|
Post by Florian Ciobanu on Aug 4, 2004 11:30:32 GMT 2
Am vazut ca ati deraiat de pe sinele discutiei. Dar nu-i problema.... Pe 4 sept. nu se poate caci nu sunt eu disponibil. Poate in saptamanile de dupa. Dar nu data e problema, ci locatia pentru care nu trebuie sa dam bani. In principiu nimeni nu-si blocheaza locul pentru o ipotetica intalnire, unde nu se stie cati ajung, si daca vor ajunge. Ea, locatia, trebuie sa fie nici mare nici mica, misto, cu muzica si servicii bune, iar preturile sa nu fie mari. Probabil, ca la acea vreme va fi indoor, caci din ce-mi amintesc eu de anul trecut, a plouat tot inceputul lunii septembrie. Cred ca saptamana aviatoare plec in vacanta, iar vizavi de Tipsy nu s-a mai auzit nimic din cauze de Luca. Si Fozzie. In rest, totul vine de la sine...
|
|
|
Post by pufica on Aug 11, 2004 10:43:36 GMT 2
sa-ti fie vacantza albastra, impletita cu zambete :-)) sa programam petrecerea pe 18 septembrie sau in apropierea acestei zile cine este pentru cine este impotriva?
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Aug 20, 2004 15:21:52 GMT 2
CAFE PICASSO - VA RUGAM SA VENITI FARA FUMURI, CACI ELE SE AFLA IN INTERIORUL LOCATIEI.
Daca fumurile pe care le aveti nu se potrivesc cu cele din designul interiorului de locatie, vom incerca sa bagam niste stroboscoape.... Incepand cu ora 19.00, miercuri, 8 septembrie. Ajunge cine vrea, poate si nu are un program foarte incarcat in acea seara. De asemenea, va anuntam ca se va vorbi la greu cu perfectul simplu. Restul, vine de la sine. F
|
|
|
Post by Sorin Opran on Aug 20, 2004 22:42:28 GMT 2
de cand vroiam sa aud asta...ce bine suna...8 septembrie...;D
sal, Sorin
|
|
|
Post by pufica on Aug 24, 2004 9:13:53 GMT 2
se pare ca vedem meciul, ne vedem intre noi...si dintr-astea...dume...:-))))
|
|
|
Post by pufica on Sept 9, 2004 10:26:57 GMT 2
va vazuratzi a doua oara acum sa vedem ce facem cu a treia intalnire :-))
|
|