|
Post by CiprianScrieciu on Jul 25, 2005 14:28:13 GMT 2
Dragi Craioveni,
Va scriu cu ocazia unui eveniment trist, din pacate. Colega si prietena noastra din Craiova, Laura Militaru, s-a stins din viata ieri dimineata.
Ar fi un gest frumos din partea noastra sa fim alaturi de familia ei, atat prin simpla noastra prezenta la inmormantare, cat si prin o contributie baneasca pentru a ajuta la suportarea unei parti din cheltuielile legate de acest trist si nedorit eveniment. Va rog sa-l contactati pe Florin Ciobanu sau pe mine pentru donatiile voastre. Eu am comandat deja o coroana de flori din partea noastra.
Inmormantarea Laurei va avea loc maine, 26 iulie 2005, ora 14, la cimitirul Reinvierea. La cimitir se ajunge astfel: din Stefan cel Mare (venind dinspre Perla) se face stanga la intersectia cu Lizeanu, se intre pe Lizeanu si la prima intersectie (este o benzinarie, OMV cred) se face dreapta si se ajunge la cimitir.
Nu stiu inca nimic despre slujba de inmormantare, la ce biserica va avea loc. De indata ce aflu va comunic. Acum este acasa. O puteti suna pe Denisa, sora ei, la numarul de telefon al Laurei: 0742.047.469.
Cu prietenie,
Ciprian Scrieciu 0744 662266
p.s. ultima adresa a ei de mail era laura.militaru@mtv.ro
|
|
|
Post by simona.V. on Jul 26, 2005 11:12:34 GMT 2
Dumnezeu sa o aiba in pace! Desi nu am cunoscut-o personal, nu are importanta. Condoleante familiei.
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jul 26, 2005 11:44:24 GMT 2
Aseara am sunat-o pe Denisa, sora ei, si i-am transmis din partea noastra (a comunitatii) sincere condoleante.
Azi am fost la biserica cu Ciprian Scrieciu si am depus o coroana din partea prietenilor craioveni.
Mircea Criveanu, Ciprian Scrieciu, Florian Ciobanu, Banica am dat cate 1.000.000 lei/persoana, ca sprijin financiar din partea noastra, stiind ca numai masina-dric a costat vreo 10.000.000 lei, iar groapa vreo 35.000.000 lei.
La biserica au fost prezenti si cativa cunoscuti craioveni, SI multi fosti colegi de la MTV Romania.
Anul acesta ar fi implinit 34 ani, si nu-i putem spune LAUREI, din nefericire, decat, DUMNEZEU S-O ODIHNEASCA IN PACE!
|
|
|
Post by Sorin Opran on Jul 26, 2005 17:22:27 GMT 2
DUMNEZEU S-O ODIHNEASCA IN PACE!
|
|