|
Post by Florian Ciobanu on Jul 16, 2004 11:49:09 GMT 2
Eu (pe mine, ma, mi) am sesizat ca oamenilor, in general, nu prea le place sa scrie prin forumuri. La unii, chiar am sesizat ca vor sa scrie, scriu, si apoi vor sa le fie sterse scrisurile. qed. Adica, in traducere libera stiu sa scriu, vreau sa scriu, dar defapt sunteti neinteresanti. Plictisitori. Obtuzi. Si nici macar la craioveni nu ma pot gandi. Am treaba. Am de alergat, am de vorbit la telefon, am de coordonat atatia oameni. Administrez atatea marci si muncesc prea mult. Am plecat. Trebuie sa raspund la niste e-mail-uri si ma tineti din lucru... ipotetic
Parerea mea, e sa ne sesizam reciproc. Hai, riscati-va la o sesizare. Scrisa. De voi.
macar o data la doua luni.
|
|
JoeTheDJ
Junior
"Viata trebuie traita privind inainte si inteleasa privind inapoi"
|
Post by JoeTheDJ on Jul 19, 2004 18:52:02 GMT 2
nenea Florin, se poate sa ne si auto-sesizam ? ;-)
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jul 20, 2004 10:56:04 GMT 2
Normal ca da...asa cum ai si observat, faptul ca acest subiect a aparut, s-a-ntamplat in urma unei autosesizari. Sa ne autosesizam sa scriem la sesizari. Parerea mea.
|
|
lisa
Junior
It is not enough to have a good mind. The main thing is to use it well.
|
Post by lisa on Aug 14, 2004 7:15:57 GMT 2
Eu (pe mine, ma, mi) am sesizat ca oamenilor, in general, nu prea le place sa scrie prin forumuri. La unii, chiar am sesizat ca vor sa scrie, scriu, si apoi vor sa le fie sterse scrisurile. qed. Adica, in traducere libera stiu sa scriu, vreau sa scriu, dar defapt sunteti neinteresanti. Plictisitori. Obtuzi. Si nici macar la craioveni nu ma pot gandi. Am treaba. Am de alergat, am de vorbit la telefon, am de coordonat atatia oameni. Administrez atatea marci si muncesc prea mult. Am plecat. Trebuie sa raspund la niste e-mail-uri si ma tineti din lucru... ipotetic Parerea mea, e sa ne sesizam reciproc. Hai, riscati-va la o sesizare. Scrisa. De voi. macar o data la doua luni. Draga Florin, Trebuie sa fac o sesizare: esti extraordianar - I love you!. Sint surprinsa, foarte placut surprinsa de caracterul care-l afisezi aci pe forum. Imi pare rau ca n-am avut ocazia sa te cunosc personal. Tine-o tot asa.
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Aug 20, 2004 15:55:39 GMT 2
Draga Lisa,
Sper ca nu te numesti chiar Stansfield, pentru ca n-as mai gasi literele pe tastatura...
M-am hotarat demult s-o tin tot asa, si poate de aceea sunt cam plecat de acasa...din Craiova de vreo 6 ani.
As vrea sa scrie mult mai multi prin acest forum, pentru ca nu este deloc jucaria mea. Mie, sincer mi-ar placea sa intervin in scris de mai putine ori, decat iti imaginezi tu acum... Dar deh, pana se pune pe roate masinaria asta poate mai dureaza un an..., asa ca mai trebuie sa ma suportati din cand in cand... "I love You" este un sticker pe care-l tii tu pe usa frigiderului...? In orice caz, rugamintea mea este sa scrii cat mai des, apasat si fara pete de cerneala. Iar, daca vor fi si pete avem guma sa le stergem...,ceea ce nu cred ca este cazul tau... Bine ai venit pe Forum!
|
|
lisa
Junior
It is not enough to have a good mind. The main thing is to use it well.
|
Post by lisa on Aug 20, 2004 19:49:07 GMT 2
Draga Lisa, "I love You" este un sticker pe care-l tii tu pe usa frigiderului...? Bine ai venit pe Forum! Florin, Cu scuzele de rigoare nu inteleg ce vrei sa spui cu frigiderul. Anyway, pe la tara mama a lui "I love you" se poate folosi in diverse situatii such as: spui "I love you" la un bun prieten (nu lover), cind cineva iti face o favoare spui "I love you for doing this/that " = sinonim = I really appreciate that - si cam in sensul asta l-am folosit eu, etc. Deci nu implica neaparat simtaminte rusinoase Si daca tot venii vorba de frigider, pe frigiderul meu scria asa " Men can trust women!!" See ya, Lisa
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Aug 23, 2004 10:51:34 GMT 2
Am inteles...frigiderul tau e bagat in priza si functioneaza..., si se hraneste cu sinonime... Eu, sincer, ma bucur ca esti printe putinii care si scriu in acest forum, de aceea, da-mi voie sa te felicitez oficios cu o aplecaciune.
|
|
|
Post by cristi on Sept 11, 2004 15:08:39 GMT 2
Draga Florin ;D Daca tu esti cel din poze....gras ;D ;D ;D ....si schimbat la ..... ...e clar.....ceva se inimpla in Bucurestiul acela cu tine...esti casnic,cumva? Cristi
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Sept 13, 2004 10:19:15 GMT 2
Cristi,
Azi-dimineata aveam 80 kilograme. Raporteaza si tu la inaltimea mea de 183cm si vezi ce iese. Anul trecut cand am avut 72 kile nu a fost bine, acum nu e bine, pai, cine sa te mai inteleaga si pe tine? Da, ai ghicit, sunt un fel de electro-casnica...mai degraba un frigider (in priza) in congelatorul caruia se introduc la pastrare alimentele. De aceea exist. Ca sa consum, o data, curentul electric de la priza la care sunt conectat eu, si doi, pe cel al celora (ca tine) ce la randul lor sunt conectati la priza lor.
Nu ne-ai spus, care a fost motivul, in schimb, pentru care nu ai venit a doua oara la meeting...nascoceste ceva...
Porumb la gratar, F
|
|