|
Post by antares on Sept 27, 2007 11:52:38 GMT 2
Eu cred ca e OK in aceeasi locatie; e chiar foarte draguta. Si putem sa pastram si playlist-ul; am mai zis, cred ca e cel mai bun dintre toate de pina acum. Poate ar fi bine la inceputul lui noiembrie? Mai vedem.
|
|
|
Post by pufica on Oct 3, 2007 9:23:46 GMT 2
si eu sunt ok si cu data si cu locatia
|
|
|
Post by Absint on Oct 17, 2007 18:36:26 GMT 2
Cokteils pentru baieti din Absint:
"Absintul este o bãuturã alcoolicã tare, de culoare verzuie, preparatã din frunzele unei specii de pelin (Artemisia absinthium), anason, angelicã ºi alte plante aromatice."
|
|
|
Post by antares on Oct 18, 2007 9:42:49 GMT 2
Mai dragilor eu voi fi la Londra in perioada aia. Dar daca ma urc in Turnul Londrei si imi iau un ochean, sigur trag cu ochiul la petrecerea voastra. Sa va distrati cit mai mult!!! Sa sper si la niste poze?....
|
|
|
Post by GAZETAR on Nov 14, 2007 9:30:06 GMT 2
Multumim Sapte Seri Bucuresti ! pentru macheta de un sferta de pagina gazduita gratuit la Seara Craiovenilor nr. 10
pentru jumatatea de pagina oferita in aceasta saptamana machetei de presa - Seara Craiovenilor nr. 11!
si nu in ultimul rand, multumim lui Mircea Criveanu!
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Nov 16, 2007 11:23:37 GMT 2
vino sambata, 17 Noiembrie, ora 21.00 Seara Craiovenilor din Bucuresti nr. 11 URBAN cafe Armeneasca 21.00 - 22.00 CONCERT DVD - DURAN DURAN 22.00 - ultimul client "80's
* pe artistul saxofonist Octavian Mardarie l-am anulat, pentru ca pretentiile lui financiare erau peste bugetul nostru (200 Euro), iar de la ora 22.00 trebuia sa plece in alta locatie. Next Time! * DJ: - Mugur Volvoreanu este contractat in Casa Studentilor din Craiova de cei de la Redivivus, pentru ca e perioada Balurilor Bobocilor la Facultati. - Jerry s-a angajat la Corona Club si are program - Raul (cel de la RadioSud) a plecat in Canada - Laurentiu Chirita nu este in Bucuresti - Florian Ciobanu - disponibil. In plus, eu o sa pun muzica fara bani. Piata este asa: un dj no name ia in jur de 100E, iar cei mai cunoscuti iau minim 300E. Cei care nu stiu mai nimic despre mine, trebuie sa le spun ca in perioada sept.1996 - dec.1997 am fost realizatorul a trei emisiuni radio (la RadioCharlie Craiova), iar in anul 1998 am realizat alte 3 emisuni, printre care si Conexiuni "80 la RadioSud Craiova. In septembrie 1998 m-am importat in Bucuresti la agentia de publicitate DDB. Asta ar fi inceputul povestii dambovitene. Asa ca, voi aduce eu tot anii "80, iar de data asta avem scule profesionale inchiriate cu 100E. Suma este suportata de locatia Urban, carora le multumim si pe aceasta cale pentru sprijin si suport! Posibil ca programul muzical de DJ sa-l impart si cu Alina Ghita (a lucrat cativa ani la RadioHorion Craiova), si care de multe ori a pus muzica si in Wave"84 - Rotonda Calea Bucuresti. Ea, actualmente, in Bucuresti lucreaza la Grafitti/BBDO. * Multumim SapteSeri Bucuresti pentru jumatatea de pagina oferita gratuit Serii Craiovenilor nr. 11! Meniul de bauturi/discounturi este acelasi ca la Seara nr. 10 Pachetul special Urban Cafe/Seara Craiovenilor nr. 11
Cutty Sark 120 lei/ 1 STICLA 700ml Johnny Walker Red Label 120 lei/ 1 STICLA 700ml Absinth 30 ml - 6 lei/ shot Dry muscat/ Feteasca Neagra JIDVEI - 1 sticla = 21 lei Tequila CAMINO 1 metru = 98 lei = 21 PAHARE !!! URBAN limo - 8 lei Vodka FINLANDIA cu energizant - 10 lei __________________________________________________
apa 4 lei
suc 5 lei
espresso 5 lei
cappuccino 6,5 lei
cafe frappe 9,5 lei
heineken/carlsberg 6 lei
long drinks 13 lei
thingytails 15 lei mai multe informatii daca ma sunati: 0723.993.030 - Florian Ciobanu * voi fi la locatie incepand cu ora 20.30
|
|
|
Post by pufica on Nov 16, 2007 21:17:29 GMT 2
fireste ca as mixa si io ceva muzici pe care nu le-am mai auzit de multa vreme nici eu nici voi ) Florian, te platesc io cu o citronada la fata locului )))) Pupici
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Nov 18, 2007 13:18:36 GMT 2
Seara craiovenilor din Bucuresti nr. 11, pe scurt, a fost asa:
- muzica numai anii "80/new wave; punk; disco; electro-pop
- au fost oameni care au plecat inainte de 23.30, pentru ca inca nu se stransese lumea si nu incepuse atmosfera.
- practic, locul s-a aglomerat (om langa om) dupa ora 00.30
- muzica a fost pusa (in ordine): Alina Ghita, Andreea Paduraru, Florian Ciobanu
- au fost printre noi si vreo sase constanteni care-au venit special si care ne-au multumit tare mult la sfarsit; au mai fost si vreo zece bucuresteni (din publicitate/regie/operatori/productie video)
- printre noi s-a aflat si directorul general InBev Romania (Stella Artois/Bergenbier/ - Mihai Ghyka, caruia i-a placut atmosfera si acest tip de eveniment, si chiar ne-a rugat sa-l mai invitam, ceea ce, evident ca o sa se intample.. Noi ii multumim pentru aprecierile pozitive!
[/li][li]am avut si vreo opt craioveni care-au venit pentru prima oara la intalnirea noastra [/li][li]au venit in jur de zece oameni si dupa ora 2.00 dimineata [/li][li]ultimile doua piese au fost puse la ora 4.00: Regrets/New Order; Paninaro/Pet Shop Boys Multumim Urban, Sapte Seri si celor aproximativ 100 persoane participante!Ne vedem in 2008 la editia nr. 12 !
|
|
|
Post by pufica on Nov 18, 2007 20:14:59 GMT 2
Seara a inceput cu discutiuni, si cred ca asa e firesc! Scopul pana la urma este sa ne revedem, sa schimbam impresii si sa ne distram olteneste Cred ca de aceasta data ne-am distrat foarte bine, ne-am ascultat si dansat muzica preferata )) Pentru cei care au cerut rock alternativ, pot sa spun ca data viitoare ii astept cu tot cu CD-urile dupa ei si cu siguranta vor asculta tot ce isi doresc. Pupitrul si-a facut cu succes datoria si multumesc gazdelor pentru suport CD-urile aduse de Florian au fost super Mi-a placut foarte mult intalnirea. Vad ca de fiecare data ne distram altfel, ceea ce dovedeste inca o data cat de spontani putem fi indiferent de varsta si vreme potrivnica. Pana data viitoare aveti grija de voi DJ Pufica
|
|
|
Post by pufica on Nov 18, 2007 20:18:37 GMT 2
Bogdan, "mic" paparatzzi nedescoperit!!!! vreau toate pozele facute!!!
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Nov 20, 2007 17:50:46 GMT 2
din Making of Seara Craiovenilor #11: Pai, sa va zic o chestie pe care-o uitasem... E din partea celor care gestioneaza Locatia Urban Cafe. Se cam facuse ora 21.15 minute si inca nu reusisem sa atingem sunetul ala de care aveam nevoie..., iar una din boxe paraia la teste.... In sfarsit, dupa ceva probe, asociatul majoritar al locului (Mircea- un om extraordinar) , ma intreaba...: "auzi, da tu ai casti?", eu zic: "Nu am. Si nu cred ca e nevoie, caci o sa ma descurc pana la urma. Stiu cd-urile, cunosc artistii si le mai leg si eu dupa ureche..." dupa zecde minute imi spune: " am trimis pe cineva sa cumpere casti" ..... eu, mirat...: "faci misto de mine...?" dar, intr-adevar, trimisese managerul locului sa cumpere.... si asa a si fost. Tipa respectiva s-a-ntors cu o cutie de casti sigilata pe care am desfacut-o acolo...
Asa ca, uitasem...MULTUMIM URBAN foarte mult pentru sprijin si suport!!
iar castile nu erau din alea, pastile, gen walkman ..., ci din alea de minim 100 Euro... : )
|
|
|
Post by Radu Zlatianu on Jan 8, 2008 21:02:56 GMT 2
eu sunt ok cu locatia.
|
|
|
Post by pufica on Jan 23, 2008 14:32:25 GMT 2
deci? cand prima intalnire din 2008?
|
|