|
Post by Cãtãlin Bugean on Nov 13, 2004 12:31:30 GMT 2
Aci sa ne spunem off-ul...sa vedem cu fu, cum ne-am simtit si ce mai trebuie facut. Asteptam propuneri.
Dar intai...CUM FU mai?
|
|
teetee
Junior
Dorin The Dream
|
Post by teetee on Nov 17, 2004 11:41:44 GMT 2
Urat moment! Da` tre` sa va critic putzin!!!!!!! Atzi fost trishti, extrem de trishti, la ultima intalnire... Atat shi nimic mai mult. La multzi ani ALINUTZA!
|
|
|
Post by pufica on Nov 18, 2004 10:27:09 GMT 2
io n-am fost trista :-))) chiar deloc mi-a parut rau pentru ca nu am convorbit pe indelete cu toata lumea prezenta...nu shtiu de ce...se grabeau totzi sa plece. altfel muzica nu mi-a placut. insa nu era vina decat a proprietarilor de local, care nici gand sa schimbe ceva deshi am insistat. abia astept intalnirea cu numarul 4, unde si cand?!? :-)
|
|
|
Post by eduard on Nov 18, 2004 11:23:39 GMT 2
E prima data cand particip la intalnirea craiovenilor si mi-a placut cu toate ca nu am avut timp sa stau mai mult dar sper ca numarul 4 sa fie mult mai vesel in special ca vine luna sarbatorilor si a petrecerilor. Felicitari organizatorilor si celor care se ocupa de acest mod de comunicare pe toate caile.
Bafta in continuare.
|
|
|
Post by BOSCOR on Nov 18, 2005 2:44:29 GMT 2
|
|
|
Post by anamariaD on Dec 26, 2005 17:00:22 GMT 2
Razvan,sunt Ana-Maria,daca mai intri pe aici te rog lasa-mi un mesaj.Vreau sa vorbim.Imi e dor de tine! ADRESA MEA DE mail e comeonana@yahoo.com PS.PT BEBE BOSCOR(RAZVAN)
|
|
|
Post by BEBE BOSCOR on Sept 3, 2009 4:08:54 GMT 2
Razvan,sunt Ana-Maria,daca mai intri pe aici te rog lasa-mi un mesaj.Vreau sa vorbim.Imi e dor de tine! ADRESA MEA DE mail e comeonana@yahoo.com PS.PT BEBE BOSCOR(RAZVAN)
|
|