|
Post by Florian Ciobanu on Dec 6, 2004 11:01:29 GMT 2
Dragelor, Dragilor
Cred ca ar trebui sa ne mai vedem o data, sa ne uram cele bune desarbatori si sa ne bucuram olteneste de realizarile noastre din acest an. Nu stiu ce program aveti, dar ca si data eu propun 17-21-22 Decembrie. Locul? Unul mai prietenos decat ultimul, poate si cu o mica scena pentru diverse reprezentatii "artistice" (dans, karaoke, etc), ce ziceti?
Al vostru, Ciprian Scrieciu
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Dec 6, 2004 11:20:35 GMT 2
Domnu' Spiros, parca asa-ti ziceam acum vreo 15 ani... Eu sunt foarte de acord. In minte chiar aveam evenimentul, numai ca nu stiu ce locatii sa bagam pe lista de propuneri...?!!? Hai, sa vedem: 1. TERMINUS (locul nu prea este vizitat de obicei si cred ca ar putea fi disponibil. Este si prietenos si sa nu uitam ca a fost ceA mai tare locatie din "98) 2. CABARET CLUB (managera de club a fost colega cu mine la CUBA Republika del Sol) 3. CAFE PICASO (s-o mai trantim inca o data acolo? Patrascu ar fi de acord, probabil. Alooo, Patrascu?) 4. CLUB SALSA-LUTERANA (Mircea, tu ce parere ai..?) 5. CLUB NEMO (spatele TNB; doar stiti ca am o "intrare acolo"-as putea vorbi, numai ca e cam scump locul) 6. ANGELS'S (acolo lucra la Bar Oana - ex. Luna Club, care intamplator este din Craiova, dar al carei nr. telefon nu-l am...,si care n-a venit niciodata la intalnirile noastre) 7. As avea intrare si la THE OFFICE, dar nu stiu daca e cazul... 8. CLUB BACKSTAGE - am avansat o mica disutie cu Silviu Andrei, reprezentatul comunitatii din Iasi in Bucuresti (ex MC Philip Morris, ex manager BackStage), care ne propunea sa facem chiar o seara la comun: OLTENII vs MOLDOVENII (Craiova/Iasi). Voi, ce parere aveti despre punctul 8? VENITI SI VOI CU ALTE PROPUNERI DE LOCATII, UNDE POATE SI AVETI RELATII...!
|
|
|
Post by pufica on Dec 6, 2004 13:40:29 GMT 2
io vreau petrecere de craciun :-)
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Dec 7, 2004 9:23:57 GMT 2
EU ZIC SA NE DAM CU PAREREA IN SCRIS ACILEA DESPRE CE SI CUM. CA SA NU INTARZIEM PREA TARE, CACI LOCATIILE SUNT FOARTE AGLOMERATE LUNA ASTA SI TOATE MULTINATIONALELE ISI ORGANIZEAZA PETRECERI. FACETI SI VOI PROPUNERI DE ALTE LOCATII.
|
|
|
Post by pufica on Dec 7, 2004 11:41:13 GMT 2
imi place barfly!
|
|