Asociatia suporterilor olteni
Guest
|
Post by Asociatia suporterilor olteni on Oct 2, 2006 22:30:39 GMT 2
Cea mai reprezentativa grupare din Peluza Sud, Sezione Ultra a infiintat de curand prin intermediul unor membri din Bucuresti o brigada sezionara care are ca principal scop organizarea suporterilor din Bucuresti intr-un cadru organizat.
In vederea sustinerii echipei neconditionat si independent de club, Sezione Ultra a infiintat Asociatia Suporterilor Olteni prin care se doreste atragerea fondurilor necesare deplasarilor in alte orase, pentru promovarea echipei precum si planuri pe termen lung ce vizeaza direct clubul din Banie!
Recent am participat la intrunirea craiovenilor de la Cafeneaua Actorilor si am ramas placut impresionat de aceasta initiativa. Am observat multi oameni care cand ne vedeau cu fularele la gat isi aminteau cu nostalgie de echipa de aur a Universitatii sau de clipele frumoase petrecute dupa victoriile acesteia. Imi amintesc ca doi baieti cand ne-au vazut cu fularele au exclamat: Hai Craiova!Mi-am dat seama ca suntem o rasa aparte si aveti dreptate in tot ceea ce vreti sa promovati in acest forum si prin acele intruniri... Noi nu ne uitam originile, traditiile si niciodata nu ne adaptam la nici un mediu in afara de cel adiacent Baniei....avem nevoie de oameni ca voi sa renasca spiritul oltenesc aici in inima Bucurestiului!
www.Sezione.ro [/size]Pentru relatii despre SUB (sezione ultra bucuresti - contact pm)[/b][/center] O iubire alb -albastra la Craiova e mereu, Hai Universitatea, hai Craiova!
|
|