|
Post by Florian Ciobanu on Dec 13, 2004 18:09:29 GMT 2
VREM NU VREM, SE INCHEIE ANUL ASTA, (PENTRU UNII BUN, PENTRU ALTII MAI PUTIN BUN), SI MAI SUNT DOAR 2 SAPTAMANI PANA LA REVELION..., IAR LA UN MOMENT DAT TOATA LUMEA INTRA IN VACANTA, (IDEE: CIPRIAN SCRIECIU), HAI SA NE VEDEM ULTIMA OARA PE 2004!
O SA PUTEM, ASTFEL, SA NE URAM TOATE CELE BUNE, INTRAND IN NOUL AN NOUL MAI ELIBERATI, MAI PUTIN INCRANCENATI, NEINCORDATI, NESTRESATI SI PLINI DE OPTIMISM.
ZAMBETUL E O FORMA DE ENERGIE TRANSMISIBILA, ASA CA, VA RECOMAND SA NE VEDEM CU TOTII LA:
CAFENEAUA ACTORILOR-CLUB, MIERCURI 22 DECEMBRIE, DUPA ORA 21.00:
CLUBUL este o sala separata, suficient de prietenoasa, caldutza si frumos colorata. Este conectata si la sala din fata avand legatura si cu o mica sala care este underground.
Se poate sta la MESE sau la BAR.
SALA este destul de mare si are si PUPITRU DJ. Putem veni cu muzica noastra, si chiar sa ne aducem dj-ul propriu. Ma gandeam la Vlad Craioveanu daca o sa ajunga...Dar, poate pun si io niste MUZICA din anii "80. Sa aduc vreo 50 cd-uri? se pare ca 95%, (din ce am vorbit azi 15/12), o sa vina DJ JERRy..., care e taticul nostru...
TEMA SERII ( s-a hotarat): - MUZICA ANII 80 - voi aduce si eu cd-uri - U2, S.Minds, D.Mode, Sigue Sigue Sputnik, Bros, Eurythmics, Human League, putin punk, C. Lauper, Talk Talk, OMD, Clash, The Cure, PIL, DAF, Billy Idol, Ultravox, Alphaville si multi altii...
MENIUL include si mancare de data asta, adaugand ca pizza este facuta la cuptor (28 tipuri diferite pe vatra) , iar salatele sunt de complimente.
PRETURILE sunt obisnuite (vezi topic Spicuiri Meniu).
Locul nu are separeuri, asa ca o sa stam cam la gramada..., dar subliniez bolduit... e destul de mare.
Cand se COMANDA se si PLATESTE. Nu va fi o factura comuna.
FIECARE consuma absolut CE VREA, CAT VREA, CU CINE VREA..., si mai ales CAT POATE!
Locatia se afla in spatele Teatrului National, mai exact este lipit lateral de Teatrul de Opereta, in sensul opus intrarii in Laptaria lui Enache. Parcarea este foarte mare si incapatoare. Aer Conditionat, multi ospatari spirt si cu bun - simtz, MANAGERII SUNT OK.
|
|
|
Post by Cãtãlin Bugean on Dec 13, 2004 19:36:19 GMT 2
Cafeneaua Actorilor Situata pe partea stanga a Teatrului National Bucuresti, vis-a-vis de Hotelul Intercontinental, Cafeneaua Actorilor merita vizitata. Plina intotdeauna de actori aflati intre doua repetitii, atmosfera emana un aer special, reusind sa-ti imprime instantaneu starea boema a artistilor. Cautat de toti iubitorii teatrului pentru a-si vedea acolo actorii preferati, intr-o alta ipostaza decat cea de scena, localul te poate atrage si prin cafeaua care ofera senzatia concentrarii intregii atmosferi in fiecare ceasca.
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Dec 13, 2004 19:40:16 GMT 2
Am vorbit cu managerul si mi-a zis ca putem aduce noi DJ daca vrem: 1. am putea vorbi cu Jerry din Craiova, pe care l-as caza eu daca vine. 2 Radu Arhitectu' 3. Alina Ghita care are background de anii 80 si pune muzica in mod frecvent in Wave 84 Craiova 4. Si nu in ultimul rand Vlad Tuluca, dar care nu stiu cat de liber o sa fie, caci decand e tatic .... ziceti si voi?
|
|
|
Post by Sorin Opran on Dec 13, 2004 19:41:40 GMT 2
dau cu Subsemnatul ... pe lista participantilor
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Dec 13, 2004 19:44:05 GMT 2
Ionut Colan era cu mine cand am vorbit asta-seara cu managerul. Asa ca...+ inca 2 persoane
|
|
|
Post by Cãtãlin Bugean on Dec 13, 2004 19:51:50 GMT 2
Am vorbit cu managerul si mi-a zis ca putem aduce noi DJ daca vrem: 1. am putea vorbi cu Jerry din Craiova, pe care l-as caza eu daca vine. 2 Radu Arhitectu' 3. Alina Ghita care are background de anii 80 si pune muzica in mod frecvent in Wave 84 Craiova 4. Si nu in ultimul rand Vlad Tuluca, dar care nu stiu cat de liber o sa fie, caci decand e tatic .... ziceti si voi? Pai io zic asa: - sa vb. cu Jerry. Vezi ce iese... - daca nu, Alinuta cred ca ar fi super incantata sa fie ea DJ. (pe care as caza-o la mine)
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Dec 13, 2004 19:56:14 GMT 2
Pai, poate il sun pe Jerry chiar acum.... Si cu Alinuta daca vine nu-i problem... E Bucurestiul atat de mare..., incata, am impresia ca intro vreo 8 Craiove in el... Cu putin norc poate intram si in 7 Seri (nr. de saptamana care urmeaza) cu anuntul. Revista intra in tipar maine seara pe la 20.00. Va tin la 220V
|
|
|
Post by Cãtãlin Bugean on Dec 13, 2004 20:06:13 GMT 2
vezi poate vb. sa putem pune si un afis minuscul in 7 seri. ;D
|
|
|
Post by Cãtãlin Bugean on Dec 13, 2004 21:41:26 GMT 2
|
|
|
Post by pufica on Dec 14, 2004 10:15:36 GMT 2
desigur ca as pune muzica!...pretzul dedicatiilor va fi contabilizat in pupici :-)) dar nu cred ca voi ajunge...23 si 24 decembrie sunt zile cu sedintze asa ca ma indoiesc ca pot sa ma intorc la craiova pe 23 dimineatza sa fac si cafeaua la sefi. poate daca vine careva din craiova la petrecere cu intoarcere dupa incheierea ei...ceea ce este putin probabil.
ps: singura nu merg noaptea cu trenul.
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Dec 14, 2004 12:16:39 GMT 2
Vom fi in SAPTE SERI (apare joi, diseara intra-n tipar) la rubrica Chefuri-22 decembrie: Seara Craiovenilor din Bucuresti- Christmas Party Cafeneaua Actorilor - Club, miercuri 22 decembrie, ora 21.00 Atentie! Se vorbeste cu perfectu' simplu! www.craiovenii.go.roPentru macheta de presa o sa incerc data viitoare!
|
|
|
Post by pufica on Dec 15, 2004 15:45:11 GMT 2
la asta ma gandii ..pentru petrecere:
Billy Idol-White wedding Bronski Beat-Wild Boys The Cure-In between days U2-Desire INXS-Suicide Blonde Depeche Mode-Behind the wheel Soft Cell-Monoculture Siouxie and The Banshees-The passenger The Clash-Should I stay or should I go Gun-World Up Belinda Carlisle-Heaven is a place on earth Simple Minds-Alive and Kicking Simply Red-Something got me started Madonna-Material girl Prince-Sexy m.f. Tina Turner-Proud Mary Ray Charles-Hit the road Doobie Brothers-Long train coming James Brown-Sex machine Bob Marley-Could you be loved Gloria Gaynor-I will survive Rolling Stones-Love is strong Police-Roxanne Erasure-Love to hate you Eurithmics-Missionary man Tom jones-Kiss George Michael-Killer-Papa was a rolling stone Zuchero-Baila Hot Chocolate-You sexy thing Divinyls-I touch myself Prince-Cream U2-Pride(in the name of love) Depeche Mode-I just can’t get enough The Cure-Close to me Madonna-Like a prayer Stereo MC-Connected Snap-Oops M-People-Movin’ on up Steve V- Dirty Cash Salt’n’Pepa-Push it The Communards-Johnnie, remeber me Los Lobos-Cancion del mariachi George Harrison-Got my mind set on you Cher-Shoop shoop song Soul II Soul-Back to life Black Box-Ride on time Blue Boy-Remember me London Beat-I’ve been thinking about you Right Said Fred-I’m too sexy Eurithmics-Sweet dreams A-Ha-Take on me Bananarama-Venus Yazz&Plastic P-The only way is up Suzanne Vega-Tom’s dinner Chaka Kan-Ain’t nobody Robbie Williams-Let me entertain you B 52’s-Love shock Billy Idol-Hot in the city Falco-Der Kommissar Dead or Alive-You spin me round Bronski Beat-Hit that perfect bit Offspring-Pretty fly (for a white ..) Moby-orice Pink Evolution-Pit Bull (soundtrack pisica alba pisica neagra) Simple Minds-Love will tear us apart ( album Neon Lights)
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Dec 15, 2004 15:50:27 GMT 2
Pai, si te bagi...ca ce mi-ai scris tu p-acolo..., cred ca am pe cd-uri...? Anyway, lay-list-ul il, face Jerry cum vrea la limita pot pune si io muzica, doar am doi ani de Radio Charlie (Contact) Craiova si 9 luni de Radio Sud..., adicatelea aproape 3 ani de ani "80... ca sa nu mai zic de zecile de sri din Wave 84...1996, 1997 si putin 1998
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Dec 17, 2004 10:55:54 GMT 2
Am vorbit ieri cu managerul (Catalin) de la Cafeneaua Actorilor. Nu am mai negociat discount la bauturi pentru ca preturile sunt destul ok..., in schimb am obtinut ca ei sa ne ofere GRATUIT din cand in cand, sub forma de sampling, SANGRIA si alte SHOT-uri colorate... MUZICA VA FI TOATA SEARA ANII "80. aduc de acasa o cutie cu 100 cd-uri numai cu new wave si alte alea... DJ-UL VA FI AL NOSTRU (JERRY ) Putem istala indoor si bannere, dar nu avem. Deocamdata. De la anul cred ca ne vom lega de un vehicul media, si din ce prevad, ii vom avea parteneri media pe cei de la Sapte Seri Bucuresti & Craiova
|
|
|
Post by pufica on Dec 17, 2004 11:30:36 GMT 2
asta va fi o petrecere de petrecere!
|
|