|
Post by Florian Ciobanu on Sept 29, 2006 11:34:27 GMT 2
Clubul Frame? L-am cunoscut acum ceva vreme pe Dragos Bucur - actor (a avut emisuni pe PrOTV si in prezent are pe Realitatea) care este asociat la acest Club. Frame se afla in spatele KFC din Romana. Detaliile le veti primi in timp util. De anul trecut i-am povestit despre micutza (spre marea) noastra comunitate si a fost extrem de receptiv. Sa fie ultima joie din luna octombrie? 26?
Clubul Frame
vom fi sustinuti si de dl. Sorin Leoveanu, tot actor de meserie
|
|
|
Post by antares on Sept 29, 2006 20:13:18 GMT 2
Embryo? Sau e prea de fite? Ultima joie sa fie, maica. Pina nu da zapada, ca nici citi am fost acu' nu mai vin (din pacate)
|
|
|
Post by fcrapid on Oct 1, 2006 0:17:13 GMT 2
Fiind tot intr-o zi de Joi (la fel ca si nr. 8 cand RAPID a jucat in Madeira/Portugalia) daca va fi zi de UEFA ptr. RAPID mi-e teama sa nu fiu pe "Giulesti" la meci in data de 26 Oct. Vedem ce si cum va fi... FRAME-CLUB are "specific" new-wave/punk (cum am auzit)? P.S. Nu uitati: DURAN DURAN - 19 Oct. live de la ora 20:00 la Sala Palatului!!!!! Deja mi-am cumparat bilet la D.D.
|
|
|
Post by pufica on Oct 2, 2006 9:19:14 GMT 2
26 e ok. io sunt de acord cu ziua si locatia....daca trebuie mai punem o vorba buna si la asociatul lui dragos: boogie
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Oct 12, 2006 19:12:00 GMT 2
In principiu s-a agreat data 2 Noiembrie - joi. Ok-ul final si ofertele din partea Clubului Frame vor fi anuntate saptamana viitoare, cel mai devreme marti. Vom da si un Newsletter si, eventual, vom pune niste foto cu intrarea la locatie. Restul detaliilor le veti primi tot atunci dupa ce vom face un kit-info. Seara Craiovenilor din Bucuresti nr. 9
|
|
|
Post by fcrapid on Oct 14, 2006 13:31:14 GMT 2
Cum reusesti Floky sa programezi numai in zilele de Joi party-urile oltenesti! !!!!! De ce nu ne intalnim Sambata/Duminica??? Joi 2 Nov. se joca-n UEFA: H.Tel Aviv - Rapid!!!!!!!!!! Vedem.....vorbim...
|
|
|
Post by antares on Oct 16, 2006 12:34:19 GMT 2
APROPO DE PETRECERILE DE JOI Pai noi vrem si petrecere exclusiva, si discount, si fara intrare. Cum zice un proverb, cu sufletu-n rai si cu ibovnica in pat nu merge, vere. Joia seara este ca si w/end, deci daca stam pina mai tirziu, nu cade cerul daca ajungem vineri dimineata mai tirziu la job. Dar daca vrei sa stai la meci, nu te opreste nimeni. Pt ca tot sintem aici, as vrea sa iti mai spun ceva apropo de comentariul tau, cum ca nu ai recunoscut pe nimeni in poze: exista totusi un "nucleu" care participa la fiecare editie. Daca ai "venit" mai tirziu in comunitate, nu e bai, poti recupera decalajul . Numai sa vrei.
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Oct 17, 2006 11:07:47 GMT 2
SEARA CRAIOVENILOR DIN BUCURESTI - NR. 9 JOI, 2 NOIEMBRIE 2006, ORA 21.00 Dupa o Cafenea e bine sa ne dregem cu un Club. S-a ales Frame din cauze de pile, relatii si simpatie pentru olteni din partea proprietarilor. De aceea, e momentul sa uitati definitiv conceptul Outdoor si sa ne intalnim la-nceputul lunii viitoare (prima joie - Indoor) in spatele KFC-ului de la Piata Romana in Bucuresti. Petrecerea se adreseaza tuturor oltenilor, in mod special a celor care au radacina bine infipta in orasul Craiova, daaar, daca avem fani si din alte orase, eu zic sa-i primim cu usa clubului deschisa. Rugamintea noastra ar fi sa dati (pe mail, apa, telefon sau face 2 face...) acest mesaj mai departe tuturor craiovenilor rezidenti in Bucuresti, si nu numai. Mai multe informatii despre petrecere (lista preturi, discounturi, explicatii localizare club, etc.) veti gasi zilele urmatoare la www.craiovenii.go.roVENITI SA VORBITI JOI SEARA PERFECTU' SIMPLU![/ size]
|
|
|
Post by pufica on Oct 17, 2006 13:33:08 GMT 2
SUPER SUPER SUPER
|
|
|
Post by RAMBO on Oct 23, 2006 21:47:43 GMT 2
nn eu am vazut oferta de alcooale dar astept si una de racoritoare ca eu sunt cu masina si apoi cum zicetzi ca e cu muzica, numai punk si alte nebuneli, sau si alte chestii, ca sa stiu ce pantofi de dans aduc cu mine apoi care e nivelul minim de figuri care trebuie afisat ca sa stiu sa cer la vecin ceasul rolex si sa gasesc naiba un breloc de porche pt cheile de la logan
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Oct 24, 2006 10:47:35 GMT 2
CLUBUL FRAME NU ESTE CU MUZICA PUNK SAU ANII "80.Din dorinta de-a schimba un pic mediul inconjurator al Intalnirilor Craiovenilor s-a ales aceasta optiune din meniu. Clubul nu are suparafata mare si nu are legatura cu genul de Club, cum sunt Crystal, Bamboo, Paradiso, etc. Proprietari sunt doi tineri (Booggie + Dragos) foarte de treaba, dintre care unul este mai bine mediatizat, probabil pentru ca e actor de meserie - Dragos Bucur. Si a lucrat vreo cativa ani la ProTV, iar acum face o emisiune la RealitateaTV "Marfa". A jucat si in doua filme romanesti regizate de Radu Muntean: "Furia" ( filme.acasa.ro/dvd_Furia.html ) si "Hartia va fi albastra" - lansat chiar saptamana trecuta ( agenda.liternet.ro/articol.php?art=3312 ) Tinuta: in general acolo este casual si trendy. Eu recomand tot o tinuta lejera, ma rog, multi vor veni direct de la birou, asa ca nu-i problema. Avocatii vin si-n costume Tinuta nu este obligatorie. Targetul locului: tineret , 20- 30+, care se vrea si este cool, care lucreaza in comunicare sau cel putin studiaza acest domeniu. Au bani pentru ca locatia nu este ieftina, iar FRAME se vrea un loc mai exclusivist. Prin oameni, haine, tunsori, muzica, atmosfera Sa nu-i uitam nici pe tinerii actori si nici pe regizori ce stau prin canapele de multe ori. Omniprezenti sunt cei care lucreaza la creatie prin publicitate. Muzica:de foarte multe ori este Chill Out si tot felul de chestii londoneze. pe acolo au trecut si trec la event-uri unii din cei mai buni dj romani. Muzica o putem si noi compila, daca vrem pe niste greatest hits-uri, dar le-am zis ca n-am nicio pretentie in mod deosebit si ca pot sa foloseasca in acea seara "ingredientele" lor. Bar:Au unul din cei mai buni barmani din Romania. Premiat si testat de mai multe ori, asa ca iubitorii de thingyteiluri vor avea ce bea. Parcarea) exista chiar la Romana o parcare ce incepe de la KFC, OTV, Mag. Adidas, etc., si se termina intr-o iesire de metrou de la Coloane b) se mai poate parca pe stradutele care duc spre Piata Amzei, langa Cafe Turabo, etc. Preturilocul nu este ieftin dar nici foarte scump, adica, stiti si voi ca sunt cluburi unde poti da pe o apa plata 150.000 lei. din acest punct de vedere lista lor de preturi este mai accesibila si chiar am sa copiez cateva produse sa le public aici, asa pentru referinta. Ora de incepere a Intalniriinoi am propus ora 21.00, dar se poate veni si mai devreme, si ca de obicei sunt persoane care ajung si dupa 23.30
|
|
|
Post by GAZETAR on Oct 30, 2006 11:26:14 GMT 2
Mai este 1 zi Cum se ajunge la Club Frame
am sa explic babeste :
la Piata Romana
- cum stati cu fata la McDonald's Romana, o luati in stanga. - in dreptul "gurii" de Metrou Romana (de langa KFC) mergeti pe langa magazinul Adidas. - la nici 10 m de Adidas este un gang/pasaj ce face legatura dintre primul rand de blocuri si o curte interioara din spatele acestor blocuri (blocul e semnalizat cu bannere-sediul OTV). - in curtea interioara o sa vedeti la stanga (20m) o casa ce are la demisol un Internet Cafe, iar la etaj CLUB FRAME.
- urcati scarile si ati ajuns la Seara Craiovenilor din Bucuresti nr. 9. joi, 2 noiembrie, dupa ora 21.00
|
|
|
Post by Cãtãlin Bugean on Oct 31, 2006 0:10:20 GMT 2
bine v-am regasit dragilor....eheeeee zic asta ca nu am mai tastat cam de multisor picisa....
hmmmm despre FRAME....nu stiu daca pot spune ca sunt de-al casei, dar stiu cam ce ieste pe acolo si ce ramane dupa o seara in FRAME...
DE BINE: De cand merg acolo, nu mi s-a intamplat decat o singura data sa nu fie ok...in rest - "E ALTCEVA!"
Pai cea mai tare seara a fost - cea de chill, cand totul era imbracat in ROSU si ALB, calcai numai pe panze albe si rosii, imense, si nu existau scaune...numai perne pe jos....nimeni nu statea l a masa....ci pe jos, pe pernute...si cu beuturile tot pe podea.... DJ-ul avea amenajata o masuta...da exact o masuta...foarte miiiiiica.... De tavan si de schela de lumini erau agate panze la fel de mari, care atarnau aproape de scafarliile celor care mai mergeau in picioare...:-) (sau care mai erau in stare de asa ceva) :-)hehhehe si, normal, nelipsitele lumanari de pe pianul de la intrare...:-) (in aceea seara lumanarile primau - adica erau pana si in buda...) locatia fiind destul de micuta si cu acest decor, totul era foarte cald si te simteai ca in vizita la un prieten bun...:-)
DE RAU: Da, din pacate....am si de rau..... Pai....a fost una singura de rau...o seara mult trambitata pe net...cu intrarea a max 100 de pers (care plateau 150 de mii intrarea)...iar daca vroiai sa te aflii in cei 100, trebuia sa dai un reply la mailul primit cu FLAIERUL evenimentului...(misto promovarea - daca ar fi iesit ceva ok) Despre EVENT - ce m-a entuziasmat - a fost Videorgy - video-proiectii.... ajuns acolo lucrurile nu au stat chiar asa....adica nu au existat nici un VJ. Erau 3 proiectoare, in care mergeau in loop 3 DVD-uri cu visuals facute de baieti, numai ca nu este ok sa mediatizezi un event in care anunti de visuals si apoi sa dai play la un DVD player.... a doua problema a fost muzica - GYPSY BOGDAN & DJ VASILE - nu am nimic personal cu oamenii...dar nu au avut nici o treaba cu atmosfera de acolo...iertare, dar erau pe langa, si le-am si zis asta, probabil ca s-au suparat pe mine, dar cam asta era adevarul :-) Pana la urma mi-am beut nelipsitul absint si toata seara s-a transformat in ceva magic....mmmmm PS: Trenuie sa-i anunt pe baieti sa-si faca provizii de absint pt seara craiovenilor Vi-l recomand cu caldura pe acest domn - ABSINT, e de vita nobila :-)
numai bine....
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Oct 31, 2006 14:11:18 GMT 2
Seara craiovenilor #9, Club Frame joi, 2 noiembrie, ora 21.00
|
|
|
Post by pufica on Nov 1, 2006 1:20:49 GMT 2
eu voi veni insotita de alex, mircea sper si tzinu...asta daca mai e posibil ne vedem joi
|
|