|
Post by GAZETAR on Aug 29, 2006 13:34:46 GMT 2
PAUL CRIVEANU Paul Criveanu, publicitar pe axa Bucuresti-Budapesta-Moscova-ChicagoPaul Criveanu si-a inceput peripetia publicitara, ca multi altii, la Leo Burnett & Target. Desi spune ca inceputurile se datoreaza mai mult hazardului decat propriei dorinte de a face o cariera in advertising, astazi, prin ceea ce face, pare sa fi fost "alesul" acestei industrii. Din postura de Regional Account Director la DDB Moscow, "jupan" pe contul McDonald's, gospodin Paul a acceptat sa ne povesteasca franturi din viata personala, din cariera-i publicitara, dar si din atmosfera cosmopolita a Moscovei. Cititi! "Primul salariu cred ca a fost de 150 de dolari." 1. Sto tî delaes tavarisci Criveanu? - daca se poate raspunde-n rusa, ar fi perfect citeste mai mult: IMAGOO.RO:www.imagoo.ro/2006/mediacultura/oamenii-secolului/paul-crivineanu-publicitar-pe-axa-bucuresti-budapesta-moscova-chicago.htmlUN ACCOUNT ROMAN LA MOSCOVA www.iqads.ro/interviul_5739/un_account_roman_la_moscova.html
|
|
|
Post by GAZETAR on Jun 25, 2007 8:59:01 GMT 2
Marius Panduru, olteanul de la CannesLife & Style - Mirela MARINESCU Marius Panduru a semnat imaginea lungmetrajului românesc „Cum mi-am petrecut sfârºitul lumii“ al lui Cãtãlin Mitulescu, care a triumfat la Cannes. El a colaborat cu cei mai importanþi regizori români ai momentului, ducând imaginea de film la rangul de artã.Marius Panduru a vrut sã ajungã pilot de aeronave, numai cã paºii l-au condus pe alt drum. „Este greu de spus cum am ajuns sã concretizez o idee venitã de mult, în copilãrie, pe vremea când eram fascinat de miracolul miºcãrii animate. Pãrinþii mei erau fotografi pasionaþi ºi într-o zi au cumpãrat un aparat de filmat pe 8 mm, cu care am fãcut primele «fotografii în miºcare». citeste tot articolul: www.gds.ro/Life%20&%20Style/2007-06-25/Marius+Panduru%2C+olteanul+de+la+Cannes
|
|