|
Post by Florian Ciobanu on May 14, 2004 17:17:51 GMT 2
Acum ca tot suntem noi astia, "capitalistii" in campanie electorala, nu stiu cum sa facem... Sa-l votam tot pe Basescu Primar General, sa-l alegem pe Geoana? Chiar, ce parere aveti, i se potriveste oare functia asta unui diplomat de cariera, actual Ministru de Externe? Sau politica este prea bordelenizata si vrea sa ne-o traga? Aaaa, oare ce parere sa ne mai facem cu atatia candidati care mai de care... Hai, sa ne gandim pe cine votam pe urmatorii 4 ani.
|
|
|
Post by Adrian Barbu on May 17, 2004 22:11:10 GMT 2
...asa as da cu basca de pamant((si nu ca nu mai am ce bea la ora asta)cand vad ca Regele sta cu tradarea la masa si in loc de Print si Printesa avem doua printese b...e pe care nu ne putem baza si o clasa politica facuta in pripa in cuptoarele batranei Mame Rusia. ...sa-mi bag ghiarele in kkt daca stiu cu cine sa votez,...vot de blam nu mai merge, alternativa nu e decat a lu' Kozac si produsele lui medicinale sau urinoterapia amaroli a fratilor Bivolaru?!...si ma trezesc ca spun din nou, dati-va dreaku, eu zic sa bem!!!!!
|
|
|
Post by pufica on May 18, 2004 7:49:34 GMT 2
va asigur ca nu doritzi sa particip la aceste discutzii
|
|
|
Post by Sorin Opran on May 18, 2004 10:33:05 GMT 2
eu unu' nu o sa merg la vot, deci nu cred ca are rost sa deschid sau sa inchid subiecte cu si despre oamenii, participanti in campania electorala, din partea diverselor partide, care se vor a ne reprezentanta in urmatorii 4 ani. Si nu ma duc pt. ca sunt nehotarat, ci pt. ca nu ma intereseaza cina ma (ne) conduce, mai mult din umbra decat la vedere. In concluzie, pe 6 iunuie nu o sa ma prezint la vot. In noiembrie, sau cand or fi prezidentialele mai vedem.
|
|