|
Post by Florian Ciobanu on Jul 27, 2004 15:06:11 GMT 2
DACA NU VA PUTETI INREGISTRA, VA RUGAM SA NU RENUNTATI, CI SCRIETI-NE UN E-MAIL. SE VA REZOLVA URGENT. Adresele noastre de e-mail sunt urmatoarele:
Florian CIOBANU florinciobanu@yahoo.com Catalin BUGEAN catalin@effect.ro Sorin OPRAN sorin@effect.ro
Eventual, va putem inregistra si noi, iar voi dupa asta va schimbati singuri parolele din Profile.
|
|
|
Post by Simona Ciausu on Oct 1, 2004 14:49:21 GMT 2
Buna craiovenilor, Sunt Simona din Bucuresti, am vazut ca sunt pe site cu adresa de e-mail, dar nu stiu de unde stiti de mine. Vreau sa particip si eu la urmatoarea intalnire. Nu ezitati sa ma contactati. Mi-au placut mult pozele de la a doua petrecere. Tel. meu : 0745024941 Multumesc
|
|
|
Post by diana on Apr 13, 2005 22:39:51 GMT 2
Ma bucur ca m-am inscris, chiar daca eu sunt-cel putin deocamdata-o craioveanca din Craiova! E vreo problema? In alta ordine de idei: o sa aflu si eu de urmatoarea intalnire? Sau a fost deja? Am vazut ca era o propunere pt. martie... Spune-mi ca nu s-a concretizat!Sa aveti o seara excelenta!
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Apr 15, 2005 10:34:06 GMT 2
Diana,
si noi ne bucuram ca te-ai inscris..., si, sincer nu ne-ar deranja daca s-ar mai inscrie si alti craioveni prieteni cu tine...., asta ca sa va putem chema pe toti la urmatoarea petrecere din Bucuresti. Intalnire care din cauze de lipsuri de: timp, lene, vreme urata, inspiratie, s.a., nu s-a "intamplat"... te tinem la curent!
|
|
|
Post by popica on Feb 14, 2006 18:49:19 GMT 2
In luna ianuarie Adrian Nastase a fost audiat in legatura cu mostenirea primita de la matusa Tamara. In urma cu citeva zile, a fost citat in calitate de invinuit in dosarul Zambaccian. Am avut atunci sentimentul cum ca ceva in sfirsit se schimba. Dar joi, 8 februarie, in Senat a fost discutata si respinsa Legea Departamentului National Anticoruptie prin care PNA devine department in cadrul Parchetului dobindind astfel dreptul de a ancheta parlamentari – si deci si pe Nastase. Legea a fost repsinsa prin votul previzibil negativ al senatorilor PSD si PRM, dar si prin absenta senatorilor PNL, PC, PD si prin refuzul unora dintre senatorii Aliantei prezenti in sala de a vota. In acest moment, legea se afla la Basescu, care are la dispozitie 20 de zile pentru a o trimite Parlamentului. El o poate trimite in Parlament pentru a fi rediscutata O SINGURA DATA. M-am saturat de oameni care se considera mai presus decit prostimea care ii voteaza. M-am saturat sa ii aud spunind enormitati cu siguranta ca noi inghitim orice. M-am saturat sa astept sa le vina bunul simt la cap, sa astept sa se schimbe ceva de la sine. Sa intervina ONG-urile. Sa-i suduie Basescu. Sa faca presa scandal. Sa faca Bruxelles-ul presiuni. Sa faca oricine orice, dar sa faca. Ei bine, azi am pus de o petitie: "Votul Tau Anticoruptie". Daca rindurile de mai sus rezoneaza cu ceea ce simti tu, poti semna aceasta petitie la adresa www.petitiononline.com/anticr06/petition.html Daca subiectul nu intra in sfera intereselor tale, iti multumesc ca ai citit aceste rinduri. Poti sa ignori mesajul sau poti sa mai rupi un moment din timpul tau liber pentru a trimite adresa petitiei catre cei pe care ii cunosti si crezi ca ar putea fi interesati de acest subiect. Fie si cu doar 5 semnaturi strinse – evident, cu cit mai multe, cu atit mai bine – petitia va fi trimisa la Cotroceni si fiecarui parlamentar in parte. Poate de una singura petitia nu va schimba nimic, dar chiar si un simplu gest ca acesta poate conta, adaugat celor 15 ONG-uri care au semnat un protest official, presiunii media, precum si altor proteste de care nu am stiinta dar care, sper, exista. Petitia e dovada ca in masa de votanti carora politicienii li se adreseaza o data la patru ani exista si oameni carora le pasa si a caror inteligenta nu mai vrea sa fie abuzata. Aceasta petitie NU va schimba naravurile politicienilor peste noapte, dar va schimba atitudinea mea. Si a ta.
|
|
|
Post by FLORIN13 on Mar 24, 2006 0:09:09 GMT 2
salutare oltenii mei bucuresteni ;D m-am inscris si eu...m-am mutat de putin timp in Buc...e greu frate aici ;D sa postati si voi pe site unde o sa va intalniti sau sa imi scrie si mie cineva pe mail mitroi13florin@yahoo.com (nu am 13 ani ;D ) sau 0745143645...hai ca va las..ne mai auzim
|
|
|
Post by robitze on Apr 26, 2006 10:07:43 GMT 2
mai frate, cum se pun poze aici? ori eu sunt tampit, ori am orbul gainilor, una peste alta nu o nimeresc
|
|
|
Post by GAZETAR on Apr 26, 2006 14:37:17 GMT 2
din pacate direct nu poti posta fotografii pe forum... trebuie date 2-a clickuri in plus pt. asta... intai trebuie facut upload pe un site ce hosteaza fotografii (de ex. photo.yahoo.com/ daca sunt mai personale sau imageshack.us/ de orice alta natura) si dupa aceea iei linkul direct al fotografiei si il pui pe forum...sau in casuta de commenturi apesi pe butonul de imagini , si intre [/img] pui linkul tau, si va aparea fotografia direct pe forum... bafta...[/b] Sorin Opran
|
|