|
Post by Florian Ciobanu on Feb 16, 2006 12:42:27 GMT 2
SEARA CRAIOVENILOR din BUCURESTI nr. 7 Vineri 24 februarie (saptamana viitoare), incepand cu ora 20.00, va invitam la Club PARADISO. Oferta speciala: 20% discount la toate produsele din meniu (in afara produselor din tutun); 25% pentru orice sticla cumparata; Aceste doua discount-uri sunt valabile pana la ora 24.00. Pentru orice sticla de Cutty Sark sau Wiliam Lawson cumparata primesti 4 Red Bull Intrarea este libera, mentionandu-se faptul ca sunteti invitati la Seara Craiovenilor. Ora 20.00 nu este obligatorie, ci fiecare poate sa ajunga la ora la care poate, de aceea, va reamintesc ca locatia se afla pe partea cu fantana din spatele Universitatii (unde se afla si o mare parcare). Poze de la ultima intalnire (care a avut loc tot acolo) in luna noiembrie a anului trecut: craiovenii.proboards27.com/index.cgi?board=florinc&action=display&thread=1132573755
Acest newsletter va ajunge la aprox. 400 persoane.
|
|
|
Post by pufica on Feb 21, 2006 10:12:32 GMT 2
eu voi fi prezenta :-)
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Feb 24, 2006 11:06:25 GMT 2
Club PARADISO SEARA CRAIOVENILOR din BUCURESTI editia nr.7 incepand cu ora 20.00
Luati-va dragobetele de manuta si hai sa ne vedem diseara la prima intalnire din 2006. ASTA SEARA, Vineri 24 februarie, va invitam la Club PARADISO. Oferta speciala: 20% discount la toate produsele din meniu (in afara produselor din tutun); 25% pentru orice sticla cumparata; Aceste doua discount-uri sunt valabile pana la ora 24.00. Pentru orice sticla de Cutty Sark sau Wiliam Lawson cumparata primesti 4 Red BullIntrarea este libera, mentionandu-se faptul ca sunteti invitati la Seara Craiovenilor. Gazda noastra va fi Mircea Criveanu &Co., iar eu confirm ca s-au facut anuntate "personaje cheie" ce vor fi prezente pentru prima oara la o astfel de intrunire. La categoria Fanii Craiovenilor puteti invita si alti prieteni (din alte orase). Vino si tu diseara sa te destrabalezi olteneste cu noi!* www.craiovenii.go.ro members *va rugam, a nu se tranti cu acest mesaj de pereti, ci numai a se da forward.
|
|
|
Post by pufica on Feb 28, 2006 23:01:44 GMT 2
seara a fost cuminte :-) gazdele primitoare si muzica imbietoare...
as da vina pe viscol si zapada.
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Mar 1, 2006 14:16:05 GMT 2
Inca nu am descarcat fotografiile si de aceea mai stam un pic. Confirm c-am fost cuminti...
|
|