|
Post by Florian Ciobanu on Dec 15, 2004 11:14:41 GMT 2
CRISTI CARLAN pe dl. IONETE LAURENTIU (a1), si daca mai vorbeste si cu Ioana Surpateanu e super ok.
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Dec 15, 2004 11:16:47 GMT 2
CATALIN BUGEAN, SORIN OPRAN pe ANDI POPA (ProTV), ADI VANCICA (REALITATEA TV), DIANA FIRINCA (NATIONAL TV) + inca vreo cativa pe care numai voi doi ii stiti...
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Dec 15, 2004 11:18:19 GMT 2
PATRASCU DRAGOS+FLORIN CIOBANU pe
MUGUR MIHAESCU/RODICA MIHAESCU (eventual si Vierme) + RADU PIETREANU - VACANTA MARE
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Dec 15, 2004 11:23:32 GMT 2
DAN TEGLAS pe INGRID TEGLAS (fosta Teglas-casatorita acum) Dane, ia-o si pe sora ta Ingrid, caci nu a ajuns la nici o editie a Craiovenilor...
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Dec 15, 2004 11:25:13 GMT 2
ADRIAN STANESCU/MINOLTA ROMANIA pe
RADU POPESCU + SOTIA..., sincer nu l-am mai vazut de un an zile si nici el nu ajuns niciodata la serile noastre.
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Dec 15, 2004 11:27:33 GMT 2
SHIKU/Antena 1 pe CRISTI PAVELESCU/Antena 1
Cornel, nici Cristi nu a reusit sa ajunga deocamdata pe la noi. Am vorbit cu el la prima editie si a fost super-super incantat de idee..., asa ca, sper sa ne vedem cu totii acolo pe 22. Nu uitati: 22-Cine a tras in noi?
Luati-o si pe colega voastra din Slatina
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Dec 15, 2004 11:41:20 GMT 2
ADI GHESEA/NEW AGE BUCHAREST pe Dl. DAN VATAVU/NEW AGE CRAIOVA + toti colegii de acolo care vor sa vina OLIVIANA BOLD - aici incercati si voi sa ajungeti , macar in luna decembrie, care e luna petrecerilor prietenii tai (craioveni de-ai nostri) de la BAT ROMANIA si ARBOMEDIA ROMANIA
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Dec 15, 2004 11:43:37 GMT 2
ADI TIRCOMNICU pe fratele si sotia acestuia + LAURA actrita..., toti craioveni get-beget, stabiliti in Bucuresti.
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Dec 15, 2004 11:44:49 GMT 2
MARIUS DROASCA pe MARIUS BERCEANU+SILVIA BERCEANU BENI din GIURGIU CLAUDIA si MIRELA + VALI si toti ceilalti care trebuie sa vine sa bea o tequila cu noi pe 22.
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Dec 15, 2004 11:47:22 GMT 2
SORIN CIOACA (baiatul lui Fane Cioaca- fostul antrenor secund Craiova Maxima) pe finii lui craioveni stabiliti in Bucuresti si multi alti prieteni si fosti colegi pe care, Sorine, numai tu ii stii. Avand in vedere ca nici tu nu ai reusit sa ajungi la serile astea ale noastre, te rog sa-ncerci de data asta. Poate veni si sotia, si sa stii ca sucuri naturale au la Cafeneaua Actorilor gramada...Intram in Noul An si cine stie cand ne mai putem vedea in formula asta de Craciun...
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Dec 15, 2004 11:49:20 GMT 2
IONUT COLAN pe BOGDAN dl. avocat de la Bostina domnisora avocat de la Playboy ANDREI GHEORGHE (baiatul dl. TUDOR GHEORGHE)
Cu multumiri in avans!
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Dec 15, 2004 11:54:16 GMT 2
CIPRIAN SCRIECIU pe sora ta CRISTINA SCRIECIU, care este ca si noi pe aceste meleaguri bucurestene, nu ai adus-o niciodata... Acum, eu am sunat-o ieri, dar, probabil neavand numarul meu in memorie nu mi-a raspuns. Sau poate era in vreo intalnire. Vorbesti tu cu ea? I-am trimis e-mail si lui Marian Andreev, dar nu stiu daca a ajuns informatia la el...Ii spui tu, cand ai timp, sau il sun eu? In rest, de-abia astept sa ne vedem, caci ma gandesc ca esti in Bucuresti, iar tu n-ai lipsit la nici o editie... - daca mai sunt fosti colegi craioveni de la Topway sa-mi zici...
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Dec 15, 2004 15:30:09 GMT 2
Cel mai bun distribuitor de mesaje electronice; Cel mai bun prieten si scriitor de posturi in Forum; Cel mai prietenos si boem membru: ALINA GHITA anunta pe cine vrea ea. cand vrea. si daca mai vrea.
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Dec 16, 2004 13:10:06 GMT 2
|
|
|
Post by Florin Ciobanu on Dec 16, 2004 13:59:55 GMT 2
CLAUDIA BALU pe colegii ei OLTENI de la AIESEC - filiala Bucuresti
cu multe multumiri
|
|