|
Post by RAMBO on Jun 15, 2004 7:15:28 GMT 2
nu fac nn studiu de piata, intrebam asa ca sa fac o comparatie si vad ca se aduc numai brand names ( aici exista alte companii cunoscute pe piata dar de multe ori produsul e un "rebadged' de la o halta companie care face asta, nec-ul si tdk fac scule bune in domeniul asta si le gasesti sub diverse nume: pacific digital, mad dog, digital research etc - am luat io mai demult un CDRW Mad Dog care de fapt e TDK, dar sa stii ca preturile "e" ( e sub 50 si acolo e bucuresti) inca mari comparate si cu preturile de aici dar si cu puterea de cumparare de la ro plus ca aici deja 8x nu se mai poarta ci se poarta 12x si bineinteles ca aici gasesti si dual layer ce suporta 9 giga ...si ca mi-am adus aminte: acum 2 ani cind am facul turul metro de la craiova m-a lovit in fatza pretul de la o camera de filmat sony hi8 , model pt europa pal secam ..era de 3 ori mai scump ca aici ma rog chestii ca astea asa pt discutie sa ne dam si rotunzi ca etete draga ce stim si ce discutii tehnice putem sa generam de moara tzatza ioana de invidie
oricum 10 puncte - si poate sa cumpere o vocala - celui care a pus mina si a mai prelucrat din poze ca sa zic eu ca unele erau cam intunecate la inceput « Last Edit: Jun 12th, 2004, 07:16am by RAMBO » <br>
|
|
|
Post by Cristi Staicu on Jun 15, 2004 7:16:11 GMT 2
Pai nu e normal ca marfa facuta de voi sa se vanda mai scump la noi? Transport, taxe, una-alta... Ce in State nu e la fel? Am auzit ca te usuci de bani daca vrei sa-ti tragi o Dacie 1300; de 1100 nu mai vorbesc, ca e de epoca si platesti taxe de import de-ti sar ochii.
|
|
|
Post by RAMBO on Jun 15, 2004 7:16:58 GMT 2
tu aproape ca ai dreptate , sa stii ca intr-o zi o sa vina si vremea aia in care tu o sa ai chiar dreptate ..dar se pare ca mai e pina atunci dar eu sunt rabdator ce marfa facuta aici nn, china cea mare, hong kong, malaezia etc, mai nenicutza astea sunt producatoarele de baza, aici se mai fac poate memorii in rest pe vapor sau la baraca se desfasoara activitatea productiva
|
|
|
Post by Catalin Bugean on Jun 15, 2004 7:17:41 GMT 2
multumim pt informare RAMBO...dar cum spunea si Cristi Staicu, cred ca ai uitat ca suntem olteni, si poate unii din noi si fotografi...(amatori*) totusi hai sa nu transformam thread-ul asta in unul de anunturi vanzari-cumparari aparate foto si accesorii, sa ne rezumam doar la fotografiile din prima seara a noastra...
"multumim pt link"
|
|
|
Post by Catalin Bugean on Jun 15, 2004 7:18:14 GMT 2
a, si era sa uit...de dual layer....de 9Gb.... se pare ca a venit si pe la noi o "urma de asa ceva", si unele firme s-au bagat sa puna neste chestii pe acele dvd-uri cu sculili necesare bineinteles. Filme, docum., in curand o sa apara si toate cele 3 TOMA CARAGIU si AMZA PELEA, pe cate un singur dvd.... si gata...hai sa ma apuc de scanat, ca m-a stresat Florin.
PS: Florin, tin sa te anunt ca am terminat filmarile si promit ca maine ma apuc de scanat!
|
|
|
Post by RAMBO on Jun 15, 2004 7:18:57 GMT 2
pai nu am inceput eu nici o vinzare de nici o scula , eu nu vind, eu cumpar) florin a intrebat de canon-ul ala daca nu ma insel si apoi taica staicu s-a bagat si el in seama ca el de mic ere minitechnicus si citea stiintza si tehnica ca sa isi impresioneze vecinii si apoi eu nu am zis ca nu "e" si oltenii fotografi, eu doar am apreciat fapta aia ceea ce e alta chestiune daca ne gindim la rece ..la o BR RC
|
|
|
Post by anuntul on Jul 20, 2004 11:17:26 GMT 2
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Sept 14, 2004 11:08:00 GMT 2
author=enciu (Guest)
Mesaj : " Pentru romanii plecati din tara si care nu mai au legaturi cu Romania, dar vor acest lucru, imi ofer serviciile pentru restabilirea acestora – informatii la zi despre locurile natale, fotografii, legaturi cu rude, vecini, prieteni, informatii despre locurile de veci ale celor dragi, obiecte pe care le solicitati (valori sentimentale), etc., cam orice serviciu care vreti sa fie prestat in Romania. Pot fi contactat pe adresa edmxxx@yahoo.com "
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Feb 7, 2005 11:02:07 GMT 2
am primit urmatorul mesaj de pe forumul www.craiova.rode la: mary 33; e-mail: mary.sa@voila.fr "Cautare tanar barbat, prenum "Patu" cine lucrat la Craiova in agricultura. El are una fetita "Elisa". URGENT; Mary" )
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Feb 7, 2005 11:15:41 GMT 2
CONCURS: Circo Loco Inscriindu-va pe forumul site-ului www.themission.ro , incepand cu data 08.02.2005 pana pe data de 17.02.2005, puteti castiga sase tricouri, calitate lux, cu renumitul clovn de la Circo Loco, DC10. Cele 6 tricouri puse la bataie, vor fi castigate de cei mai activi forumisti. Castigatorii vor fi anuntati printr-un P.M. cat si pe forumul nostru. Succes!
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Feb 11, 2005 11:08:07 GMT 2
Florin
am nevoie de un spatiu comercial de aproximativ 80-120 de m2 pentru deschiderea unui magazin de toale, oriunde in Bucuresti. Ideea e ca, acest spatiu vreau sa-l cumpar, daca se poate acum, sau in cel mai rau caz in cativa ani.
Binenteles, pretul vreau sa fie bun eventual prin prisma primariilor de sector care dau spatii mai " lesne" binenteles in urma unor motivatii de ambele parti.
Daca se poate da pe forum acest mesaj iti multumesc si multumesc celor care ma vor ajuta.
O zi buna,
Adrian Stanescu
(pm-uri la eduard, iar datele lui de contact le gasiti in baza date Bucuresti)
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Feb 11, 2005 11:17:21 GMT 2
|
|
|
Post by GAZETAR on Dec 7, 2005 11:45:20 GMT 2
vand CURS LB ENGLEZA PE 11 cd-uri la numai 640 000 lei
este unic in romania.. grafica exceptionala ..design placut..usor de utilizat la ora actuala este cel mai complet curs de pe piata CUPRINDE: gramatica ,vocabular, dictionar , topica, pronuntie, este structurat foarte simplu.. FIECARE DIN CELE 11 cd-uri are la randul lui alte 5 sau 6 lectii FIECARE DIN ACEASTA LECTIE ESTE SI EA IMPARTITA IN ALTE 2 LECTII programul coreleaza sunetul miscarea imaginea si subtitrarea in limba engleza a frazelor pt a facilita intelegerea lor CU AJUTORUL UNUI MICROFON PUTETI SI DVS SA PARTICIPATI LA LECTIE in acest fel aveti posibilitatea de a va perfectiona pronuntia.. CURSUL ESTE MULT MAI COMPLET SI ARE CU MULT MAI MULTE APLICATII DECAT SCURTA DESCRIERE PE CARE V-AM FACUT-O DACA DORITI O COMANDA LASA-TI-VA ADRESA COMPLETA la cddvdcristian@yahoo.com lasati- un nr de telefon..sa va pot suna pt a va anunta cand va expediez coletul NR MEU DE TELEFON ESTE 0747 234 469
|
|
|
Post by robitze on Apr 16, 2006 8:57:11 GMT 2
vand chilotzi cu elice model sovietic si mobra portocalie cu motor de jiguli3, le dau si la schimb cu garsoniera pe bd Unirii zona fantani..
|
|