|
Post by Cãtãlin Bugean on May 28, 2004 11:46:34 GMT 2
La indemnul unui bun prieten bucurestean, am initiat acest thread pt. ca el vrea sa isi exprime dragostea pt. cei ce vin din sud!
Bine ai venit Alex!
|
|
|
Post by Sorin Opran on May 28, 2004 12:22:54 GMT 2
welcome to the club, alex feel free to speek, spoke, spoken here...;D P.S. ia spune-ne tu noua cat de mult ii iubesti pe olteni, in afara faptului ca tii cu ... (mai bine, pt. toti, sa nu mentionez echipa )...
|
|
|
Post by Infero on May 28, 2004 12:41:28 GMT 2
Pai ma gandeam asha intr-o dimineata (fericita pentru mine -mi-au pus astia cablu home-) ca sunt inconjurat de olteni. De dimineata ma trezesc cu un oltean pe messenger. La pranz vorbesc si cu primul si cu alt oltean pe messenger si/sau telefon. Dupa masa iar oltenii vin pe mine sau eu pe ei pe messenger si cu telefoane. Seara, seara la bere cu oltenii. :-))). Mi-e viata mai oltenizata ca niciodata. Da' nu e rau dom-le, nu e rau. Insa tre' sa recunosc ca oltenii este zgarciti dom-le. Am fost la cei doi olteni mai sus enumerati acasa de zeci poate sute de ori. Da' credeti ca am vazut macar o data praz? NU dom-le nu, friptura da, ciorba da, cartofi prajiti da, dar ce ii tine pe ei in viata, daca pot sa-i zic asa "elixirul tineretii, energiei, voiosiei etc etc" nu l-au dat dom-le. Nici morti. Asa-s oltenii adevarati, dau camasa de pe ei dar nu si prazul. :-)))
|
|
|
Post by pufica on May 28, 2004 13:51:57 GMT 2
io itzi dau praz dar la intrecere!
sa manaci cat manac si eu, mai punem si-o ceapa cu sare...toate in absentza painii
te bagi? promit sa mi-aduc perie si pasta de dintzi
|
|
|
Post by Infero on May 29, 2004 11:45:33 GMT 2
Poate invingi ca eu sunt fan inrait pita. Dar te astept dupa la o cina copioasa tipic bucuresteana (adica de la toti ciordite): Felul I Shaorma (din Spring), Felul II: a doua shaorma (e de la sine inteles ca toate mari la lipie sau la farfurie), Felul III (Red Lion): Pizza Mare, Felul IV (supliment nutritiv): 1-2 dublu chessburgeri cu sau fara cartofi prajiti, de la Mac, Felul V(desert): o placinta de la Mac dupa gust + o inghetata tot la fel. Felul VI: (definitivarea desertului sau intoarcerea la Spring): o prajitura, dupa gust. Totul garnisit cu minim 2 Cola, Pepsi (mari sau de la Mac XL) si o bere la alegere (da' minim 400ml). Do you still wanna try? --------------------------------------------- P.S.: Fiecare isi plateste partea. Eu ti-as face cinste dar fiind un concurs de meniuri traditionale trebuie sa respectam regulile.
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jul 16, 2004 12:50:52 GMT 2
Domnu' suporter. Pai, mai suportam mult tacerea ta nescrisa? Sau nu ai timp din cauza vreunei suporteritze?
|
|
|
Post by Eeeee on Jul 21, 2004 18:15:43 GMT 2
Pai bine dom-le da' eu ce sa zic??? Este vara, cald, si ne vedem mai tot timpul la bere. Ce rost mai are acu' forumul? Acest loc este pentru la toamna. Ar trebui chiar sa pui un anunt: LACAT. Vorbim la toamna. Deh, toamna se numara bobocii si/sau suporterii. :-)
|
|