|
Post by GAZETAR on Oct 13, 2005 16:06:29 GMT 2
"Vericilor",
Cum stati cu timpul liber? Si ce pretentii de locatii mai aveti? Sau, cum sa facem sa ne vedem si-a sasea oara?
Eu zic sa prestam la:
SEARA CRAIOVENILOR DIN BUCURESTI - # 6
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Oct 13, 2005 16:55:03 GMT 2
CLUB PARADISO va coafeaza?
|
|
|
Post by pufica on Oct 14, 2005 8:53:04 GMT 2
pe mine da! plus ca pot sa play si muzica la lume :-)
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Oct 24, 2005 16:39:52 GMT 2
CLUBUL PARADISO - ca locatie se afla langa un Cazino (fostul Planet Diner), vizavi de Intercontinental.
Exclusivist, cu o infatisare atractiva si bani foarte multi investiti acolo, ne va ajuta sa ne simtim bine. Posibil intr-o miercuri seara. Sa fie peste doua saptamani, dupa ora 21.00? Ce parere aveti? Astept un feedback. Se vor acorda discount-uri speciale pentru noi, iar muzica va fi un scan greatest hits (de prin anii "80 si pana in prezent)
Ne bagam?
|
|
|
Post by pufica on Oct 24, 2005 19:10:50 GMT 2
fusei io vineri acolo. ne-a placut mult atmosfera, muzica si mai ales jocul luminilor :-) eu sunt pentru paradiso, miercuri ... 09 noiembrie si desi ar trebui sa fiu in drum spre muntzi.... voi incerca sa negociez o seara si revenim cu o confirmare ferma :-)
|
|
|
Post by GAZETAR on Oct 27, 2005 10:50:40 GMT 2
SUNTEM IN NEGOCIERI CU MIRCEA CRIVEANU SI S-AR PUTEA SA BAGAM CHIAR JOI 10 NOIMEBRIE, INCEPAND CU ORA 21.00 SPER CA DISEARA SA AM NISTE RASPUNSURI CLARE, ASA CA, MULT A DURAT, PUTIN A MAI RAMAS. SI O SA NE VEDEM DIN NOU! VA TINEM LA 220V!
|
|
|
Post by Sorin Opran on Oct 31, 2005 17:36:10 GMT 2
fotografiile cu locatia, pentru cine nu stie locul, Paradiso, Bar micParadiso, sala mare de la DJ 1Paradiso, sala mare dinspre intrareParadiso, sala mare dinspre separeul 2Paradiso, separeul 5Paradiso, separeul VIP 2Paradiso, separeurile 1 si 2Paradiso, separeurile 4 si 5Paradiso, stalpul cu apaParadiso, stalpul partialsau la craiovenii.effect.ro/preview6/
|
|