|
Post by Florian Ciobanu on Sept 9, 2004 15:51:10 GMT 2
POSTA REDACTIEI:
Florian,
Cu parere de rau, nu am ajuns la intalnirea din seara trecuta. Zilele lucratoare sunt imprevizibile uneori.
Putem sa ne intalnim urmatoarea data - oricand de curand sau indepartat in timp ar fi momentul - intr-o zi din weekend?
Numai bine.
Tudor Montescu Marketing Analyst _____________________________________________
Mii de scuze ca nu am putut sa ajung aseara. Am avut f multa treaba. Imi pare rau ca ti-am promis la telefon si nu m-am tinut de cuvint. L. Pirjolescu, Liviu" <LPirjole@krafteurope.com> _____________________________________________
daca ajunge domozina acolo...sa-l certzi pentru ca nu m-a luat si pe mine :-))))))))) cu placere
Alina ghita" <alina_ghitaro@yahoo.com> _____________________________________________
Aloha..)) In ceea ce priveste seara craiovenilor...pierdui avionul ...)) Din pacate nu pot fi acolo,ma gandesc la voi si ...sa aveti distractie.. te pup Liana "Liana Dinca" <liana_le_roux@yahoo.fr> (Paris) _____________________________________________
cu cea mai mare placere as veni daca as fi prin Bucuresti. oricum transmite toate cele bune de acasa celor plecati in Bucuresti din partea mea. te pup razvan buse "razvanbuse@bluelogic.ro" <razvanbuse@bluelogic.ro>
|
|
|
Post by pufica on Sept 10, 2004 9:55:39 GMT 2
florinel.....io am fost prezenta telefonic :-))) si absenta cu motive :-)))))
|
|