|
Post by Florian Ciobanu on Sept 9, 2004 17:03:23 GMT 2
Super! Suuuupeeeeer!
Merci mult, Florian si abia astept sa ne vedem editia viitoare.
Felicitari Laviniu Enii "Laviniu Enii" <laviniu.enii@mae.ro> _____________________________________________
Multumesc pentru poze. Sunt foarte dragute. M-am simtit foarte bine la petrecere. Felicitari tie si celorlalti implicati in organizare. Sper sa ne revedem cat de curand. "Ramona A Ionascu" <ramona.a.ionascu@aexp.com> _____________________________________________
faine poze.
multumesc,
maria m.pana@brauunion.ro ______________________________________________
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Sept 13, 2004 11:06:21 GMT 2
Super pozele...imi pare rau ca nu am putut sa ajung...dar sunt mult timp plecat in tara si strainatate!!! Tinem legatura!!
P.S. Merci pentru link!! "Nasturica Adrian-Mihai" <anasturica_csr@yahoo.com> _____________________________________________
Multumesc ca mi-ai trimis si mie pozele. In sfarsit, vreau sa te intreb daca pentru lista trebuie sa dau eu click pe Register..sau numai tu faci modificari..in sensul ca sa ma adaug cu mult respect la litera D, sectiunea craioveni talentati din Bucuresti", ca aici am buletinul. "dana niculescu" <da_niculescu@yahoo.com> _____________________________________________
voi intineriti acolo, nu ca noi.. ..e mult mai eficient pamintul nostru pentru intinerire decit asta de aici... si aerul cred ca e altfel acolo?
Felix (New York-SUA) "felix" <feli61@netzero.com> _____________________________________________
Pozele le-am vazut... Cred ca ati avut fun! Oricum mi-a facut mare placere sa vad fetze demult nevazute... "Dragos Surpateanu" <dsurpateanu@redlinecommunications.com> (Canada) ____________________________________________
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Sept 14, 2004 14:35:46 GMT 2
Date: Tue, 14 Sep 2004 03:40:09 -0700 (PDT) From: "Constantin Doru Nica" <dorunic@yahoo.com> Add to Address Book Subject: seara craiovenilor II To: florinciobanu@yahoo.com
Au mai fost: Doru Nica Valentin Stanescu Mugur Anghel Dana Anghel Merci, Doru Nica
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Sept 14, 2004 14:48:16 GMT 2
"Ramona Porime Harvey" <rpharv@yahoo.com> (California, State)
ma bucur sa aud ca craiovenii se distreaza cum le sade bine dealtfel.
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Sept 14, 2004 16:27:01 GMT 2
...anul asta nu vin acasa, ca pina acum am fost in fiecare an, dar tare , mult mi-ar place sa particip la o serbare de-a voastra, o intilnire peste timp...din tot sufletul imi doresc asta...
Felix (N.Y. State)
|
|
|
Post by pufica on Sept 17, 2004 12:31:17 GMT 2
gina calinoiu a fost plecata in spania in vizita la sora ei si-a exprimat regretul pentru ca a lipsit motivat si de la ce-a de-a doua editzie va transmite salutari
|
|