|
Post by Florian Ciobanu on Oct 26, 2006 14:59:23 GMT 2
Saturday 28 - Club Frame Dear human beings, This saturday, Videorgy is throwing a private party in the unknown Frame Club. This means you can get inside ONLY if you reply to this e_mail. After sending the confirmation you will receive one of the exclusive 100 tickets available for this party. Fee entrance is 15 RON. For obvious reasons we can't afford to get more people in a tiny causy place like Frame. So: 1.read the flyer 2. reply e-mail 3. you can bring 2 more guests with you. Only 2 more. Dragi videopezi, Sambata, 28 oct, Videorgy va cheama la o petrecere privata in Frame Club. Asta inseamna ca accesul se face numai pe baza de invitatie. Pentru a fi inscris pe lista de invitati, trebuie sa raspundeti la acest e-mail. NU PUTETI INTRA decat daca apareti pe aceasta lista. Din motive lesne de inteles, exista doar 100 de bilete.Pretul este de 15 RON. Asadar: 1.citeste flyerul 2. raspunde la e-mail denisa@videorgy.tv 3. Va rugam sa veniti insotiti de maxim 2 persoane. O confirmare cat mai rapida inseamna mai multe sanse de a intra lapetrecere, mai ales ca la 100 de persoane LISTA SE INCHIDE! www.videorgy.tvOur aim is to satisfy GIPSY BOGDAN mit DJ VASILE
HIGH SPIRITS TORNADO SOURROUND SOUNDSCAPES FIELDS OF VISUALS SENSE EXCITERS FREEDOM PRIVACY FRAME 28.10 YOU
|
|
|
Post by GAZETAR on Nov 9, 2006 16:09:36 GMT 2
Program Studio Martin Joi - 9 Noiembrie: Gemini bros. Petrecerea incepe dupa ora 21:00, intrarea libera! Vineri - 10 Noiembrie: The Mission 6th Anniversary party : John Acquaviva, Praslea www.john-acquaviva.com Pretul la intrare este de 20 Ron! Sambata - 11 Noiembrie: Dr. Kucho, Internullowww.drkucho.com Pretul la intrare este de 20 Ron, iar dupa ora 12 :00 pretul este de 30 Ron.
|
|
|
Post by GAZETAR on Nov 10, 2006 13:55:57 GMT 2
Club Wave - Craiova sambata 11 noiembrie 06, dupa ora 22.00 Vodafone Romania lanseaza pe suport DVD premiera in Romania Depeche Mode Live Bucharest JUNE 23th CONCERT Vino sa vezi. Vino sa auzi. Vino sa dansezi Depeche Mode! Clubul Wave este amplasat in Calea Bucuresti, Craiova (zona stomatologiei), chiar langa fosta frizerie Rotonda. Taximetristii cunosc locatia. Clubul este printre singurele locuri din Romania unde se poate asculta numai muzica new wave, punk si alte stiluri din anii"80. A fost infiintat in 1995.
|
|
|
Post by GAZETAR on Nov 16, 2006 12:38:55 GMT 2
Joi - 16 Noiembrie Studio Martin`s Fusion Cafe Kozonak & CZR, Herodot Petrecerea incepe dupa ora 21:00, intrarea libera! Vineri - 17 Noiembrie Magda Pretul la intrare este de 30 Ron pana in ora 00:00, 40 Ron dupa! Sambata - 18 Noiembrie [/size] Pretul la intrare este de 20 Ron pana in ora 1:00, 30 Ron dupa![/center] Accesul persoanelor sub 18 ani strict interzis!
|
|
|
Post by GAZETAR on Nov 28, 2006 10:33:42 GMT 2
H’art Gallery va invita miercuri 29 noiembrie, ora 20 la OTA, str. Dr. Staicovici nr. 26
la vernisajul expozitiei de pictura Sfoara a artistului Mircea Suciu Inainte de orice deschidere simbolica, sfoara este un lucru util: leaga, ridica, omoara.
E semnul umanitatii. Mircea crede ca tribulatiile nesfarsite si ridicole ale oamenilor sunt maimutareli tragicomice in jurul unei sfori.
|
|
|
Post by GAZETAR on Nov 28, 2006 11:57:46 GMT 2
Jazz in paralel la Bucuresti Astazi au loc in Bucuresti doua evenimente jazz-istice. La Sala ArCuB, de la orele 19.00, va concerta big-band-ul de tineret al Land-ului german Hessen, initiat si dirijat de Wolfgang Diefenbach. Solist vocal: Ken Norris (SUA). Concertul, prezentat de Al. Sipa, face parte dintr-un turneu al big-band-ului in mai multe orase romanesti, in organizarea Fundatiei sibiene Pro Art Hermannstadt, cu sprijinul Institutului Goethe din Bucuresti. Tot astazi, de la orele 20.00, la Art Jazz Club are loc spectacolul multimedia "Eurotica" in cadrul caruia jazzmanul Mircea Tiberian va interpreta la pian imagini create de artistul plastic Suzana Fantanariu. Proiectul a luat nastere ca urmare a intalnirii dintre cei doi artisti, la Paris, unde s-au numarat printre primii beneficiari ai burselor Enescu-Brancusi, initiate incepand cu 2005 de Institutul Cultural Roman, acordate in domeniul artelor plastice si al muzicii. Imaginile, supradimensionate si proiectate, grupate pe cicluri, vor fi comentate muzical de Mircea Tiberian. O explorare a vizualului prin auditiv si a auditivului prin vizual, aventura "eurotica" (erotic - european - nevrotic) "vorbeste" despre mentalitatea europeana, despre reperele si obsesiile omului contemporan. (M.A.) www.ziua.net/display.php?data=2006-11-28&id=211911
|
|
|
Post by GAZETAR on Dec 7, 2006 16:30:58 GMT 2
Program Studio Martin Vineri 8 decembrie : Mathew Jonson, Raresh, Praslea www.residentadvisor.net/dj_view.asp?ID=681 Pretul la intrare este de 20 Ron pana in ora 1:00, 30 Ron dupa!
Sambata 9 decembrie: Anthony Pappa, Rosario Internullo www.thedjlist.com/djs/ANTHONY_PAPPA/ Pretul la intrare este de 20 Ron in avans pe bilete.ro, nights.ro si la Studio Martin, 30 Ron la intrare in seara evenimentului.
|
|
|
Post by GAZETAR on Dec 22, 2006 15:13:14 GMT 2
Bucuresti, Sambata, 24 Februarie 2007 : Armin van Buuren da startul petrecerilor The Mission in 2007!Dupa 6 ani de existenta, timp in care si-a legat numele de prezenta in Romania a unora dintre cele mai mari nume ale muzicii electronice precum Tiesto, Paul van Dyk, Sasha, John Digweed, Fatboy Slim sau Carl Cox, The Mission se pregateste sa-i rasfete din nou pe clubberi! Armin van Buuren va da tonul petrecerilor The Mission in 2007, petreceri a caror tema cromatica va oscila intre argintiu, albastru, rosu, portocaliu...! Cel mai iubit dintre Dj-i de trance, numarul 2 mondial (conform top-ului DJ Mag), se va afla pe 24 februarie in “misiune” la Bucuresti! Warm-up-ul va intra in sarcina unuia dintre cei mai bine cotati dj-i romani, Vania, si a olandezului Remy! Armin van Buuren este un nume important pe scena trance, atat ca dj, cat si ca producator. Interesul sau pentru muzica electronica a aparut inca din copilarie, el intrand in posesia primului sampler inca de la 14 ani. Primul sau hit a fost “ Blue fear”, lansat in 1995 sub Cyber Records. De atunci au urmat o serie intreaga de productii ce au patruns in clasamentele muzicale internationale. In plus, el a colaborat cu Tiesto pentru proiectele Major League si Alibi si a produs piesa ‘Exhale’ alaturi de Ferry Corsten. Incepand din anul 2000, Armin a lansat seria de compilatii AVB, care s-au bucurat de succes la public. Un an mai tarziu, olandezul si-a inceput propria emisiune de radio, intitulata "A State of Trance", in timpul careia isi facea cunoscute creatiile. www.themission.ro/stiri.php
|
|
|
Post by GAZETAR on Jan 12, 2007 10:34:27 GMT 2
Cluburi exclusiviste pentru fitele snobilor din BucurestiIoana Calen/Cotidianul -------------------------------------------------------------------------------- Cluburile bucurestene cu lipici la fite sint neincapatoare, desi de cele mai multe ori au pretentii exclusiviste si underground.Daca faci parte din „lumea buna“ si glam-ul electro bucurestean, musai „o arzi“ vinerea in Amsterdam Café la o portie buna de DJ-ala, ai fost prezent la lansarea revistei „Omagiu“ in Embryo, „tripuiesti“ in Web sau Studio Martin pe un ritm mai chill si asta-vara ai baut bere Alutus pe terasa de la Una Galeria. Insa esti cu adevarat initiat numai daca joia primesti SMS de la Ota, prin care esti invitat la „supa de somon cu marar“, „supa deosebita“ sau alta minunatie gatita de gazda, dupa ce socializezi, vrei nu vrei, cu tot „crème de la crème“-ul fitelor artistice bucurestene. Perfect constienti de targetul lor si de potentialul de promovare a cluburilor cu pretentii exclusiviste, care atrag in fiecare noapte, artistii sint adevarate vedete ale acestor cluburi, frecventate de sute de tineri, de la studenti care trag toata noaptea de o bere pina la yuppies (young urban professionals) care beau Long Island si Godfather. Pentru excentrici intelectualitot articolul aici: www.cotidianul.ro/index.php?id=8766&art=22829&cHash=ad197f599o
|
|
|
Post by GAZETAR on Jan 31, 2007 11:52:51 GMT 2
|
|
|
Post by GAZETAR on Feb 13, 2007 12:49:36 GMT 2
The Mission prezinta Armin Van Buuren @ Sala Polivalenata - sambata 24 februarie 2007. Biletele pentru acest eveniment se gasesc in perioada 1 februarie - 23 februarie la pretul de 44 Ron. Acestea pot fi procurate accesand site-ul www.bilete.ro sau apeland 0722.399.228. La intrare pretul va fi de 60 Ron. Pentru bilete in zona VIP sunati la 0722.399.228. Puncte de vanzare: Bucuresti: bilete.ro, themission.ro, Studio Martin, Magazinul Vanguardia, reteaua magazinelor Diverta. stage.arminvanbuuren.com/ www.themission.ro/
|
|
|
Post by GAZETAR on Feb 14, 2007 16:37:43 GMT 2
De Ziua Indragostitilor Studio Martin te invita la Valentine’s Day. Miercuri, 14 Februarie incepand cu ora 21:00 Parlament Live. Cele mai noi piese ale trupei si cover-uri! Intrare gratuita in limita capacitatii clubului. Pentru rezervari mese sunati la 0722.399.228. www.studiomartin.ro
|
|
|
Post by GAZETAR on Feb 26, 2007 19:58:38 GMT 2
M I R C E A S U C I U
8 9
v e r n i s a j m i e r c u r i 2 8 f e b r u a r i e 1 9.0 0
28 februarie – 20 martie 2007
h ‘ a r t g a l l e r y
m i h a i e m i n e s c u 1 0 5 - 1 0 7
Sponsor: DDP Consult Group
In 1989, aveam 15 ani si il uram pe Ceausescu. Il detestam pentru ca ma facuse in iernile din 87 si 88 sa port manusi cum vazusem ca purtau calugarii benedictini in filmul lui Jean-Jacques Annaud atunci cind era frig. Asta pentru ca erau 15 grade in casa. Pentru ca stateam iarna la coada la benzina cu tata nopti intregi. Ai mei nu traiau rau. Tata era profesor universitar si dadea meditatii pe bani buni. In ultima vreme nu mai dadea meditatii pe bani, ci pe porci, gaini, brinza sau lapte pentru ca nu mai putea sa cumpere nimic altceva fara sa-l ia ilicitul. In decembrie 89, era plecat sa taie porcul la Piatra Neamt . Cind a inceput dementa mi-a dat telefon: “Danut, sa nu iesi afara ca e genocid!” Era pentru prima data cind auzeam cuvintul genocid. Ce-o fi, mi-am zis si am iesit. Am vazut tot, am urlat, mi-a fost frica si am fugit, am fluierat “desteapta-te romane” de la balcon, am facut gesturi teatrale, m-am bucurat in piata cind Ceausescu a fugit cu elicopterul, am fraternizat, am vazut fara sa vad teroristi, am isterizat, am cintat si am sperat … In zilele acelea imi imaginam … Raiul! Si cind l-au prins am exultat si am topait ca un salbatic. L-as fi omorit eu, atunci, pe loc! Cind s-a anuntat ca l-au impuscat am urlat de bucurie si am simtit ca as fi vrut sa fiu acolo! Mi-as fi muiat batista ca un revolutionar francez in singele lui fara nici o retinere. Acum … mi-e rusine si mi-e teama ca s-ar putea sa fie un gest de nereparat la … momentul respectiv.
Cind Mircea Suciu mi-a propus expozitia de fata totul mi-a revenit cu acuitate in minte. La Baia Mare, Mircea nu-i simtea “rasuflarea” cum cred ca noi o resimteam la Bucuresti. Mi-a spus ca-l detestau, dar ca asasinatul i s-a parut o salbaticie. Ca el crede ca gestul acesta ne-a determinat “mind-settingul” post-revolutionar si ca despre asta vrea sa vorbeasca. Despre tovarasul Nicolae si toti demonii de pe fata pamintului … in expozitia intitulata “89”.
Dan Popescu
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Mar 1, 2007 14:17:11 GMT 2
[glow=red,2,300][/glow]DE 1 MARTIE MULTE BUCHETE DIN RAZE DE SOARE SI O PRIMAVARA PLACUT MIROSITOARE (A LILIAC INFLORIT DE EX.)!
|
|
|
Post by GAZETAR on Mar 7, 2007 10:33:53 GMT 2
|
|