scufitza roshie mergea prin padure noaptea, se intalneste cu lupul cel mare si rau:
-scufitzo nu ti-e frica sa te plimbi singura asa noaptea prin padure?
- NU! de ce sa-mi fie frica? bani nu am... sa ma f..t imi place....
Dupa multi ani in care nu au tinut legatura, Strul afla ca Itic are o afacere prospera la Londra is il suna sa afle despre ce e vorba. Strul ii spune:
"Pai, uite ce idee mi-a venit: am deschis o mica gogoserie chiar in fata la Lloyds Bank. Englezul, cand vine la banca, ia doua gogosi si, cand pleaca, bucuros ca si-a incheiat afacerile, mai ia doua. Si uite-asa afacerea merge extraordinar, am atatia bani, ca nu mai stiu ce sa fac cu ei!"
La care lui Itic ii vine o idee: "Stii, Strul, si eu am astfel de idei simple si bune de a incepe o afacere, dar din pacate imi lipsesc banii. N-ai putea sa ma imprumuti?"
"Din pacate n-am cum, e complicat..."
"Pai nu ziceai tu ca te dau banii afara din casa??"
"Ba da, dar vezi tu, am incheiat un contract cu Lloyds Bank - eu ma angajez sa nu dau credite, iar ei se angajeaza sa nu vanda gogosi..."
androfobe
Cum se numeste un barbat incatusat?
Unul in care poti avea incredere
2. Ce vrea sa spuna un barbat care iti gafaie prin pat, se agita fara sa-si gaseasca locul si mormaie ceva ce poate sa insemne o chemare tandra ? Vrea sa spuna ca n-are destula plapuma.
3. De ce numai 10% dintre barbati ajung in rai ? Pentru ca, daca ar ajunge toti, acolo ar fi iadul.
4. De ce le plac barbatilor femeile istete ? Deoarece contrariile se atrag.
5. De ce seamana barbatii cu masinile de tuns iarba ? Pentru ca se urnesc greu, scot gaze urat mirositoare si jumatate din timp nu lucreaza.
6. Cum inteleg barbatii sa-si imparta in mod egal sarcinile cu femeile
? Noi gatim - ei mananca ; noi curatam - ei fac mizerie ; noi lucram din greu ei dau sfaturi si indicatii.
7. Cum face un barbat exercitii de gimnastica pe plaja ? Isi suge burta de cate ori vede niste bikini.
8. Cum faci un barbat sa nu-si mai roada unghiile ? Ii incalti si mainile cu pantofi si-l pui sa mearga in patru labe.
9. Cum ara ta un barbat care se gandeste la viitor ? Cumpara doua lazi de bere in loc de una.
10. De cati barbati ai nevoie ca sa insurubezi un bec ? De unul singur. Pentru ca imediat ce a ajuns la bec,
asteapta ca intreaga lume sa se invarta in jurul sau.
11. Ce a zis Dumnezeu dupa ce a creat barbatul ? Pot sa fac ceva mai mult.
12. Cand crede un barbat ca e sincer intr-o relatie ? Atunci cand iti spune, pe bune, cum il cheama.
13. Care-i cea mai buna metoda sa-l faci pe barbat sa faca exercitii pentru abdomen ? Pune-i telecomanda intre degetele de la picioare .
14. Care-i lucrul cel mai inteligent pe care-l poate spune un barbat ? Asa cum zice nevasta mea...
15. De ce bancurile cu blonde sunt asa de tampite ? Numai asa pot fi intelese de barbati.
16. De ce a creat Dumnezeu intai barbatul si mai apoi femeia ? Pentru ca inainte sa realizezi capodopera trebuie sa faci o proba, buna
ulterior doar de aruncat.
17. De ce femela paianjenului cunoscuta sub numele de Vaduva neagra isi omoara masculul dupa implinirea actului sexual ? Ca sa opreasca sforaitul inainte de a incepe.
18. De ce majoritatea sporturilor barbatesti se joaca pe iarba artificiala? Pentru ca jucatorii sa nu fie ispititi s-o pasca.
19. De ce au nevoie barbatii de reluari la fazele sportive ? Pentru ca dupa 30 de secunde ei uita tot ce s-a intamplat.
20. De ce e nevoie de 100 de milioane de spermatozoizi ca sa fecundeze un ovul ? Pentru ca nici unul nu se opreste sa intrebe care e directia cea buna.
21. De ce psihanaliza, ca metoda de tratament, e mult mai usoara la barbati decât la femei ? Pentru ca barbatilor nu le trebuie deloc timp sã se intoarcã in copilarie: ei sunt deja acolo.
Platforma electorala a lui Cornel Dinu:
Stimati bucuresteni, conjunctura geopolitica din lume, recrudescenta unor inefabile si malefice entitati ce poarta spectrul unor ancestrale duplicitati exhaus-tive ar fi necesar sa ne convearga cerebralitatea
creierului catre gasirea unei unice si indimenticabile solutii pentru salvgardarea urbei noastre bantuite de atata amar de evuri de morbul turpitudinii si al redundantei mizantropice.
Deci, dupa cum probabil v-ati dat seama din exordium-ul de mai sus, m-am hotarat sa va fiu primar. Nu,inca nu trebuie sa-mi multumiti, ci mai intai sa meditati cu profunzime tautologica la vorbele unui mare
geniu al filozofiei secolului al XVIII-lea, contele Cagliostro, care spunea
"Nu va ganditi la ce puteti face voi pentru altii, ci la ce poate face altul din voi".
Caci, parafrazandu-l si completandu-l pe vestitul ganditor elin Termopile, demosul constituie vectorul transcendentalitatii rictusurilor societatii si de aceea introspectia ergonomica nu se poate fundamenta decat prin generalizarea individuala a ezoterismului
latent
DICTIONAR VESEL:
amor = scurt atac de nebunie ce poate fi vindecat fie prin casatorie, fie prin indepartarea pacientului de cauza care i-a produs-o;
arhitect = cineva care n-a fost destul de barbat ca sa devina inginer, dar nici destul de gay ca sa se faca designer vestimentar;
bancher = cineva care iti imprumuta umbrela lui cand afara e soare si apoi ti-o cere cand incepe sa ploua;
belladonna = in limba italiana - femeie frumoasa; in engleza, matraguna - un foarte bun exemplu de omonime;
boy scout = un copil imbracat ca un tampit sub comanda unui tampit imbracat ca un copil;
consultant = cineva care foloseste ceasul sotiei tale, iti spune cat e ceasul si apoi iti cere bani pentru asta;
dans = frustrarea verticala a unei dorinte orizontale;
diplomat = cineva care-ti spune sa te duci dracului intr-un fel care te face sa-ti incepi ziua cu dreptul;
dragoste (love) = cuvant din 4 litere, 2 vocale, 2 consoane si 2 idioti;
durere de cap = metoda contraceptiva cea mai des folosita de femei;
economist = un expert care va sti maine de ce ceea ce a prezis ca se va intampla ieri nu s-a intamplat azi;
fidelitate = o puternica mancarime cu interdictia de a te scarpina;
indiferenta = atitudine adoptata de o femeie catre un barbat care n-o intereseaza; interpretata de barbat ca 'se lasa greu';
intelectual = cineva capabil sa se gandeasca mai mult de 2 ore si la altceva decat la sex;
munca in echipa = posibilitatea de a da vina pe altii;
nevasta = femeia care te incanta o luna si te descanta toata viata;
nimfomana = termen aplicat de fiecare barbat oricarei femei careia ii place mai mult sexul decat lui;
prieten = definitia unei persoane de sex opus care are acel 'nu stiu-ce' care elimina orice dorinta de a incerca vreodata sa te culci cu el/ea;
preot = cineva caruia toti ii spun 'parinte', in afara de copiii lui, care ii spun 'domnule';
programator = cineva care rezolva o problema pe care nu stiai ca o ai intr-un fel pe care nu-l intelegi;
psiholog = cineva care se uita la oricine altcineva cand o femeie frumoasa intra in incapere;
statistician = cineva care e bun la cifre dar nu are pic de
personalitate ca sa fie inginer;
usoara = termen aplicat oricarei femei care are aceeasi morala sexuala ca a unui barbat;