|
Post by Florian Ciobanu on Jul 28, 2004 8:41:26 GMT 2
Rambo, asa este...ai mare dreptate. Numai ca noi fiind la inceput de Forumeala, am considerat ca e mai bine ca acesta sa circule intr-un regim foarte strict. Adica numai intre membri, sau numai intre cei care sunt din Craiova si sunt plecati de acolo. Probabil, pana acum, am fost accesati de vreo 300 oameni. Nu de putine ori au fost cazuri cand, din cauze de nr. de telefon afisate, s-au sunat prieteni, fosti colegi, care nu se mai auzisera sau vazusera de multi ani. Defapt, la Seara Craiovenilor, erau cativa care nu se mai intalnisera de 6 ani. Chiar si eu am intanit un amic de acum 7 ani. Si mai juca si in echipa de handbal a U Craiova. Momentan, datorita acestui circuit inchis in care "umbla forumul" nu ni s-a-ntamaplat nimic. Pe viitor o sa schimbam clar sistemul. Ideal, ar fi ca toti cei din bazele de date sa fie inregistrati, iar site-ul sa fie accesat numai de noi. Datorita comunitatii in care salasluim virtual, subiectele noastre de conversatie pentru niste straini sunt cam neinteresante. Zic eu. Acum, stai s-o mai lasam asa pana in toamna, cand poate reinventam layout-ul.
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Aug 25, 2004 10:30:29 GMT 2
Salut Florin,
Multumesc pt mesaj. Ma bucura acest site pt olteni mai ales ca sunt mandru eu insumi de faptul ca sunt oltean. voi posta si eu cu cate ceva insa nu acum pt ca sunt plecat la o conferinta in strainatate. Sa aratam tuturor ca oltenii chiar ajung peste tot: uite eu am ajuns preot buddhist:) fiecare oltean are o energie imensa pe care daca o pune in practica poate face orice. Mult succes cu site-ul. Din pacate mai trebuie sa spun ca nici nu promit ca voi avea timp sa vorbesc f multe pe forum, sunt f ocupat.
Numai bine Josho Adrian Cirlea "ADRIAN C." <sukhavati@k.ro>
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Sept 3, 2004 12:41:42 GMT 2
"POSTA REDACTIEI"
Multumesc mult! Bine v-am (re)gasit ! Ideea voastra a fost excelenta si va felicit pentru ea. Am aflat de site de la Radu (Rambo), probabil chiar din ziua urmatoare aparitziei. De atunci, trec destul de des pe aici! La inceput nu am facut cont de membru, ma multzumeam doar sa ma uit peste mesajele cu "noutatzi". Ulterior m-am inscris si am constatat ca unul dintre beneficii a fost acela de a gasi adresele de mail ale unor prieteni de care nu mai stiam mare lucru si de a-mi lasa adresa de mail (una mai "speciala" ) pentru eventualii prieteni sau cunoscutzi care doreau sa ma contacteze dar nu imi stiau coordonatele. Imi cer scuze pentru intirzierea cu care doresc sa va multumesc pentru mail-ul de "Bun venit", se datoreaza prostului meu obicei de a intra doar ca "guest" pe site, lucru care ma impiedica sa vad daca am sau nu mesaje noi. Va salut cu drag din Montreal (de pe 23 va pot saluta cu drag si din Craiova, timp de-o vacantza scurta pe meleagurile natale, adica atit cit sa pot spune dupa aceea "trecui un pic pe-acasa" ) si va urez sanatate si toate cele bune!
Alin Dinu
|
|
|
Post by Florin C on Sept 14, 2004 15:43:17 GMT 2
Salut,
au mai fost la seara craiovenilor II: Doru Nica 0723 633 996 - Shell Gas Romania doru.nica@gmail.com Valentin Stanescu valentin.stanescu@gmail.com Mugur Anghel - nu am inca acceptul Dana Anghel - nu am inca acceptul
Multumiri, Doru Nica
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Dec 4, 2004 10:57:45 GMT 2
"Gabriel Tender" <gabited@hotmail.com> Date: Fri, 03 Dec 2004 21:28:23 -0500
Salut Florine, cum iti mai merge? esti in Bucuresti acuma? imi place site-ul craiovenilor!
Mai vorbim, Gabi
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Dec 4, 2004 10:59:12 GMT 2
Bun venit pe Forumul nostru si lui Mihai Pogorevici- Director Marketing Elite Romania!
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Dec 4, 2004 11:21:01 GMT 2
Bun venit si la mai multe postari si noilor membri din ultimele luni: Laura Giurumescu, Robert Vladu, Claudiu-Sharrom Oltenia, Mihaela Nica, Adrian Stanescu, fmd, getbeget, hkrnew si rib. Sper ca n-am omis pe cineva...
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Dec 4, 2004 11:35:53 GMT 2
"e de apreciat faptul ca va tineti de treaba... ii mai trageti dupa voi si pe alti lenesi, dar entuziasti de altfel..."
"Madalina Avram" <madapd@rdslink.ro> Fri, 3 Dec 2004 23:01:59 +0200
|
|
|
Post by Bogdan Barbu on Dec 21, 2004 16:35:46 GMT 2
Adaugati-l si pe semnatul Bogdan Barbu bogho@rcb.ro
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jan 4, 2005 14:18:05 GMT 2
Bine ati venit pe Forum:
NAAD POPICA (OVIDIU POPA) PETRINA; COSTIN CIOABLA KEE DELIUTZA
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jan 6, 2005 12:59:57 GMT 2
Bun venit si CORINEI BARBU - State!
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jan 10, 2005 13:07:15 GMT 2
Salut, te rog sa ma adaugi si pe mine in baza de date: Ovidiu Popa (Popica), ompopa@yahoo.com, 0722517623 Mersi
|
|
|
Post by pufica on Jan 11, 2005 10:18:26 GMT 2
mai am un ionutz si fratele lui..mutatzi proaspat la capitala..el doctor rezident, anul I si reprezentat la o firma X de medicamente...fratele it-ist :-) cand aflu mai multe despre cei doi tineri...va scriitoresc spre introducerea in baza
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jan 12, 2005 18:41:20 GMT 2
Trebuie sa spunem Bun-Venit si urmatorilor noi-veniti: CHIP, ILEANA ANASTASESCU IRINA TUTURUGA BURLACO BURICEAB EMANUEL CIOREI FIFI FROZEN CLAUDIU PARAIANU NJUSAMGM1
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jan 17, 2005 14:41:03 GMT 2
sa-i primim in randurile comunitatii noastre si pe:
DoRyN (DORIN IR) LETITIA PREDUCA (LETI) CAMELIA SELARU (CAMELIA) PETRU2906
...si BINE ATI VENIT!
|
|