|
Post by Florian Ciobanu on Aug 2, 2007 16:15:08 GMT 2
[shadow=blue,300] Sambata, 15 septembrie 2007, incepand cu ora 20.00 la
Seara Craiovenilor din Bucuresti nr. 10
Urban Café - Armeneasca[/shadow]
20.00 - 21.30 concert dvd DEPECHE MODE MILANO 21.30 - 24.00 DJ 24.00 - KARAOKE + DJ
(URBAN CAFE este amplasat la parterul Millenium Business-Center-ului din fata Bisericii Armeneasca; locatia are in componenta Bar, 2 terase si un Restaurant ) * Pachetul special Urban Cafe Cutty Sark 120 lei/ 1 STICLA 700ml Johnny Walker Red Label 120 lei/ 1 STICLA 700ml Absinth 30 ml - 6 lei/ shot Dry muscat/ Feteasca Neagra JIDVEI - 1 sticla = 21 lei Tequila CAMINO 1 metru = 98 lei = 21 PAHARE !!! URBAN limo - 8 lei Vodka FINLANDIA cu energizant - 10 lei __________________________________________________
apa 4 lei
suc 5 lei
espresso 5 lei
cappuccino 6,5 lei
cafe frappe 9,5 lei
heineken/carlsberg 6 lei
long drinks 13 lei
thingytails 15 lei
|
|
|
Post by pufica on Aug 3, 2007 16:02:05 GMT 2
Foarte tare...in sfarsit ne revedem
eu ma inscriu participanta
|
|
|
Post by belacarmen on Aug 12, 2007 21:15:03 GMT 2
d'abia astept dragii mei !!!
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Sept 17, 2007 10:16:37 GMT 2
Feedback Seara Craiovenilor 10
In primul rand, pot afirma ca a fost o Seara foooarte ok, din mai multe privinte, puncte de vedere si unghiuri oltenesti. Participantii au inceput sa apara masiv dupa ora 22.00, si mai mult ca probabil am fost in jur de 100 de persoane la un moment dat. Ultimii, cred ca au plecat dupa ora 3.00 dimineata... Background-ul acestei intalniri a fost extrem de dinamic, iar socializarea a determinat in toate directiile dansul, bautul si chiar cantatul. De aceea, senzatia de bine a fost exploatata si prin instalatia de karaoke, unde s-au remarcat cativa parteneri craioveni, de-ai nostri, cu clare veleitati in domeniu...: )
Playlist-ul a fost cam asa (scanez in diagonala): U2, Depeche Mode, Human League, Alphaville, Billy Idol, OMD, Ultravox, Kraftwerk, David Bowie, Talk Talk, Frankie Goes to Hollywood, Eurythmics, Talking Heads, The Cure, Duran Duran, Stranglers, Pet Shop Boys, Rick Astley, Genesis, Arcadia, The Police, Bryan Ferry, The Pogues, Phil Collins, Sigue Sigue Sputnik, Erasure, Madonna, Oliver Mandici, si muuulti altiiii.... Anii "80 au fost cei care ne-au structurat gandurile, hainele, si prieteniile la acea vreme, iar acum a fost un bun pretext de-a dansa si-a reasculta multe piese de atunci.
Totul a decurs normal si pe aceasta cale multumim tuturor celor care au venit (si n-au fost deloc putini), si ca intotdeauna cel putin zece craioveni noi in mijlocul nostru au fost prezenti pentru prima oara. Il includ aici si pe Felix Sava "Felie"(fratele lui Sava "Semaka" de la Vacanta Mare- Sa-i fie amintirea frumoasa!).
Pentru cei care au inceput sa devina spectatori de pe margine la acest eveniment, vestea buna e ca nu mai postam fotografii. Toate arhiva noastra este irelevanta pentru acest tip de intalniri, pentru ca ea nu are cum sa transmita starile de acolo. Eu, de exemplu, m-am intalnit cu un vechi prieten pe care nu-l mai vazusem de zece ani. Grig.
Locatia UrbanCafe si-a facut datoria fata de noi, iar din partea celor care administreaza acel loc am avut tot spijinul si suportul logistic. Au fost adusi inclusiv bucatarii de acasa.
Simt ca sunt cativa dintre noi care incearca sa se instraineze de aceste seri ale craiovenilor. Pretexteaza tot timpul ca sunt ocupati, savureaza levitand prin Bucuresti altfel de "jumari" locale, nerealizand ca radacina craioveana e o chestie pe care nu ai cum s-o negi. Si s-o uiti. Indiferent ca unii au inceput sa aiba in conturi peste suta de mii de euro... cred ca e mai mult de atitudine. Si caracter.
Stiu persoane care nu se dau deloc olteni pe aici, dar care in realitate au in jurul lor foarte multi prieteni din Craiova. Stiu oameni care se fac ca au uitat tot ce tine de Oltenia si care spun cu gura mare ca sunt din Bucuresti. Dar, culmea e ca se duc destul de des prin Craiova si se simt foarte bine acolo. Iar in realitate, parintii, bunicii si toate rudele lor traiesc acolo.
Exista tendinta asta majora de-a uita usor de unde s-a plecat, si-a se asuma roluri care de fapt nu pica bine.
Unii nu ne frecventeaza pentru ca probabil desconsidera participantii. Eu le zic ca sub-evalueaza niste oameni, fara sa fie specializati pe resurse-umane. Si mai ales fara sa aiba la baza o scoala de psihologie. Si le mai spun ca pentru mine ei sunt niste aroganti inchipuiti. Iar ultimii nu ajung la intalniri din comoditate. Traiesc atat de confortabil in propriul suc, incat sunt prea slabe argumentele noastre de-ai scoate din lumea lor prea-roza si prea-fericita. Lenea e cucoana mare!
In acest oras suntem mai multi decat ne imaginam. Aceasta idee este extrem de generoasa si apetisanta. Cred ca e momentul ca unii dintre voi (care mai fac trafic din cand in cand pe aici) sa-si propuna sa se vada macar o data cu noi, si apoi sa-si dea cu parerea, eventual, pe la colturi de strada.
Seara Craiovenilor nr. 10 a fost suuuuuuper! Acest lucru se poate confirma!
Seara Craiovenilor din Bucuresti nu o sa dispara, chiar daca sambata am fost acolo doar 10% din cei care sunt rezidenti in Bucuresti. Sambata au fost 100 de oameni care s-au simtit bine si care daca stateau acasa toceau cifrele de pe butoanele telecomenzilor. Cred ca e mai bine ca cei foarte elevati, aroganti si foarte intelectuali sa nu guste si sa nu-si doreasca acest tip de "sub-cultura" urbana. Dar, ce pot sa le spun, e ca aceste seri nu se vor opri aici. Vor fi si mai multe si vor veni din ce in ce mai multi participanti!
Asa ca, Seara Craiovenilor nr. 11, posibil s-o producem (sunet, lumini, bautura, muzica, lasere pe cer, karaoke, etc) tot acolo la Urban, in ultima sambata a lunii octombrie, sau prima din noiembrie. De anul asta.
Inca o data, multumesc celor 100 de persoane care au participat! Si fara fotografii de data asta, cu dedicatie celor care n-au venit!
Bucuresti, 17 septembrie
Florian Ciobanu 0723.993.030 florinciobanu@yahoo.com
|
|
|
Post by antares on Sept 17, 2007 14:12:13 GMT 2
Salutare, olteni!
Faina seara fuse, pacat ca multe figuri cunoscute nu au aparut. Ce faceti fratilor, va mutati in Moldova?? Sau, vorba lui Florin, uitati de unde ati plecat?? Au fost insa si multe persoane pe care le-am vazut pentru prima data, cinste lor si sa mai vina!! Am mai gasit prin multime un fost coleg de clasa din scoala generala. Creste inima-n mine cind mai identific un oltean la intilniri. Locatia este ff draguta, chiar nu o stiam, mi-a placut tare mult. Poate un lucru de imbunatatit este legat de ora pina la care se poate servi o gustare (fie ea si rece); au fost citiva care au vrut sa manince la o ora tirzie in noapte dar li s-a spus ca bucataria s-a inchis. Sortiment de bauturi OK, pentru toate gusturile. Excelenta muzica; dupa parerea mea poate cel mai bun play list pe care l-am auzit pina acum la intilnirile noastre. Sa dea Dumenzeu sa ne vedem cu bine si in formatie cit mai completa la urmatoarea intilnire.
|
|
|
Post by pufica on Sept 23, 2007 10:15:20 GMT 2
Pe langa super muzica as mai putea adauga si placerea pe care o am la aceste intalniri, de a cunoaste si alti craioveni mutati in Bucuresti, de a afla cum se simt, de ce anume le este dor cand vorbim despre Craiova si mai ales cum s-au adaptat capitalei.
Pot spune ca nu mi se pare in regula faptul ca unii confirma participarea si apoi nu-si fac timp pt a trece sa salute macar, pe cel/cea care a avut placerea de a suna si de a anunta personal intalnirea; asta e latura neplacuta din acest eveniment, pe care Florian si eu o resimtim de fiecare data.
Insa ceea ce se intampla la aceste intalniri este tot timpul frumos, faptul ca ne adunam, ca povestim, ca vedem unde am ajuns, cu ce ne ocupam vremea si mai ales ca dansam ca-n vremurile tineretii pe aceeasi super muzica (multumesc Florian pt toate piesele de care poate uitasem ) este intotdeauna incredibil de bine.
Eu ma laud cu aceste intalniri, si pt ca sunt atat de entuziasmata de ele, am adus de data asta doua moldovence Raluca si Carmen Simion. Acestea au spus ca e super ideea de a ne aduna si ca s-au distrat foarte bine, muzica le-a placut foarte mult, faptul ca vorbeam toti pe limba noastra )) si mai ales cheful de distractie...si s-au autoinvitat la urmatoarea intalnire ...
Sigur data viitoare nu vom avea loc sa ne miscam, insa putin inghesuiala nu strica...
Stiu eu 2-3 grupuri serioase care de data asta nu s-au mobilizat...dar care mi-au confirmat participarea...asa ca sa incepem a numara zilele pana la urmatoarea intrunire: eu cred ca 27 octombrie suna foarte bine, nu e programat nici un concert rasunator si cred ca e cazul sa dovedim serios cum se canta olteneste la fata locului..
Multumesc Urban Cafe de gazduiala si abia astept sa ne revedem
io
|
|
|
Post by pufica on Sept 24, 2007 19:34:34 GMT 2
"sa datzi un mail la care totzi sa dea reply all cu adaugarea cunoscutzilor din craiova"
iata propunerea unui bun prieten, care desi este inscris pe site, nu stia de petrecere. Cum e posibil sa se fi intamplat ceva la baza de date, el ne propune sa dam un e-mail, la care replay-ul sa fie cu adaugarea tuturor cunoscutilor din capitala, pe care apoi sa-i anuntam de a 11-a intalnire, cea din octombrie/noiembrie
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Sept 25, 2007 10:55:17 GMT 2
Alina,
iti zic cum e la mine: - am un cont deschis si inregistrat de la inceputul forumului (13 mai 2004) si functioneaza si azi;
- in fisa personala pe care o completezi cand te inregistrezi ca membru, trebuie sa dai o adresa de e-mail personala. - in cazul meu este florinciobanu@yahoo.com si cum ziceam mai sus n-am probleme; Newsletterul e setat sa dea simultan doua mailuri catre toti cei peste 3oo de membri - acum un an si ceva, cei de la go.ro au schimbat ceva in structura lor. Posibil ca prietenului tau sa nu-i mai vina niciun mail pentru ca adresa initiala de e-mail nu mai este de actualitate; - ori ma roaga pe mine sa fac modificarea in fisa lui personala; ori intra singur in propriul cont si-si verifica datele si apoi si le reactualizeaza; ori se reinscrie din nou ca membru si stergem contul vechi; - sau le scriem celor de la NASA sa ne ajute cu doua sfaturi : )
|
|
|
Post by pufica on Sept 27, 2007 8:50:44 GMT 2
))) cu atatia ingineri si programatori in portofoliu, NASA e doar joaca zic sa le dam un e-mail la toti, sa anunte craiovenii pe care-i cunosc sa se reinscrie daca nu au primit e-mailul din baza. Si eu primesc intotdeauna cele 2 mesaje in contul de email inregistrat, deci mai degraba e nevoie de o reinscriere direct pe site
|
|