|
Post by Florin Ciobanu on Aug 11, 2004 16:48:54 GMT 2
INTALNIRE SEARA CRAIOVENILOR, EDITIA NR. 2
Data: MIERCURI, 8 SEPTEMBRIE, INCEPAND CU ORA 19.00
Amplasament: Intersectia Str. Franceza/Calea Victoriei vizavi de Muzeul National de Istorie/ Sediul Central CEC Victoriei (aproape de Dambovita)
-NU SE VOR PLATI BANI PENTRU INCHIRIEREA LOCATIEI -LOCATIA ESTE INDOOR (NU ARE TERASA), asta si datorita vremii imprevizibile din acea luna si a frigului -ESTE INTIMA, ARE UN DECOR FOARTE DRAGUT, POATE ABSORBI APROX. 100 PERSOANE. - PRETURILE VOR FI OK. DUPA 20 AUGUST O SA SI EXPUNEM EVENTUAL LISTA CU CE E PE ACOLO. VOM AVEA SI NISTE DISCOUNT-URI. - CEL CARE NE COORDONEAZA ACEASTA INTALNIRE LA CAFE PICASSO ESTE TOT DIN CRAIOVA SI SE NUMESTE DRAGOS PATRASCU. - POSIBILITATE DE PARCARE PE STRADA DIN FATA BARULUI. -VA VOM SPUNE DUPA 20 AUGUST DACA VOM FACE SI UN MIC MENIU DE GUSTARI/CATERING. SI PRETURILE. - SE POT ADUCE APARATE DE FOTOGRAFIAT - MAI MULTE INFORMATII DESPRE EVENIMENT SI EVENTUALE COSTURI LA TIMPUL RESPECTIV.
La prima noastra intalnire (Salsa) nu s-au dat bani, ci fiecare a consumat cat si ce si-a dorit. Nu am avut meniu. Dar, o parte din cei prezenti, au zis ca ar fi fost bine sa fi dat niste bani si pentru asa ceva.
Persoane de contact: PATRASCU DRAGOS - 0726.113.028 - Manager Picasso Florian Ciobanu - 0723.993.030 - suport moral al evenimentului.
|
|
|
Post by Cãtãlin Bugean on Aug 12, 2004 9:04:21 GMT 2
In Picasso preturile sunt destul deeee...cum sa zic...mai de Calea Victoriei ;D Dar asta nu conteaza, daca s-a stabilit acolo, acolo mergem. PS: Numai aprate foto putem aduce, camere nu?
|
|
|
Post by Cãtãlin Bugean on Aug 12, 2004 9:28:01 GMT 2
e cam devreme la 19:00, hai sa zicem un 20:00.... poate unii mai au de bricolit dupa prog. ;D
|
|
|
Post by Cãtãlin Bugean on Aug 12, 2004 9:32:20 GMT 2
eu as mai veni cu o propunere misto, dar acolo nu e nici un craiovean patron ;D
CAFE MIKE Bucuresti Str. Eforie nr. 2
American coktails, pizza, bistro, music live, jazz, blues, soft, piano bar.
|
|
|
Post by Patrascu on Aug 12, 2004 22:54:16 GMT 2
Daca ai reclamatii la preturi, iti dau niste indicii: in salsa e 120.000 un Bala.La mine e 90.000. Berea e 50.000 s.a.m.d. Nu e club, dar nici nu suntem noi atatia sa umplem un club Singura observatie ar fii ca ora 19 mi se pare de liceeni
|
|
lisa
Junior
It is not enough to have a good mind. The main thing is to use it well.
|
Post by lisa on Aug 13, 2004 12:34:59 GMT 2
Trebuie sa acceptam ca Dl Patrascu este un adevarat om de afaceri si trebuie sa ne ducem la barul lui. By the way, mai esti student la drept? Iti mai aduci aminte cind te-a strigat Profesoru Belu si tu ai zis "Aci" si el a zis: "Bai, nu se zice aci, se zice aici"? Am vazut pozele de la Salsa si trebuie sa-ti spun ca tot bine arati. Mai esti insurat? Numai bine! Daca ai reclamatii la preturi, iti dau niste indicii: in salsa e 120.000 un Bala.La mine e 90.000. Berea e 50.000 s.a.m.d. Nu e club, dar nici nu suntem noi atatia sa umplem un club Singura observatie ar fii ca ora 19 mi se pare de liceeni
|
|
|
Post by pufica on Aug 16, 2004 10:33:23 GMT 2
si eu zic ora 20 pt ca ar trebui sa ajung de la craiova. mai vine cineva din craiova? sa facem o delegatzie speciala radu? daru..
|
|
|
Post by oana on Aug 16, 2004 12:25:02 GMT 2
Cred ca va trebuie si un t.v. ;DNu e meci in 8 ?Romania-Andorra ??
|
|
|
Post by pufica on Aug 16, 2004 15:02:12 GMT 2
oana punctashi adica sa ne fie clar..mergem sa ne vedem sau sa vedem ???cine face precizarile de rigoare? :-)
|
|
|
Post by Sorin Opran on Aug 16, 2004 16:04:38 GMT 2
eu vreau sa va vad, sa beau bere, si va vad vad din nou...;D... Nu ma intereseaza meciul intr-o seara ca asta... P.S. oricum nu sunt microbist...
|
|
|
Post by pufica on Aug 17, 2004 12:01:58 GMT 2
nici pe mine :-))) sorine facem un dantz daca ajung??
|
|
|
Post by Sorin Opran on Aug 17, 2004 12:38:43 GMT 2
facem, cum sa nu... numai sa ajungi aici la noi...daca nu...venim noi la tine..
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Aug 23, 2004 11:03:03 GMT 2
Pai, sa le luam pe rand. Raspunsurile.
1.In Picasso preturile se vor adapta la aceasta intalnire, conform unui discount oferit de manager ..., si a agreement-ului facut cu el. Recunsoc ca preturile sunt cam pentru cei ce se-mbraca la costum, dar asa cum v-am spus mai sus.... 2. Am zis, INCEPAND CU ORA 19.00. Fiecare va veni cand va vrea, daca va putea si va sta cat ii va placea. Puteti veni toti la ora 20.00 daca ajuta la ceva... Eu voi fi, incepand cu ora 19.00, din cauze de amici si cunoscuti care vor veni direct de la birou acolo, si care, posibil sa plece acasa dupa 21.00 din cauze de munca... 3. Din ce-am inteles, se asteapta dotarea acestui loc cu o plasma. Asa ca, microbistii vor putea sa se bucure in direct la golurile nationalei noatre. 4. Cafe Mike este fostul Cafe Indigo care acum, din pacate pentru el, nu mai are clienti si atmosfera de acum 5 ani, cand era la mare voga. De cate ori am fost pe acolo, clientii se numarau pe degete, mirosea cumplit a bucatarie, iar atmosfera de altadata era o proasta mima lipsita de sens. Preturile acolo sunt foarte mari pentru ceea ce ofera. In plus, nu cred eu ca ne-ar da noua locul cineva fara sa platim cel putin 500 para (asta in cel mai fericit caz) numai la inchiriere. Asa ca e mai bine moaca, fara mirosuri de mancare si nu underground. Iar daca e sa intram la subsol, as prefera Backstage-ul. 5. M-am intors din vacanta, cu mare potential de a receptiona un bombardament de carcoteli. Hehehehe 6. In legatura cu dansurile la care faceti referire mai sus, pot spune ca, energia pe care o posedati o puteti canaliza dupa intalnire catre cluburile apropiate din zona: The Fire, Backstage, Club A.
|
|
|
Post by Sorin o on Aug 23, 2004 14:49:42 GMT 2
ce pacat ca nu poate veni si shapka...
|
|
|
Post by pufica on Aug 24, 2004 8:28:40 GMT 2
de ce nu poate veni shapka?!?!
|
|