|
Post by Florian Ciobanu on May 14, 2004 8:40:42 GMT 2
Si, pentru ca, de ieri 13/05/04 avem acest forum, ne-am gandit sa nu marginalizam pe nimeni, pentru c-ar fi pacat de radacinile astea ale noastre...de craioveni. Or fi din esenta de trandafir...? De aceea, va rog, sa intrati in forta pe acest forum si sa ne apucam sa mai stam la taclale, bineinteles, cand aveti timp si daca apreciati acest gen de comunicare. Scanez, asa la prima mana, prin circumvolutiuni si dau de urmatoarele nume:
1. Mircea Rusu 2 Camelia Rusu 3. Sorin Lupsoiu 3. Adi Iordache 4. Marian Raicea 5. Dragos Surpateanu 6. Badici Mihai 7. Catalin Balan 8. Daniela Balan 9. Melania Bebu 10.Cosmin Baloiu
Eu zic ca sunteti suficienti pentru a incepe sa mai vorbiti si intre voi si cu noi. Ce parere aveti? Sper ca e pozitiva...
Cu multa placere va salutam de la cateva mii de km. Florin Ciobanu
P.S. I-am adaugat si pe cei enumerati mai jos...
|
|
|
Post by Sorin Opran on May 14, 2004 8:47:01 GMT 2
In Canada mai sunt: Catalin Balan si Daniela Balan
|
|
|
Post by pufica on May 14, 2004 9:02:48 GMT 2
melania bebu cosmin baloiu siu silvian si nu-mi-aduc-aminte-cum :-)
|
|
|
Post by dragos on May 14, 2004 20:47:22 GMT 2
Trebuie sa multzumim domnului Florin pentru initiativa.
Si pentru ca nu putem participa la 'Seara Craiovenilor', am sa il rog sa bea o bere si pentru mine... Stiu ca nu o sa refuze.
In schimb eu am sa beau una asta seara, pentru el, Mircea si Dan Pana... Si ca sa nu ma injure ceilalti care nu i-am mentionat, am sa mai beau cateva...
|
|
|
Post by Florin Ciobanu on May 14, 2004 20:53:44 GMT 2
Domnu' Dragos, mare noroc! acolo la dvs., parca Toronto, daca ma mai tin memoriile bine. Si una-peste alta ca ceilalti dragosi vor trebui sa-si aduge cate ceva la username, ca originalul s-a ocupat. Oricum dl. Dargos Patrascu se numeste habibi, asa ca...de ce sa ne facem atatea griji. Ce faci draghe? Toarna aici niste asfalt canadian peste strazile Romaniei... Multumim de urari si mai vrtem niste sfaturi. hai, te pup, ca vad ca esti on line.. F
|
|
|
Post by dragos on May 14, 2004 20:57:44 GMT 2
Username-ul asta...Avantajul primului venit.......sau al doilea...
Oricum multzumim pentru primire
|
|
|
Post by dragos on May 14, 2004 21:02:49 GMT 2
si ...trebuie sa o intreb pe ....pufica....
Ai fost cumva colega mea?
(N Balcescu '87-'91 pe stanga, ultima, si penultima banca?)
|
|
|
Post by Cãtãlin Bugean on May 14, 2004 21:05:55 GMT 2
se pare CA Craiovenii nostrii din Quebec nu intrara ALOOOOOOO...domnilor bancheri, binevoiti si postati aci' neste vesti. Noi beuram sampanie...hehheheee
|
|
|
Post by Florin Ciobanu on May 14, 2004 21:14:28 GMT 2
Maa... Pufica se numeste Alina Ghita si a lucrat pe la radio Horion o buna perioada de timp..., dar acum daca ati fost colegi sau nu nu stiu ce sa zic..., numai tu poti confirma Ce marca de bere bei acolo cu manutza aia a ta?
|
|
|
Post by Cãtãlin Bugean on May 14, 2004 21:20:02 GMT 2
Alina Ghita...hhhhhmmmm Este o pufica scunda...cred ca singura fiinta de pe lumea asta mai scunda decat mine ;D si pe vremea aia, din cate imi aduc io aminte cand eram colegi la Radio (io bagator de zeama in mixer) parca roscata..hmmmm parca
|
|
|
Post by dragos on May 14, 2004 22:56:18 GMT 2
Si acum sa raspundem lui Florin:
In principal ne orientam catre berile este europene. Pilsner Urquell, Czechvar, Staropramen si Zywiec de la prietenii nostrii Cehi si Polonezi, dar si la Germanele: Holsten, Lowenbrau si Warsteiner.
Si nu in ultimul rand, dupa parearea mea cea mai bauta bere printre romani, olandeza Grolsch.
Am citit ceva, nu-i asa?
|
|
|
Post by hardkoss on May 15, 2004 0:44:11 GMT 2
Salutari! Stie cineva un bar/restaurant in Missisauga/Brampton unde sa vedem si noi meciurile Stiintei transmise de ProtvInt sau TvRoInt? Hai sa ne bagam si noi sa-i vedem pe "baieti" la o bericioaica. Ca de 6 luni de cand am venit ma tot chinui sa le explic astora ce de cacat e hocheiul. Nu prea ma intelege nimeni. Cos
Tot in Canada: Silviu [Siu] Craciunescu, tocmai il sunai si ii zisai de site.
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on May 15, 2004 8:54:12 GMT 2
Sa completam lista prin amabilitatea dl. Sorin Cioaca:
1. BOJIN, DANA: adrian.tecu@sympatico.ca , dana_tecu@yahoo.ca 2. BUNESCU, TOBY: toby.bunescu@lycos.com , toby.bunescu@mailcity.com 3. CALUGARU, COSMIN: cosmin.calugaru@rogers.com , cosmin_calugaru@hotmail.com 4. DINU, VICTORAS: vndinu@lycos.com 5. GAGIU, FLORIN: florin_gagiu@excite.com 6. IORDACHE, ADI: adritza@hotmail.com , adritza@yahoo.com 7. MARCIU, IRINA: iri_mar@yahoo.com 8. MOISE, ILEANA: i_cojocaru@yahoo.com 9. NICOLA, FAMILY: nicoladan@videotron.ca 10. ORFANU, FAMILY: dorfanu@videotron.ca 11. STIRBULESCU, FAMILY: florinstirbulescu@hotmail.com , iulianastb@yahoo.com , mvmladinescu@hotmail.com
|
|
|
Post by pufica on May 17, 2004 13:56:45 GMT 2
Octavian boureanu si sotzia dan lungutzescu catrinel lungutzescu
|
|
|
Post by pufica on May 17, 2004 13:59:03 GMT 2
dragosh cine este? cine cred io? sa ma feresc de el .... am terminat liceul in 94...pe 12 iunie e intalnirea de 10 ani koss....te penalizez...te penalizez rau si n-am uitat cat m-ai enervat....m-am intalnit cu ginutza...frumoasa rau e...frumoasa :-)
|
|