|
baNKuri
Apr 20, 2005 10:42:56 GMT 2
Post by pufica on Apr 20, 2005 10:42:56 GMT 2
Accident de munca Draga Domnule, Va scriu in raspuns la cererea dvs. de a va da amanunte suplimentare in Sectiunea 3 a Raportului de Accident de Munca unde am completat ca drept cauza "slaba planificare" ca fiind cauza accidentului meu. Ati cerut in mod expres explicatii amnuntite cu privire la accident si sper ca detaliile care urmeaza vor fi suficient de clarificatoare. Eu sunt zidar de meserie. In ziua accidentului lucram singur pe acoperisul unei cladiri inalte de 6 etaje. Dupa ce mi-am terminat treaba, am realizat ca mi-au ramas caramizi nefolosite, care, cintarite mai tirziu, au fost gasite a cintari aproximativ 270kg. Decit sa car caramizile jos in brate, in mai multe etape, am considerat ca e mai bine sa le cobor toate odata intr-un butoi, folosind scripetele instalat in acest scop in spatele cladirii. Am asigurat fringhia la nivelul solului, am urcat pe acoperis, am impins butoiul in afara cladirii si am incarcat caramizile. Dupa aceea am coborit de pe acoperis sa dezleg fringhia, tinind-o foarte strins ca sa asigur o coborire lenta a caramizilor. Veti observa in Sectiunea 11 a Raportului de Accident de Munca intocmit ca eu am o greutate de 72 kg. Datorita surprizei pe care am avut-o cind am fost literalmente SMULS de la sol intr-un mod complet neasteptat, mi-am pierdut prezenta de spirit si am uitat sa dau drumul la fringhie. Cred ca nu este nevoie sa va mai spun, am inceput o ascensiune rapida catre acoperis. In apropierea etajului 3, m-am intilnit cu butoiul incarcat cu caramizi care acum se indrepta vertiginos catre sol, intilnire in urma careia m-am ales cu capul spart, zgirieturi minore si o clavicula fracurata. Datorita impactului, ascensiunea mea a incetinit pentru o secunda dupa care a continuat rapid catre nivelul acoperisului, neoprindu-ma decit atunci cind degetele minii drepte au intepenit in scripete pina la nivelul celei de-a 3a falange. Din fericire, intre timp mi-am recapatat prezenta de spirit si am fost in stare sa ma tin strins de fringhie in ciuda faptului ca incepusem sa am dureri. Aproape simultan, oricum, butoiul cu caramizi a lovit solul si ca urmare a impactului, fundul butoiului a cedat. Acum, saracit de greutatea caramizilor, butoiul cinarea doar 27 kg. Ma refer din nou la greutatea mea; cum probabil v-ati imaginat deja, am inceput o coborire rapida. In vecinatatea etajului 3, am intilnit butoiul care acum urca; ca urmare a intilnirii m-am ales cu fracturi la glezne si cu mai multe taieturi si zgirieturi la picioare si in general. Aici, norocul meu a inceput sa se schimbe usor. Intilnind butoiul, a fost bine ca mi-a incetinit usor caderea doar in masura sa-mi limiteze ranile, cind, am cazut pe gramada de caramizi si din fericire, am scapat doar cu 3 vertebre fisurate. Imi pare rau sa va spun, asa cum stateam intins pe gramada de caramizi, cu dureri atroce, incapabil sa ma misc, din nou mi-am pierdut prezenta de spirit si am scapat fringhia din miini. Asa cum stateam intins, pe spate, am putut sa vad cum butoiul gol si-a inceput calatoria in jos, catre mine, care explica explica cele 2 fracturi la picioare. Sper din tot sufletul ca acest raport raspunde la toate intrebarile dvs.
|
|
|
baNKuri
Apr 20, 2005 10:43:24 GMT 2
Post by pufica on Apr 20, 2005 10:43:24 GMT 2
In avion, dupa ce s-au oprit motoarele: - Rugam stimatii calatori, sa ramina pe locuri, ca sa nu ingreuneze identificarea... Multumim!
|
|
|
baNKuri
Apr 22, 2005 10:38:19 GMT 2
Post by pufica on Apr 22, 2005 10:38:19 GMT 2
Doua prietene stau de vorba. Zice prima: "Nu am mai avut un barbat de mult ... si nu pot agata nici unul"... La care a doua zice: "Am o idee buna pentru tine: foloseste un vibrator". Dupa un timp se intalnesc iarasi, la care prima zice: "Ideea cu vibratorul nu a fost buna ! Mi-au cazut toate plombele..."
|
|
|
Post by pufica on Apr 28, 2005 9:10:08 GMT 2
Care sunt asemanarile dintre o bere si o soacra? 1. Amandoua sunt amare! 2. Amandoua fac spume la gura cand le agiti! 3. Amandoua sunt bune reci pe masa!
Ginerele aduce acasa doi pepeni si spune catre soacra-sa: -Mama soacra, te-am auzit ieri spunand ca ai da jumatate din viata pentru un pepene. Uite ti-am adus doi!
Soacra in vizita la nora. Nora: -Mama soacra, cat stai pe la noi? Soacra: -Atat cat voi fii bine primita. Nora: -Nici la o cafea nu stai?
|
|
|
Post by pufica on Apr 28, 2005 9:10:47 GMT 2
Gica face poze pe malul lacului. La un moment dat,nevasta-sa il striga disperata : - Gicaaaa! Vino repede ca se ineaca maica-mea! - Imi pre rau, dar mi s-a terminat filmul din aparat!
Intrebare: Cand te uiti cu un singur ochi la soacra ta? Raspuns: Cand apesi pe tragaci....
|
|
|
Post by pufica on Apr 28, 2005 9:11:16 GMT 2
Socrul mare se intoarce obosit de la camp, intra in casa si in capul scarilor isi intalneste ginerele. Fara multe cuvinte socrul ridica mana dreapta, o indoaie sub forma literei "S", roteste palma din incheietura maini si se uita intrebator la ginere. Acesta fara un cuvant ridica ambele brate si gesticuleaza ca si socrul. Si acum traducerea gesturilor: Socru: e acasa vipera ? Ginerele: sunt acasa amandoua.
|
|
|
Post by pufica on Apr 28, 2005 9:12:23 GMT 2
La intrebarea "ai facut sex vreodata cu un coleg de servici?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu sheful meu direct de la servici. El ma f..tea la cap si pe mine ma durea in fund!
|
|
|
Post by pufica on Apr 28, 2005 9:15:56 GMT 2
De-ale copiilor :-)
CE SUNT DROGURILE? > > > >> >> > > DROGURILE SUNT NISTE PLANTE PE CARE LE USUCA GANGESTERII
> > > >> >> > > SI LE IAU CA PE NISTE MEDICAMENTE, CARE II AMORTIZEAZA, > > > >> >> > > SA NU-SI MAI RECUNOASCA FAPTELE. (14 ANI) > > > >> >> > >
CE ESTE RASCOALA? > > > >> >> > > RASCOALA INSEAMNA, CAND PARINTII NOSTRI NU GASESC BANI > > > >> >> > > SI ATUNCI RASCOLESC CA SA GASEASCA. (8 ANI) > > > >> >> > > > > > >> >> > > > > > >> >> > > > > > >> >> > > CE ESTE ECONOMIA? > > > >> >> > > ECONOMIE INSEAMNA SA NU MAI CHELTUIM DIN SALARIU, CA > > > >> >> > > SA-L PUNEM LA BANCA. CHELTUIM NUMAI DIN CIUBUCUL, CARE > > > >> >> > > NI-L DA SEFUL. (7 ANI) > > > >> >> > > CE SUNT AMPRENTELE? > > > >> >> > > AMPRENTELE E CAND PUNEM MANA PE O CLANTA SI RAMAN > > > >> >> > > DEGETELE ACOLO SI LE GASESTE POLITIA. (8 ANI) > > > >> >> > > > > > >> >> > > > > > >> >> > > CE ESTE POLITICA? > > > >> >> > > POLITICA ESTE CAND MAI MULTI OAMENI SE INTALNESC SI > > > >> >> > > VORBESC FOARTE MULT. (8>ANI) POLITICA E UN FEL DE > > > >> >> > > SPIONAJ. (12 ANI)
CE ESTE SUFLETUL? > > > >> >> > > SUFLET E CAND ITI PUNE MAMA PRAJITURI PE FARFURIE SI II > > > >> >> > > LASI PRAJITURI SI LU' ALA MIC. (8 ANI) > > > >> >> > > > > > >> >> > > > > > >> >> > > CE ESTE TRISTETEA? > > > >> >> > > TRISTETE INSEAMNA CAND UN OM VINE LA ALTUL SI BEA > > > >> >> > > MULT.(7 ANI) > > > >> >> > > > > > >> >> > > > > > >> >> > > > > > >> >> > > DE CE SE BAT POTCOAVE CAILOR? > > > >> >> > > CALULUI I SE BAT POTCOAVE, PENTRU CA POTCOAVELE SUNT MAI
> > > >> >> > > USOARE DECAT CALUL SI ELE MERG MAI REPEDE DECAT CALUL.(8
> > > >> >> > > ANI) LA CAL SE PUNE POTCOAVE, SA NU CADA CALUL PE SPATE,
> > > >> >> > > ATUNCI CAND PUNE FRANA, CALUL SE INTEPENESTE IN > > > >> >> > > POTCOAVE. (9 ANI) LA CAL SE PUNE POTCOAVE CA SA TROPAIE > > > >> >> > > PE STRADA, CA DACA NU TROPAIESTE NU E CAL.(7 ANI) > > > >> >> > >
CE ESTE RESPECTUL? > > > >> >> > > RESPECT INSEAMNA SA TE SCOLI SI SA STEA BABELE PE > > > >> >> > > SCAUN.(9 ANI) > > > >> >> > > > > > >> >> > > > > > >> >> > > > > > >> >> > > CE INSEAMNA CUVANTUL "MODERN"? > > > >> >> > > MODERN E CAND VEZI CEVA FRUMOS SI E SCUMP SI N-AI BANI. > > > >> >> > > (7 ANI) > > > >> >> > > > > > >> >> > > > > > >> >> > > CUM SE FACE PARFUMUL? > > > >> >> > > PARFUMUL SE FACE DIN APA, DOP SI DIN PARFUM. (5 > > > >> >> > > ANI) > > > >> >> > > > > > >> >> > > > > > >> >> > > CUM REZISTA PASARILE CALATOARE SA ZBOARE, ZI SI NOAPTE, > > > >> >> > > MII DE KILOMETRI? > > > >> >> > > RANDUNICILE CAND PLEACA IN TARILE CALDE, PE DRUM SE > > > >> >> > > ASEAZA PE ARIPA BERZEI SI SE ODIHNESC. PASARILE CAND > > > >> >> > > PLEACA ASA DEPARTE ISI IAU MANCARE LA ELE INTR-O SACOSA.
> > > >> >> > > INAINTE DE A ZBURA, MAI STAU O LUNA, DOUA, SA SE > > > >> >> > > ODIHNEASCA.(7 ANI) > > > >> >> > >
|
|
|
Post by pufica on Apr 28, 2005 9:16:41 GMT 2
CUM STIU CEI DE LA TELEVIZOR CA MAINE VA FI VREME URITA > > > >> >> > > SAU FRUMOASA? > > > >> >> > > OMUL DE LA TELEVIZOR STIE CA MAINE PLOUA, CA ARE UN > > > >> >> > > BILET SI CITESTE. > > > >> >> > > BILETUL I L-A SCRIS MAMA LUI. (6 ANI) > > > >> >> > > > > > >> >> > > > > > >> >> > > DACA PAMANTUL SE INVARTESTE, CUM DE NU CADEM DE PE EL? > > > >> >> > > NU SE INVARTESTE DECAT PAMANTUL, ASFALTUL NU SE > > > >> >> > > INVARTESTE. (6 ANI) PAMANTUL ESTE ROTUND. NOI NU CADEM > > > >> >> > > DE PE EL, PENTRU CA STRAZILE SUNT DREPTE, ELE NU SUNT > > > >> >> > > ROTUNDE. (8 ANI) PAMANTUL ARE FORMA ROTUNDA, NOI NU > > > >> >> > > CADEM DE PE EL, CA NOI NU MERGEM ACOLO, UNDE SE FACE EL > > > >> >> > > ROTUND. (7 ANI) > > > >> >> > > > > > >> >> > > > > > >> >> > > CE SUNT BURUIENILE? > > > >> >> > > BURUIENILE SUNT NISTE PLANTE FOLOSITOARE DOAR LOR. > > > >> >> > > (12 ANI) > > > >> >> > > > > > >> >> > > > > > >> >> > > CE ESTE PLOPUL? > > > >> >> > > PLOPUL ESTE O VIETUITOARE DIN LEMN. (7 ANI)
CE ESTE AMBITIA? > > > >> >> > > AMBITIA IN VIATA INSEAMNA SA FII EGOIST. (10 ANI) > > > >> >> > > > > > >> >> > > > > > >> >> > > CE ESTE ZAMBETUL? > > > >> >> > > A ZAMBI INSEAMNA SA RAZI PARCA IN GANDUL TAU. (8 > > > >> >> > > ANI) > > > >> >> > > A ZAMBI ESTE CAND NISTE OAMENI RAD CU GURA INCHISA, CA > > > >> >> > > SA NU DERANJEZE OAMENII DE LA BLOC. (7 ANI) > > > >> >> > > > > > >> >> > > > > > >> >> > > CE INSEAMNA SA FII NEMURITOR? > > > >> >> > > NEMURITOR E CAND SUNT DOI BANDITI SI TRAGE CU PISTOLUL, > > > >> >> > > UNUL MOARE SI CELALALT RAMANE IN PICIOARE NEMURITOR. (7 > > > >> >> > > ANI) > > > >> >> > > > > > >> >> > > > > > >> >> > > LA CE FOLOSESTE STEAGUL? > > > >> >> > > STEAGUL FOLOSESTE, CA ATUNCI CAND VENEAU TURCII PESTE > > > >> >> > > NOI, EI NU STIAU PESTE CE TARA VENEAU SI ATUNCI NOI LE > > > >> >> > > ARATAM STEAGUL SI DUPA AIA EI STIAU. > > > >> >> > > (7 ANI)
|
|
|
Post by pufica on Apr 28, 2005 9:17:22 GMT 2
CE SUNT LACRIMILE? > > > >> >> > > LACRIMILE SUNT, CAND CREIERUL DA UN MOMENT DE GANDIRE, > > > >> >> > > EL TRANSPIRA SI TRANSPIRATIA IESE PRIN OCHI. (11 ANI) > > > >> >> > > > > > >> >> > > > > > >> >> > > CE ESTE INJECTIA? > > > >> >> > > II BAGA INJECTIA LA POPOU SI LA OM SI LA MICROB SI PE EL
> > > >> >> > > IL OMOARA, CA E MAI MIC. (7 ANI) > > > >> >> > > > > > >> >> > > > > > >> >> > > CE ESTE ACELA UN MINISTER? > > > >> >> > > MINISTER INSEAMNA, CA SA TE DUCI ACOLO SA TE RAZBUNI. (9
> > > >> >> > > ANI) MINISTER ESTE O INCAPERE MARE UNDE SE ADUNA TOTI > > > >> >> > > MINISTRII CA SA FACA SEDINTE PENTRU A IMBUNATATI > > > >> >> > > CARTIERUL LOR. (9 ANI) MINISTERUL ESTE O FABRICA CARE > > > >> >> > > FACE BETE. (7 ANI) MINISTER INSEAMNA CAND SCRIE CEVA SI > > > >> >> > > SE DUCE LA ALT OM SI OMUL ASA IL TRIMITE LA ALT OM. (8 > > > >> >> > > ANI) > > > >> >> > > > > > >> >> > > CE ESTE MINISTRUL? > > > >> >> > > MINISTRU E UN OM CARE STA PE SCAUN SI LE SPUNE LA ALTII > > > >> >> > > SA FACA CERERE. (7 ANI) MINISTRU E UN OM CARE A INVATAT > > > >> >> > > ZECE CLASE SI S-A DUS LA SERVICIUL DE MINISTRI. (8 ANI) > > > >> >> > > > > > >> >> > > > > > >> >> > > CATI ANI TINE COPILARIA? > > > >> >> > > COPIII TRAIESC 35 DE ANI, OAMENII TINERI 25 SI BATRANII > > > >> >> > > IN 5 ANI MOR. > > > >> >> > > (8 ANI) > > > >> >> > > COPILARIA TINE CEL MAI MULT, CA DORESTI TU TOT TIMPUL SA
> > > >> >> > > TE FACI MARE > > > >> >> > > (9 ANI) > > > >> >> > > COPILARIA TINE 5 ANI SI DUPA AIA VINE SCOALA. (6 > > > >> >> > > ANI) > > > >> >> > > > > > >> >> > > > > > >> >> > > CE ESTE TALENTUL? > > > >> >> > > TALENTUL ESTE O MANDRIE A CREIERULUI. (12 ANI) > > > >> >> > > > > > >> >> > > > > > >> >> > > CE ESTE SETEA? > > > >> >> > > SETEA INSEAMNA CAND TU VEZI CICO IN ORAS SI VREI SA BEI > > > >> >> > > SI MAMA NU-TI DA, CA DUPA AIA NU ARE BANI DE MANCARE. (7
> > > >> >> > > ANI) > > > >> >> > > > > > >> >> > > > > > >> >> > > CE ESTE INIMA? > > > >> >> > > INIMA E O CARNE CARE STA PE SUFLETUL OAMENILOR, CA SA > > > >> >> > > TRAIASCA OAMENII CU SUFLET. (7 ANI) > > > >> >> > > > > > >> >> > > CE ESTE IGIENA? > > > >> >> > > IGIENA ESTE CAND VIN NEAMURILE SI VEDE CE CURAT E IN > > > >> >> > > CASA. (7 ANI) > > > >> >> > > > > > >> >> > > > > > >> >> > > CE SUNT MICROBII? > > > >> >> > > MICROBII SUNT NISTE GANDACEI MICI DE TOT, EI SUNT > > > >> >> > > ASCUNSI PE LA APROZAR. EI VEDE CA AI CUMPARAT CARTOFI, > > > >> >> > > SARE PE CARTOFI SI DACA NU-L SPELI PE CARTOF, TU MORI. > > > >> >> > > (7 ANI) > > > >> >> > > > > > >> >> > > > > > >> >> > > CUM DE ESTE BRADUL VERDE TOT TIMPUL? > > > >> >> > > BRADUL ARE CEL MAI MULT ORGANISM SI CALCIU SI DE-AIA E > > > >> >> > > VERDE MEREU. > > > >> >> > > (12 ANI)
|
|
|
Post by pufica on Apr 28, 2005 9:18:20 GMT 2
During a good manners and etiquette class, the teacher says to her students:
> > "If you were courting a well educated young girl from a prominent > > family and during a dinner for two you needed to go to the toilet, > > what would you say to her?" Mike replies "Wait a minute, I'm going > > for a p." > > > > The teacher says : "That would be very rude and improper on your > > part. "Charlie replies: "I'm sorry I need to go to the toilet, I'll > > be back in a minute." > > > > The teacher says : "That's much better but to mention the word > > ''toilet'' during a meal, is unpleasant." > > > > And Billy says: "My dear, please excuse me for a moment. I have to > > go shake hands with a personal friend, whom, I hope, to be able to > > introduce to you after dinner. " The teacher passed out..
|
|
|
Post by pufica on Apr 28, 2005 9:22:00 GMT 2
During a good manners and etiquette class, the teacher says to her students:
> > "If you were courting a well educated young girl from a prominent > > family and during a dinner for two you needed to go to the toilet, > > what would you say to her?" Mike replies "Wait a minute, I'm going > > for a p." > > > > The teacher says : "That would be very rude and improper on your > > part. "Charlie replies: "I'm sorry I need to go to the toilet, I'll > > be back in a minute." > > > > The teacher says : "That's much better but to mention the word > > ''toilet'' during a meal, is unpleasant." > > > > And Billy says: "My dear, please excuse me for a moment. I have to > > go shake hands with a personal friend, whom, I hope, to be able to > > introduce to you after dinner. " The teacher passed out..
|
|
|
Post by pufica on May 5, 2005 11:22:19 GMT 2
Dumnezeu a creat Barbatul si a fost bine. Apoi a creat Femeia!! Vazind ce a facut... a creat alcoolul!
Cum se numeste o blonda fardata? ......pictura naiva.
Medicul sef al serviciului de cardiologie intra in goana la morga, strigand: - Scoate-l repede pe nr.3 din sertar! Nu pulsul lui s-a oprit, ci ceasul meu!
|
|
|
Post by pufica on May 5, 2005 11:23:00 GMT 2
Un tip vede o pustoaica... mama, mama.... buna cu spume. O invita la el, ea vine, vrajeala.... La un moment dat, tipul simte ca e ceva ciudat si o intreaba: "auzi, tu cati ani ai?". "13 ani". "aoleu, imbraca-te imediat, iesi afara " Fata se ridica greu, sughite, plange, se miortzaie... pana la urma se imbraca si inainte sa iasa pe usa... "domnu... nu stiam ca sunteti asa superstitios
|
|
|
Post by pufica on May 5, 2005 11:23:38 GMT 2
De 8 martie vine un inginer cu un buchet imens de trandafiri la director: - Domn' director, sa traiti, la multi ani, pentru dv. cel mai mare buchet de 8 martie !!! - Ba tampitule, ai innebunit? pai de 8 martie se dau flori la femei... ce, am fata de femeie? - Nu, domn' director... da sunteti totusi cea mai mare curva din institutie...
|
|