|
Post by Florian Ciobanu on Jun 8, 2004 9:58:49 GMT 2
Din ce feedback au dat participantii la prima noastra intalnire, se pare (sau mai mult ca sigur) ca foarte multi vor sa ne mai vedem. De aceea, s-au nascut spontan intrebarile: 1. Cand? 2. Unde?
|
|
|
Post by dan is on Jun 8, 2004 10:13:57 GMT 2
Stimabililor,
Prima intalnire "Seara Craiovenilor" fu. Si fu bine, a venit lume, s-a pupat, s-a vorbit, s-a baut, s-a vorbit, dupa care s-a vorbit, s-a baut, iar ceva pupaciri, dupa care s-a mai baut putin (cate putin... ... Concluzia mea : fu bine. Mai vreau ! Relevante pot fi fotografiile, apropo, unde-s Voi ce parere aveti ?
S-auzim numai de bine ! Salutari multiple.
Dan Istodorescu
|
|
|
Post by Sorin Opran on Jun 8, 2004 16:13:01 GMT 2
nu stiu de ce nu am putut veni la prima intalnire (de fapt stiu...am lucrat... , iar in momentul in care "s-au dat papucii" , asta era pe la ora 2 dim., am sunat sa vad ce si cum mai este pe acolo...dar cu parere de rau oamenii erau in drum spre casele lor, ca peste cateva ore plecau la munca, eu veneam).... In sfarsit...se pare ca inca nu mi-am revenit dupa un week-end la job...vreau sa vad filmulete, poze, sau orice s-a facut pe acolo si se poate vedea dupa...si vreau sa aud si propunerile pt. seccond-edition... ;D
|
|
|
Post by droasca on Jun 9, 2004 9:09:59 GMT 2
A fost misto!Ma inscriu si eu la o seccond-edition.Cu siguranta o sa fim mult mai multi (chestiile astea circula repede).Poze!Da!Eventual puse chiar aici pe forum (Florine te-am vazut cu un aparat pozand la greu,asa ca: bagã!!!).Raman de stabilit amanunte precum locatia si data (cat mai repede,daca ar fi dupa capul meu).
|
|
JoeTheDJ
Junior
"Viata trebuie traita privind inainte si inteleasa privind inapoi"
|
Post by JoeTheDJ on Jun 9, 2004 16:43:51 GMT 2
dupa inceputul promitator definitely merita second-edition, macar sa ne lamurim mai bine cum e trebile.... ;D (ca oricum o sa continue cu 3-rd edition) da' ce-ar fi s-o asezam intr-o vineri sau sambata, sa putem sta mai mult si nu cu morcov ca a 2-a zi trebuie sa te duci la munci ? mai stii ca ne pomenim cu mai multi, cum ar fi cazul...
|
|
|
Post by Sorin Opran on Jun 9, 2004 16:47:48 GMT 2
si vineri e discutabil ca vine lumea de la munca si dupa cateva ore, cum a fost duminica, trebuie sa plece acasa sa se odihneasca...ca sunt dupa o saptamana de munca. Ideal ar fi sambata...iar in privinta asta cred ca intai trebuie gasit locul si dupa aceea data...ca sambata gasesti cel mai greu un loc (si vinerea e la fel).
|
|
|
Post by Bodo on Jun 10, 2004 7:25:58 GMT 2
Salut !
Bag de seama ca v-ati distrat la greu. Felicitari oricum. Imi pare rau ca n-am putut fi acolo.
bodo
|
|
|
Post by Cristian Carlan on Jun 10, 2004 7:27:31 GMT 2
regret absenta desi ii promisesem chiar duminica seara lui mihai olaru ca vin si eu, insa ...ca de obicei mi-au aparut probleme de reglat ! si-a atins scopul evenimentul?
aloha cristian
|
|
|
Post by Mircea Tudosie on Jun 10, 2004 7:28:54 GMT 2
Super pozele! Din pacate nu am putut sa onoram evenimentul deoarece am fost plecati din Bucuresti.Astept sa citesc comentariile participantilor.Cred ca a iesit super ? Pe cand o a doua? Poate ar fi bine sa se fixeze un grafic ( la modul ultima duminica sau sambata din luna, etc ), sa stim mai devreme ca sa ne putem organiza programul. Oricum felicitari atat tie cat si lui Mircea . Te-am PA ! Simona, Raducu si Mircea Tudosie
|
|
|
Post by Gigi Bulat on Jun 10, 2004 7:39:06 GMT 2
Salut,
Sunt fratele Danei Bulat (McCann) si ea mi-a spus despre acest site si intalnirile craiovenilor.
De cativa ani buni lucrez la B|Braun Romania (medicamente) in pozitia de Area Key Account Manager (in Bucuresti). In trecut , in Craiova am mai lucrat cativa ani la Colgate Palmolive si cateva luni la Mobifon (promotor).
Adresa mea de yahoo messenger este: gbbraun
Cam atatea despre mine.
Gigi
|
|
|
Post by Ilona Savulescu on Jun 10, 2004 13:55:51 GMT 2
Buna! Imi pare rau ca nu am dat nici un semn de viata. Din pacate duminica dimineata a trebuit sa merg la Craiova si nu am mai ajuns la chef. Noua mea adresa de email pe care i-am dat-o si lui Sorin este ilonasavulescu@softteam.ro Pe cea de rolink o citesc foarte rar.
|
|
rebe
Junior
|
Post by rebe on Jun 11, 2004 14:34:07 GMT 2
eu zic ca ideea cu graficul ( ultima duminica/sambata din luna sau alta varianta ) este foarte buna .... ca stim si noi clar ce si cum avem de facut plus ca se instaleaza un gen de traditie.... ideea cu sambata este excelenta DAR sa nu uitam ca vine ( speram!!! ) vara si or sa inceapa week_end-urile la mare...deci sambetele vor fi usor ocupate....
|
|
|
Post by Sorin Opran on Jun 11, 2004 14:49:04 GMT 2
Sau la munte...e mai bine la munte. ;D
|
|
rebe
Junior
|
Post by rebe on Jun 11, 2004 16:05:07 GMT 2
ma scuzati!!! sau la munte..... ;D
|
|
onu
Junior
|
Post by onu on Jun 14, 2004 11:09:26 GMT 2
La munte, la munte... pe muntele lui Venus!
|
|