|
Post by antares on Oct 10, 2007 14:55:53 GMT 2
Dragilor, Am gasit cu totul intimplator articolul de mai jos. blog.gardianul.ro/?cat=1&paged=2Autorul zice ca din cauza provincialilor nu mai gasesc bucurestenii locuinte. Eu zic sa facem un mesaj colectiv/petitie/reclamatie si sa il trimitem la ziar (si nu numai)
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Oct 11, 2007 9:10:58 GMT 2
acesta ar fi articolul impricinat, semnalat de tine - Antares:
Autor: Andrei R. Dobrogea Un studiu al Eurostat arata ca “bucurestenii nu gasesc locuinte de calitate la preturi rezonabile”. Doar 7% dintre bucuresteni cred ca in Capitala se gasesc locuinte de buna calitate la preturi rezonabile, potrivit unui sondaj al Biroului de statistica al Uniunii Europene. Nu cred ca adevaratii bucuresteni cauta locuinte in Capitala. Poate doar cei care locuiesc intr-un bloc revendicat, flegmat cu o bulina rosie. Nimeni nu spune verde-n fata care este adevarata problema a scumpirii exagerate a locuintelor. Aceasta este valul imens de provinciali care inunda Bucurestiul ca tsunami-ul. Suntem singura tara din Uniunea Europeana, ma rog, poate si Bulgaria, ai carei locuitori se napustesc in Capitala, unde cred ca umbla cainii cu covrigi in coada si la colt se da gratis lapte si miere. Uitati-va in tarile dezvoltate cum ar fi Germania, Anglia, Spania, Franta, Italia etc. Capitalele acestor tari sunt concurente financiar cu restul marilor orase, pentru ca, acolo, orasul natal este sfant. Si bastinasii pun umarul pentru prosperitatea locului in care s-au nascut. P.S. Am auzit ca nici locuri de veci n-o sa mai aiba bucurestenii… sursa: Blogul Gardianul
Eu cred ca domnul Andrei este usor complexat si ii macina ficatul multe frustrari. De aceea, s-a gandit ca ar fi bine sa gaseasca un loc unde sa scuipe. Si cum s-au oferit cei de pe blogul publicatiei "Gardianul" sa-i puna la dispozitie un spatiu curat si nepatat, s-a reusit manjirea unui dreptunghi de cativa centimetri patrati. Care ca dimensiune n-ar trebui sa ne impresioneze. In orice caz dl. Andrei chiar abereaza. Citez, textual din intelighentzia dansului (cum ar spune niste moldoveni): "Nu cred ca adevaratii bucuresteni cauta locuinte in Capitala."
sau si asta:
"Am auzit ca nici locuri de veci n-o sa mai aiba bucurestenii"
Daca ar fi sa-l intrebam pe Andrei R. Dobrogea unde s-au nascut parintii lui, si mai ales bunicii, cred ca si-ar gasi singur raspuns la intrebarea "Ce este de fapt un bucurestean?" Si de unde i se trage radacina.
In plus, atunci, dl. Andrei Dobrogea sa zica merci ca inca nu are persoane de culoare (africani) politisti, angajati in administratie sau in alte posturi cheie... Hai sa tragem cateva linii: - Bucurestiul dupa Budapesta este orasul cu cei mai multi maghiari din lume. - Apoi, sunt foarte multi cetateni de origine israeliana - Si sa nu uitam Rromii (tiganii), si - de-abia dupa aceea, sa vorbim despre provinciali si cetateni de alta nationalitate.
Incercat de un complex de superioritate, la Andrei este evident faptul ca textul de mai sus (scris cu rosu) nu are sanse...
Propun sa nu sarim stachete chiar atat de joase ca inaltime...
|
|
|
Post by GAZETAR on Oct 11, 2007 9:49:45 GMT 2
de vazut comentariile celor care au citit acest minunat post de pe blogul ziarului Gardianul: blog.gardianul.ro/?p=419Puteti sa va ziceti si voi parerea acolo, chiar daca e o tactica de strategie in a creste numarul de vizitatori si de-a face trafic la site-ul lor....
|
|