|
Post by Florian Ciobanu on Jul 16, 2004 11:49:41 GMT 2
PROPUNERI DE IMBUNTATIRE A FORUMULUI, SUBIECTE DE DISCUTIE SI ALTE OLTENISME DE-ALE NOASTRE. ATENTIE, INTRA IN ACEASTA CATEGORIE SI PROPUNERILE DE TOP! ASADAR, CE V-AR PLACEA SA CITITI SAU SCRIETI PRIN ACEST FORUM?
|
|
|
Post by Simona V on Jul 19, 2004 11:21:25 GMT 2
Florin,
Vreau sa pun si eu niste poze in forum, i-am scris si lui CATALIN de altfel sa ma lamureasca, pt ca in timpul liber printre altele fotografiez tot ce-mi cade in mina...daca pot spune asa. Problema e ca desi formatul fotografiilor imi este clar, ce nu cunosc este cum o sa le incarc pe respectivul forum, avind in vedere ca pot sa le incarc separat pe un site personal. Ia pune si tu o intrebare si roaga-l sa ma lamureasca. I-am trimis si eu e-mail lui Cata pe tema asta, dar am uitat sa ma semnez, ca taranu', si n-are de unde sa stie baiatu' ce treaba am eu sa-i trimit e-mail. Merci anticipat daca ma ajuti.
In alta ordine de idei, Catalin Bugean cu pozele e tare artist. Poza cu vrabiutele m-a dat gata. E poetica ! E superba ! A facut vreo expozitie pina acum ? Ar merita.
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jul 19, 2004 11:25:43 GMT 2
Done! Am vorbit cu Shapka si se rezolva. o zi buna la Corfu!
|
|
|
Post by Cãtãlin Bugean on Jul 20, 2004 11:22:00 GMT 2
Se pare ca avem 2 artisti aici... Frumoase fotografii Simona, poate ne mai trimti sa continuam seria. S-a rezolvat problema, dar ar fi bine sa imi trimiti un PM cu datele despre serverul unde iti ti tu fotografiile.
|
|
|
Post by muguran on Oct 10, 2005 20:31:44 GMT 2
Tztztz... ce mai linishte s-ashternu pe forumu' oltenilor... la data la care scriu numa' pe thread-urile USA shi Noa Zeelanda mai e ceva activitate, da shi aia cam slaba, de prin septembrie...
Nu credetzi c-ar fi timpul pentru o noua intilnire? Vacantza s-a terminat de mult... ba chiar am shi muncit ceva pina acum asha incit sa ne "odihnim" intr-o seara petrecuta impreuna nu cred c-ar fi o idee rea. :-?
Ce zicetzi? Editzia 6?
|
|