|
Post by pufica on Aug 24, 2004 8:37:03 GMT 2
buna dimineatzaaa trecu shi vara asta....sa ne pregatim frumos de toamna care se anuntza scurtutza...altfel m-am enervat dimineatza...m-a calmat un telefon dulce....si acum nu am dispozitie de nimic....dar chiar de nimic
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Aug 24, 2004 8:40:22 GMT 2
Hai, ca nu trecu' de tot vara asta... Pai, sa ne pregatim de toamna..., sa mergem sa bagam legumele la murat si sa zdrobim strugurii de zaibar... :)F
|
|
|
Post by pufica on Aug 24, 2004 10:06:31 GMT 2
muraturi....ah ce minunatzii :-))) de fapt florinel ma gandeam mai degraba la asezarea gandurilor, la albastrul cerului si cu sigurantza la valea oltului in luna octombrie...este senzatzionala!!!!!
|
|
|
Post by pufica on Aug 26, 2004 9:47:07 GMT 2
Un batran de 90 de ani ii spune doctorului sau:
"Nu m-am simtit niciodata atat de bine. Am o mireasa de 18 ani cu care voi avea un copil. Ce ziceti de asta?" Doctorul se gandeste un minut la intrebarea lui si apoi spune:
"Am un prieten mai in varsta care este vanator si nu lipseste de la nici un sezon. Intr-o zi cand se cam grabea a luat umbrela in loc sa ia pusca. Cand a ajuns la locul de vanatoare, a vazut un iepure care statea langa un rau. Si-a ridicat umbrela, a facut 'bang, bang' si iepurele a cazut mort la pamant. Ce zici de asta?"
Batranul raspunde: "Eu as zice ca altcineva i-a omorat iepurele."
Doctorul: "Exact."
|
|
|
Post by pufica on Aug 26, 2004 9:51:44 GMT 2
buna dimineatza :-)) ce faceti pe aici?...va craiovenitzi or ba?! se pregateshte petrecere...a doua...ash vrea sa vin si eu...dar nu pot spune cu sigurantza ca voi putea. pe de alta parte luna septembrie se pare ca va fi agitata...
|
|
|
Post by pufica on Aug 27, 2004 9:10:13 GMT 2
buna dimineatzaa aseara am vrut sa merg la film...din pacate nu am fost decat 7 oameni asa ca nu s-a rulat pelicula....godsend..asta e..in craiova nu ma pot ashtepta sa functioneze lucrurile dupa regulile civilizate...ci dupa tot felul de inadituri
|
|
|
Post by Cãtãlin Bugean on Aug 27, 2004 9:32:36 GMT 2
|
|
|
Post by pufica on Aug 29, 2004 16:38:44 GMT 2
neatza avetzi grija cum dozatzi veselia saptamana asta...ca e nevoie sa fie multa...:-)))
|
|
|
Post by pufica on Aug 31, 2004 13:11:38 GMT 2
buna dimineatzaa am invartit hartiile...azi e ultima zi oficiala a verii...de maine ne vom juca in culorile toamnei.
|
|
|
Post by Cãtãlin Bugean on Aug 31, 2004 13:17:42 GMT 2
sa ne acoperim inimile cu ceva?
|
|
|
Post by pufica on Sept 2, 2004 7:32:50 GMT 2
buna dimineatza inimile sa le lasam sa respire aerul diminetzii...pupici
|
|
|
Post by pufica on Sept 3, 2004 8:21:04 GMT 2
buna dimineatzaaa
veni toamna cu tot cu ploaie...cu racoare in dimineatza..:-) e cazul sa privesc spre copaci....cum isi schimba coafura ...cochetzii...vor sa se potriveasca florilor si norilor albicioasi ce mi se alearga pe cer.. mi-e somnic...asha ca ma indrept spre cutia de ciocolata...sa o fierbintzesc...sa ma indulcesc :-)
|
|
|
Post by pufica on Sept 3, 2004 13:46:38 GMT 2
sa fiti cuminti in uichend...si feritzi-va de ploaie
|
|
|
Post by Cãtãlin Bugean on Sept 3, 2004 13:51:28 GMT 2
o sa-ti trimitem ploaia albastra de la Iasi...
|
|
|
Post by pufica on Sept 6, 2004 8:52:06 GMT 2
buna dimineatzaaa am mancat deja cinci prajituri...e ziua de nashtere a directoarei :-)) deshi nu am voie am consumat si coca-cola...rece.. duminica m-am plimbat cu rolele...acum am febra musculara ...e frumos :-))
|
|