|
Post by Cãtãlin Bugean on May 13, 2004 13:32:28 GMT 2
[glow=red,2,300]Cine suntem?[/glow]O comunitate olteneasca mica in continua dezvoltare, stabilita in Bucuresti [glow=red,2,300]De unde provenim?[/glow]Oltenia eterna Terra Nova/Craiova unei mari iubiri [glow=red,2,300]Cati suntem in Bucuresti?[/glow]Posibil sa fim mai multi decat ne imaginam. [glow=red,2,300]De ce nu ne vedem?[/glow]Muncim. N-avem timp. Probleme si stress. Nu suntem organizati. [glow=red,2,300]De ce sa ne intalnim?[/glow]O seara exclusiv dedicata craiovenilor. O ocazie sa ne simtim bine, sa socializam si eventual sa schimbam cartile de vizita. Poate facem si afaceri impreuna, la un moment dat. [glow=red,2,300]Cand sa ne vedem?[/glow]Cand vreti voi. Faceti propuneri. [glow=red,2,300]Unde sa ne vedem?[/glow]Veniti cu idei si propuneri. Eu propun Mircea Criveanu-managing Partner la Rest. Valencia si Club Salsa. [glow=red,2,300]Ce facem la Seara Craiovenilor?[/glow]Discutii libere. Propun sa mancam, bem si sa ne veselim, multi dintre noi fiind recidivisti la acest capitol. Ni s-ar potrivi un bufet suedez, niste bauturi la liber si muzica buna. [glow=red,2,300]Ce facem dupa?[/glow]Pai, propun sa ne revedem. Vom vedea daca la anul sau in fiecare luna. [glow=red,2,300]Cum procedam acum?[/glow]Baza de date atasata trebuie completata (eventual up-date) cu cei care nu sunt inregistrati. Forward (e-mail si telefonic) catre toti craiovenii care studiaza si muncesc in Bucuresti. [glow=red,2,300]Next Step [/glow]Feedback: comentarii, idei, reclamatii, propuneri, injuraturi, caiet de sarcini, alte craiovenisme [glow=red,2,300]Cine se ocupa?[/glow]Acum toti. Ziceti si voi. Hai, sa vorbim la telefoane! [glow=red,2,300]Cat ne costa?[/glow]500.000 lei/pers.? E putin, e mult? Hai sa vedem
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on May 13, 2004 15:20:04 GMT 2
Ok. Mi se pare super si ideea domnului Catalin (Shapka), de a construi acest mic FORUM. Shapka cel care mi-a fost la un moment dat coleg pe la 3TV Craiova. Domnu' moderator, tot respectu'! F
|
|
|
Post by Cãtãlin Bugean on May 13, 2004 15:24:32 GMT 2
multumesc domnu' Florin... ;D sper sa fie un mod mai simplu de a lua legatura cu toti craiovenii din Bucuresti activeaza optiunea de "notify" pentru fiecare topic in parte ca sa primesti mail la fiecare guest care lasa mesaj pe forum.
respect Catalin Bugean
|
|
|
Post by pufica on May 14, 2004 7:38:14 GMT 2
bine ma shapka..ne adunashi tu pe totzi? :-))) mie imi place chestia asta...abia ashtept sa vin sa va dansez... s-ar putea sa ma mut de la 1 iulie, atunci sa vedetzi petrecere...
alina ghita shapka...sa-mi scrii tinere sa-mi zici ce faci..:-))
|
|
|
Post by Cãtãlin Bugean on May 14, 2004 7:45:50 GMT 2
Heloooo Alinutza..... Ce faci mai? AR IU STIL ÃLAIV? Mai, ideea nu este a mea, eu doar am sustinut-o prin acest forum, VINOVAT SE FACE DOMNUL [glow=red,2,300] FLORIN CIOBANU[/glow].
|
|
|
Post by pufica on May 14, 2004 8:16:07 GMT 2
ok indrept acum felicitarile spre florinel :-))))))
shapka ce faci tinere? da sunt foarte alaive and kiking :-))))))) pupa-l-ash..de ce am doar o stelutza si tu 4? mai vreau stelutze....sa-mi punetzi stelutze :-)))
|
|
|
Post by Cãtãlin Bugean on May 14, 2004 8:18:04 GMT 2
eheeeeeee...daca vrei stelute treb' sa dai bine de baut, la admin ;D ete, hai sa-ti mai pun una...dar doar atat
|
|
|
Post by pufica on May 14, 2004 8:34:52 GMT 2
uite acum am stelutze si sunt albastre nici nu se putea mai bine acum: un topic nou sa infiintzam despre cum ni-i ziua ...sa ne pupam in el si mai ales sa ii spunem pe aia de ne certam cu ei, ca fac tampenii si nu sunt nici olteni.
|
|
|
Post by pufica on May 17, 2004 11:26:43 GMT 2
cata largime domnule, cata largime in spatziul virtual craiovean
|
|