Post by Florian Ciobanu on May 22, 2004 8:49:42 GMT 2
Accident de masina.
Sa mori stupid, intr-o sambata dimineata, nemeritat…<br>
STEFAN TAPIRLEA avea 29 ani, era singur la parinti si a murit azi-dimineata in jurul orei 4 pe langa Bals. Langa el se afla si prietena lui ANA-MARIA RADUCANU(bucuresteanca), 25 ani, care si ea a murit.
Se indreptau spre Craiova la invitatia unui prieten de-al lui (Dan) care azi trebuie sa-si celebreze ziua de nastere.
STEFAN se mutase in Bucuresti anul trecut si a locuit o buna bucata de vreme intr-o garsoniera vizavi de Ambasada Marei Britanii. Se mutase de acolo de curand intr-o alta garsoniera a unui prieten (Teo Craciunescu) in Piata Rosseti. De aceea, in fiecare dimineata era la ceaiul lui preferat de la Barul Living Room.
Am fost sunat pe la sase, dar dormeam. Probabil Politia de acolo a sunat la mai multe numere de telefon aflate in memorie.
Pe la ora 8 cand m-am trezit am aflat totusi de la o prietena a Anei.
Nu-ti vine sa crezi niciodata ca celor pe care-i cunosti li se pot intampla lucruri urate.
Scriu, scriu, dar va spun ca-n acest moment parintii lui inca nu au aflat, pentru ca ei sunt plecati din Craiova undeva pe la Turnu Severin.
Telefonul fix din Brazda lui Novac suna in gol.
Prietenii lui apropiati din Craiova deja aflasera si nu stiau cum sa faca sa dea de ai lui. Tavi, Misu si Cremenescu deja au inceput niste demersuri. Ca sa poata fi ridicat din Spitalul de la Slatina trebuie sa se dea si acolo vreo 10 milioane pentru analize.
Dar nu banii sunt o problema pentru ca cei trei prieteni ai lui sunt suficienti.
E un sentiment straniu cand un prieten dispare asa brusc din viata ta si tu nu poti face nimic. Sunt legat de maini si de picioare si sunt in Bucuresti.
STEFAN, cel pe care l-am intalnit la o cafea saptamana trecuta unde imi facuse cunostinta si cu prietena lui, ANA, despre care imi vorbise foarte frumos la telefon. Unde mi s-a destainuit ca este foarte multumit de aceasta relatie si ca are ganduri foarte marete. Chiar de casatorie. Unde amandoi se aratau foarte iubitori unul cu celalalt. Cuvintele scrise sau spuse sunt putine in a descrie…intentionau sa se logodeasca
STEFAN, cel cu care am fost de cateva ori prin Planters, Bonsai, Salsa, Nemo, nu mai este decat in amintirile mele. El, cel care consuma alcool decat ocazional si nu l-am vazut niciodata baut.
Amintirile cu el imi sunt foarte vii.
Sper sa-i ramana foarte vie amintirea lui si am sa-l las in continuare in Baza de Date, sa fie printre noi oricum.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace alaturi de cea pe care o iubea!
Sambata, 22/05/04, ora 9.00