|
Post by Cãtãlin Bugean on Dec 17, 2004 13:16:00 GMT 2
Astazi, cel tarziu luni, o sa ajung sa printez si bannere-le. Avem A3, A4, si card-uri de pus pe masa.
|
|
ADRIANTO
Junior
ROMANI PRIN NASTERE,OLTENI PRIN GRATIE DIVINA!!!
|
Post by ADRIANTO on Dec 17, 2004 23:53:19 GMT 2
SALUT,MA BUCUR SA DAU DE VOI,IN ACEST BUCURESTI,STUDENTI PRIMITI?BAFTA SI SPOR LA ORGANIZARE TONY GRUPPO+REgie 4ever blue&white
|
|
ugly
Junior
|
Post by ugly on Dec 18, 2004 14:58:58 GMT 2
CAFENEAUA ACTORILOR-CLUB e ala de la subsol ?
|
|
|
Post by Sorin Opran on Dec 18, 2004 15:26:23 GMT 2
Salutare, ADRIANTO: Normal ca primim si studenti...suntem deschisi. ugly: DA, Cafeneaua Actorilor Club este incaperea de la subsol. O sa veniti? Daca mai stiti si alti craioveni...va rog sa ii invitati si pe ei la intalnire, si de ce nu, sa se inscrie si pe forum.
|
|
|
Post by Sorin Opran on Dec 20, 2004 17:12:04 GMT 2
|
|
ugly
Junior
|
Post by ugly on Dec 20, 2004 17:27:53 GMT 2
da; asa se pare ca o sa vin si o sa aduc si pe cineva from abroad (tot craiovean(a)) Salutare, ADRIANTO: Normal ca primim si studenti...suntem deschisi. ugly: DA, Cafeneaua Actorilor Club este incaperea de la subsol. O sa veniti? Daca mai stiti si alti craioveni...va rog sa ii invitati si pe ei la intalnire, si de ce nu, sa se inscrie si pe forum.
|
|
ADRIANTO
Junior
ROMANI PRIN NASTERE,OLTENI PRIN GRATIE DIVINA!!!
|
Post by ADRIANTO on Dec 21, 2004 0:07:21 GMT 2
SAL,MULTUMESC DE PRIMIRE,CRAIOVENI NU STIU DACA O SA MAI GASESC, DAR OLTENI DA ,O SA LE SPUN SI DE FORUM SI DE INTALNIRE CIAO !!! TONY Salutare, ADRIANTO: Normal ca primim si studenti...suntem deschisi. ugly: DA, Cafeneaua Actorilor Club este incaperea de la subsol. O sa veniti? Daca mai stiti si alti craioveni...va rog sa ii invitati si pe ei la intalnire, si de ce nu, sa se inscrie si pe forum.
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Dec 21, 2004 16:02:24 GMT 2
Bine ai venit pe Forum domnule ADRIANTO! Te rugam sa te simti ca acasa! F:)
|
|
|
Post by Bogdan Barbu on Dec 21, 2004 16:03:22 GMT 2
nu stiu de ce, dar am impresia ca o sa ajung si eu pe acolo! ;D
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Dec 21, 2004 18:24:16 GMT 2
Bine ai venit Bogdan p-aici! So: Vor fi directionale de la intrarea in Cafenea pana la intrarea in Sala Club (dupa ora 20.00). Asta-seara am fost la locatie si totul era in regula. Sunetul este ok..., au boxe de scena, mixer cu 10 cai, cd-uri profesionale Pioneer. Am fost rugat ca eu sa vin cam de pe la ora 20.00, asa ca..., aviz amatorilor..., "mi-e urat singur"... Va exista la intrare "o masa a presei" cu 10-15 din ultimele numere Gazeta de Sud. (Ziarele se pot lua acasa .) Vom avea si 5 litri de zaibar si vom face un sampling catre invitatii de onoare, caci noi stim cum este... Nu stiu daca sa aduc si un castron de muraturi oltenesti...sa vad... DJ Jerry (din Craiova)a reconfirmat in seara asta ca va veni. See you there!
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Dec 21, 2004 19:20:03 GMT 2
CAFENEAUA ACTORILOR ARE 3 SALI:
prima - este cea din fata si dai inj ea cum intri a doua - este cea din subsol a treia- este club (cu pupitru dj) si se poate ajunge acolo in doua feluri: - urmarind directionalele ce vor fi lipite (sala 1, stanga spre un hol ce are si toaletele, apoi spre dreapta e un culoar ce duce exact in Club) Sala Club este chiar mai mare decat prima si comunica prin trepte cu cea de la subsol.
anyway, daca nu reusiti: 0723.993.030
|
|