|
Post by Florian Ciobanu on Jan 3, 2007 12:11:09 GMT 2
La Multi Ani SI La Muuuulti Baaani! Cei care au participat si cei ce nu au participat pana astazi la Intalnirile craiovenilor de pe Dambovitza, va rugam, sa-ncercati sa ne impartasiti niste ganduri, critici si/sau bulgari de zapada la cap. Cel mai mult ne-ar interesa cateva propuneri de locuri in care sa ne vedem. Si mai ales cand?
echipa de la fileul serilor craiovene
|
|
|
Post by robitze on Jan 12, 2007 12:55:37 GMT 2
chiar asa, cand?
|
|
|
Post by pufica on Feb 16, 2007 14:06:06 GMT 2
cat de repede ar trebui ca deja au trecut 2 luni din anul asta si noi nu am schimbat impresiile
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Feb 22, 2007 11:24:31 GMT 2
Dragii nostri,
Intervin brusc si electronic in viata asta a noastra virtuala, cu putina sare si piper...
Urmeaza EDITIA nr. 10 a SERII CRAIOVENILOR din BUCURESTI, ceea ce nu e nimic nou sub soare, si stiati deja demult.... Numai ca, asa cum va ziceam la ultimul meeting, se va infiinta o ASOCIATIE CULTURALA care va gestiona sub umbrela ei si acest proiect. Sau eveniment.
Este vorba despre OmniART, o asociatiune ce se va naste in curand.
De ce facem acest lucru? In primul rand, va reamintesc, ca noi ca si comunitate in Bucuresti putem impartasi mai multe lucruri/valori decat isi imagineaza vecinii nostri de bloc/sau strada. De aceea, e momentul sa devenim oficiali, credibili, si nu in ultimul rand sa marketizam povestea asta care a inceput acum trei ani. Ne vom adresa si prezenta inclusiv dl. Antonie Solomon - primarul Craiovei. Vom cauta sa vindem evenimentul prin sponsorizari si parteneriate. De aceea, va cerem inca putina rabdare, pentru ca actele asociatiei vor iesi, cred, intr-o luna.Sugestiile si reclamatiile va rog sa mi le adresati la: florinciobanu@yahoo.com
|
|
|
Post by pufica on Aug 3, 2007 16:01:34 GMT 2
EU salut aceasta initiativa, care sper ca ne va uni mai des decat pana acum Felicitari si bazati-va pe sprijinul meu :> Pupici
|
|