|
Post by Florian Ciobanu on May 27, 2004 16:08:10 GMT 2
Vladone,
Stim cu totii ce inseamna timpul. Pentru unii e vital si ar trebui ca ziua sa aiba 26 ore. Dar, daca tot ne-am construit aceasta jucarie, a noastra, a craiovenilor, hai sa ne jucam...Poate ca o sa fie chiar misto. Nu stiu cam ce subiecte sa abordam, dar m-am gandit ca ai putea sa-ti promovezi emisiunile aici..., caci sincer nu mai stiu ce si cum mai faci pe la ProFm. Am putea sa initiem mai multe lucruri, dar toate la timpul lor. Pentru inceput raspunde-mi asa priteneste la cateva intrebari:
1. Ce proiecte mai ai in derulare cu oamenii astia de la zero? 2. Unde iti intretii coafura aia a ta? 3. Cum e sa mergi pe strada in conditiile in care lumea nu stie daca filmezi, sau nu...? 4. Vii duminca la Salsa, sau esti pe la vreo filmare? 5. Ce iti place mai mult: sa faci radio sau sa fii pe sticla?
|
|
|
Post by pufica on May 28, 2004 8:12:06 GMT 2
vlad si mai intreb cum te intzelegi cu inghetzata...ce fel, ce aroma, ce culoare, cate cupe?!?
|
|
|
Post by RAMBO on Jun 5, 2004 4:02:27 GMT 2
lasa nn inghetata spune-o pe aia din aristocrat cind te-au luat aia pe sus ca sa dai interviu
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jun 28, 2004 13:18:08 GMT 2
Insidere, haide vere sa scriem..., ca-ntr-o zi, ne ia caldura asta pe sus pe la vreo terasa sa bem bere... anyway, bine ca te-ai inscris, ca pareai asa de suparat in pozele alea de la petrecere... hai sa fim noi insine, f
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jul 12, 2004 17:13:22 GMT 2
Acum ca ai devenit proaspat tatic te foarte felicitam! Fetita ta sa-ti aduca numai bucurii si multe salutari A.! Ne-ai cam luat-o inainte.., da' asta e...
|
|