|
Post by Florian Ciobanu on May 19, 2004 15:03:39 GMT 2
SALSA (spatele Hotelului Bucuresti, Galeriile Luterane) Final ok. incepand cu ora 20.00, duminica, 6 iunie Eu zic ca este timp suficient pentru fiecare sa-si aranjeze, re-aranjeze agenda intalnirilor acelei duminici. Sper ca va fi prima dintr-un mare sir de alte intalniri, asa ca dati cu votul, va rog. In seara intalnirii o sa stabilim, eventual de comun acord, data/ziua si locatia urmatoarei intalniri. Si chiar si un buget, daca este cazul. Am vorbit si cu Mircea Criveanu, cel care este actionar acolo si mi-a confirmat ora 20.00 din cauze de alt eveniment in timpul zilei. Vom veni cu cati bani vrem la noi, vom consuma ce vom dori de pe acolo si vom beneficia si de discount-uri de 20% la tot ce are el prin bar. Fiind si duminica, mai mult ca sigur nu ne vom lansa ca submarinele la apa, ci doar vom savura momentul acelei seri. Dar, cine stie...? Si o propunere. Daca vremea este frumoasa, hai sa ne vedem inainte de Salsa la o terasa. Poate, chiar Laptaria lui Enache, caci e mare si incapatoare... Sau, ziceti voi...
|
|
|
Post by danel on May 19, 2004 15:43:14 GMT 2
Asa, ca ajunsei in Bucuresti! Ziceti ca ramane batut in cuie pe 6 seara. Cred ca e ok cu intelegerea, cu banii si cu restu'. Mircea are nevoie de un numar de oameni, cu aproximatie, ca sa stie si el ce si cum? Ca sa se dea shfara-n Tara... PS: nu cred ca e cazul sa spun ca fiecare vine cu cine vrea...ca doar asa s-a vorbit
|
|
|
Post by Sorin Opran on May 19, 2004 15:43:16 GMT 2
sau La Motoare, daca e vremea buna, da' stii cum?...BUNA... ;D
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on May 19, 2004 21:42:19 GMT 2
Ca sa nu par obtuz. Este batut in niste piroaie, si asta inseamna ca in acea duminica de 6 iunie, dupa ora 20.00 ne vedem la Salsa. Ca inainte de asta, x,y sau z, se vad in alta parte e treaba lor. Evident, cine poate si cine vrea. Asa ca, fiecare face ce simte. Aaaa, ca eu am propus o terasa inainte de Salsa, e alta poveste. Terasa asta, defapt, nu e batuta in cuie. Uite, acum, gandindu-ma mai bine, normal ar fi sa ne vedem (cine vrea inainte), la Green Hours, caci e foarte aproape de locul impricinat. Adica de pe la 18.00 la 19.45. Laptaria lui Enache se numeste asa de pe la inceputul sec. XX. La Motoare (terasa) este de data recenta, iar denumirea de azi nu mai are vreo legatura cu numele asta, din cauze de disparitie , cred eu, de vreo trei ani a acelor motoare industriale pe care erau improvizate mesele. La Motoare, dar unde mai sunt motoarele?
Da', parca mai degraba la Green Hours ca e la 50m mai incolo de Salsa...
|
|
|
Post by Cãtãlin Bugean on May 20, 2004 10:52:24 GMT 2
si io zic ca e mai bine in Green Hours. Ar fi misto sa avem fiacare o insigna in piept cu numele fiecaruia si poate si avatar-ul ;D
|
|
|
Post by Sorin Opran on May 20, 2004 12:29:03 GMT 2
eu nu sunt de acord cu purtatu' avatarului...ca insigna sau orice alt obiect (accesoriu) vestimentar...;D
|
|
onu
Junior
|
Post by onu on May 20, 2004 13:02:48 GMT 2
Ok, pe 6 sa ramana. Ma voi pregati din timp, voi veni insetat ca o camila bantuind prin desert.
|
|
|
Post by pufica on May 21, 2004 7:31:27 GMT 2
E OK S-AR PUTEA SA AJUNG SHI EU CA E DUPA SESIUNE
|
|
|
Post by Victor Popescu on May 26, 2004 18:25:55 GMT 2
Test
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on May 26, 2004 21:46:36 GMT 2
Te asteptam.Test.
|
|
|
Post by pufica on May 27, 2004 9:05:14 GMT 2
care-i duma cu test? si de ce radetzi? credetzi ca e ceva de ras aici? se pune la cale o petrecere, ce poate fi mai serios decat asta?
|
|
|
Post by Sorin Opran on May 27, 2004 9:08:47 GMT 2
testam oamenii care or sa vina la party...da' acum nush daca sa-ti trimitem si tie invitatie... Test P.S. oricum poti veni si fara invitatie...
|
|
|
Post by pufica on May 27, 2004 10:38:57 GMT 2
crezi ca ma potzi tzine departe? eu nu cred...
|
|
DJraul66
Junior
Life is stranger than realty
|
Post by DJraul66 on Jun 5, 2004 8:08:24 GMT 2
Salut Florin si toti ceilalti..... Raul Popescu speaking. Fratilor, am aflat destul de tirziu de eveniment. Daca gasesc locomotie si insotitor( ;D ) ne vedem acolo. Daca nu, ramine pe data viitoare. Chip in taci !! ! P.S. Auzisem eu ceva de pagina asta, dar nimic concret. Am aflat adresa(culmea) de la un roman din Canada.
Viata e mai cudata decit fictiuinea.
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jun 5, 2004 8:17:38 GMT 2
Salut Raul, Interesant ca ai aflat tocmai din Canada de noi. Vezi ca zicea Radu Popescu Wave-istu (ca si tine dealtfel) ca vine maine. Poate va anturati amandoi. Daca nu ai unde dormi poate gasim o solutie. Hai, ia vezi, F
|
|