|
Post by Florian Ciobanu on Oct 20, 2006 16:45:23 GMT 2
din STATE(1) Neika florin, duma e cool asa cum e facuta, caci eu o sa apar la bukale chiar pe 2 nov (ca plek de aici pe 1 nov si stau la ro pina pe 9 nov); vin sa o iau pe fiica-mea, ca am lasat-o asta vara acolo, deci daca ma primiti as veni si eu sa ma rup in figuri si figurine chipam taciul radu (rambo) _____________________________________________________ (2) O sa incerc sa ii aduc si pe nashul simion de la flamingo si costel de la sony ca ei tot olteni sunt dar mai in figuri Sa imi dai aici ceva numar de cell, sau de pantofi, ca sa te sun cind ajung acolo; si sa mai vedem detalii de ultima ora ca sa fiu acolo in cinste, sa imi iau de la vecini 2-3 tzoale de firma, un ceas de marca si tot asa, ca olteanul de peste ocean radu (nota florinc: fost manager in anii "90 la Club Aristocrat Craiova -& Starsoft, pentru cine nu-si mai aminteste...
|
|
|
Post by Petrina on Oct 22, 2006 11:11:55 GMT 2
buna. si cum se procedeaza pe 2 nov.? venim pur si simplu? petrina __________________________________________________ raspundem pe loc, gen instant :Da. Se vine asa pur-si-simplu, pentru ca nu avem invitatii printate si nici macar un layout de jpg... Pana la acel moment functionam intr-un mecanism foarte simplu: 1. se stabileste locul si data. 2. se anunta prin newsletter forum, e-mail, telefoane si sms-uri 3. se vine la intalnire. 4. noi chiar te asteptam florinc
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Oct 23, 2006 9:17:37 GMT 2
din Bucuresti
daca nu sunt plecat in Dubai am sa vin in principiu si am sa-i anunt si pe Radu si Bogdan. Bafta si multumesc foarte mult de invitatie, Adrian Stanescu
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Oct 23, 2006 9:43:25 GMT 2
din Bucuresti
ca dj sau invitat?
Jiji Lazar (actor, dj Laptaria lui Enache)
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Oct 23, 2006 17:09:49 GMT 2
din Bucuresti
Clar. Vin cu Berceanu Marius si poate si Dutulescu Razvan.
Marius Droasca
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Oct 26, 2006 10:13:06 GMT 2
din Bucuresti
domnu,
cred ca ma bag ca nu se prevede nimic deocamdata
Catalin Bugean
|
|
|