|
Post by Florian Ciobanu on May 26, 2004 8:21:04 GMT 2
Sharac, 29 ani, accident in Craiova, aprilie 1998.
As putea sa scriu despre el pagini intregi. Cuvintele nu incap in randuri, asa de mare prieten mi-a fost. Il cunostea cam tot orasul de generatia lui si nu numai. Un om cu un suflet extrem de bun si caritabil. Altruist si prietenos, pot spune ca azi am alti prieteni datorita lui. Poate ca-ntr-o zi, cei care-l stim, o sa ne apucam sa ne amintim pe aici momente placute petrecute impreuna. Chiar stia, si reusea sa ne dea tot timpul buna-dispozitie si rasul. Un om care a plecat fericit ca era cu prietenii cu lui. Sharac vei ramane mereu cu noi! F
|
|
Razvan Ana Catalina si Gogu
Guest
|
Post by Razvan Ana Catalina si Gogu on May 26, 2004 20:20:42 GMT 2
Pentru noi Sarac a fost un frate, prieten.......L-am cunoscut de la 14 ani ai lui si ai nostri, am crescut impreuna si am fi vrut sa imbatrinim impreuna .....
|
|
|
Post by droasca on May 27, 2004 7:33:16 GMT 2
I-am cunoscut si eu pe amandoi,pe Sarac mai bine,mi-a fost prieten apropiat.Intradevar incredibili.Cu Rossi am facut un revelion odata....la Calimanesti...grozav baiat, amuzant,special,deosebit.As putea ca si tine Florin,sa scriu un roman despre viata intr-o lume in care era si Sarac.Cei ce l-au cunoscut vor intelege ce vreau sa spun si sunt sigur ca isi vor aminti, ca si mine, miile de intamplari,petreceri,zile obisnuite,impreuna cu el sNu cred ca se poate descrie in cuvinte,oricat de mestesugite ar fi ele,ce inseamna sa-l ai prieten. Vorbesc la prezent,pentru ca asta simt despre el...si acum...si mereu.
|
|
|
Post by Mirela Birchi on Jun 2, 2004 17:27:03 GMT 2
Dumnezeu sa-l odihneasca, mi-a fost un bun prieten!
|
|
|
Post by Felix on Jul 14, 2004 5:50:37 GMT 2
...un baiat adevarat, pe care l-am cunoscut si eu... "Odihneasca-se in Pace"
F.
|
|