|
Post by Florian Ciobanu on Feb 8, 2005 15:43:34 GMT 2
Dragii nostri, supunem atentiei voastre (pe parcursul unei luni zile) o propunere decenta din partea celor care administreaza site-ul www.craiova.ro , si anume aceea de a fuziona cu forumul lor in spatiul pe care ni-l ofera ei. am sa postez in original propunerea respectiva: ____________________________________________ "Salut, M-am uitat un pic peste forum si peste subiecte... Este foarte interesant ce ati realizat... Din pacate n-am avut timp sa ma ocup serios de forumul de pe craiova.ro si nici sa gasesc pe cineva sa faca asta... Propunerea mea, daca sunteti de acord ar fi sa aveti full access la forumul de pe craiova.ro si sa va ocupati de acele... Cred ca am putea gasi si o solutie sa migram datele de pe forumul dvs. pe cel de pe craiova.ro. Spun asta pentru ca domeniul craiova.ro spune ceva spre deosebire de craiovenii.go.ro si nimic mai mult... Din pacate mai mult de full access nu pot face... deoarece nu mai lucrez la firma care se ocupa de administrarea portalului, deci nu vor exista castiguri banesti sau alte avantaje." Andrei Neagoe dre@topedge.net ____________________________________________ Aceasta "cerere in casatorie" s-a primit pe 4 febr. Eu i-am raspuns lui Andrei, si i-am spus ca cel mai bine pentru toti este ca aceasta propunere sa se faca publica, pentru ca decizia finala sa fie comuna. Avand in vedere ca forumul nostru este o idee comuna toti cei 3-4 sute care tranzitati pe aici, ati putea sa va dati cu parerea. Asadar, VOI CE PARERE AVETI? Sau ne facem noi unul cu www.craiovenii.ro ?
|
|
|
Post by Oana on Feb 9, 2005 12:25:28 GMT 2
Eu zic sa faci un poll......
|
|
|
Post by pufica on Feb 9, 2005 17:02:48 GMT 2
sunt impotriva. domeniul craiova.ro nu-mi spune nimic mai mult decat stiu despre orashul unde ma nascui. craiovenii.go.ro imi spune insa tot ce am nevoie. e un site al craiovenilor din lumea larga si nu al craiovei.
|
|