lui fcrapid (Sorin Cioaca)
Vere, io nu sunt sociolog. Nici psiholog.
Si poate d-asta, nu-nteleg...
Tu, care esti fiu de nea Fane Cioaca (fostul antrenor secund-de renume- al Universitatii Craiova), astazi prestezi pentru Rapid, un club, e drept, in ascensiune in acest moment (dar care, sa fim realisti, in anii aia nu exista ca si sectie de fotbal pentru divizia A), cum ai ajuns sa fii asa de fidel si dedicat Giulestiului?
Versus Craiova in care, vrei-nu-vrei, ai impartasit niste trairi maxime pentru formatia locala la care tatal era super-adulat si super-admirat.
Echipa Stiintei la acea vreme era in in top 3.
Tu care mi-ai facut cunostinta cu Augustin Calin...
)
E adevarat, "de ieri" au aparut niste buni manangeri la Rapid (de la Dinamo Bucuresti), care se pare au avut misiuni in Belgia pe vremea raposatului.
Zvonistic vorbind, ofiteri sub acoperire. Nu stim daca pe spionaj sau contra-spionaj. Asta nu are relevanta aici, despre ce vorbim noi in propozitie.
Pe de alta parte acesti oameni sunt persoane extrem de bine scolite, care stapanesc foarte bine cel putin doua limbi straine, si care, una-peste-alta stiu mult mai mult management decat ultimii doi patroni ai "U" la un loc.
Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar e evident ca ai nostri n-au fost "angajati" SIE.
Dar de aici, de la baietii astia cu ochi albastri, si pana in Calea Bucuresti unde tu ai locuit (la trei minute de locuinta lui Ilie Balaci, 2 de a lui Ciprian Scrieciu, Sharac si ceilalti), zic eu, e distanta destul de lunga.
S-au purtat ai nostri craioveni urat cu tine?
In the other hand, de peste doi ani decand ne vedem noi craiovenii pe aici prin Bucuresti tu nu ai reusit deloc sa ajungi...
Sper ca nu e vreo chestiune personala si ca toate astea sunt simple coincidente, iar noi craiovenii chiar nu ti-am facut nimic rau...
Iti reamintesc ca eu nu sunt vector central in problema cu fotbalul. Chiar nu prea am legatura si nici nu ma pricep, asa ca...trateaza randurile astea cu guma de sters...
Ca sa nu mai zic, ca ne stim de ceva vreme si cu siguranta ne aflam deasupra acestui mesaj