|
Post by Ciprian Scrieciu on Feb 18, 2005 16:05:58 GMT 2
Dragelor si dragilor,
Luna martie este de obicei luna idedicata femeilor , si cum nu ne-am mai petrecut impreuna de ceva vreme hai sa ne intalnim sa ne rasfatam prea adoratele si mult iubitele craiovence intr-o luni (de exemplu pe 7 martie), ca suntem mai odihniti si putem sta pina tarziu. Sau, daca unii mai si lucreaza a doua zi, ne putem vedea vineri 11 martie, sau joi, sau cand vreti voi, numai sa fie dupa 7 martie (ca sunt plecat, si vreau sa va vad). Pe curand, Ciprian Scrieciu ciprian.scrieciu@saff.ro
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Feb 19, 2005 13:31:31 GMT 2
Sincer, pe 22 martie s-ar implini 3 luni de la ultima petrecere..., asa ca, si eu zic (si nu numai), ca ar fi bine sa ne vedem. De aceea, propunerea ta Ciprian, vine la fix. Nu stiu cum se face, dar la aceste date ma gandisem si eu. Adica, mai exact pe 9 martie, caci e ZIUA BARBATILOR (si trebuie sa se bea 44 pahare)... )..., nu ca as fi misogin..., dar cei care ne dau locatia se gandesc numai la consumatie... Pai, sa vedem: 7 martie - luni8 martie - marti9 martie - miercuriJ, V, S - ies din discutie, pentru ca nu am nici o garantie ca ne va inchiria numai noua locatia. Eu as propune 9 MARTIE, pentru ca marti, oricum (in principiu) toate companiile organizeaza mese si alte catering-uri...la femei, iar luni..., vorba unui taximetrist..."nici iarba nu creste..." PROPUNEREA 1Vineri, eu am primit un telefon de la un alt Florin care lucreaza la Murfatlar, (cred ca este HoReCa Manager) si mi-a propus ca urmatoarea intalnire sa o facem in REGIE. Clubul Onixnext step: intalnire cu managerul de acolo - sapt. viitoare PROPUNEREA 2Datorita faptului ca aceasta comunitate a noastra e in continua dezvoltare, si ca majoritatea membrilor sunt persoane extrem de active in zona bussines-ului, ma gandeam, ca avem nevoie si de o pozitionare. Asa ca, ar fi bine ca de anul acesta sa ne ridicam putin stacheta.... de aceea, eu propun, o locatie amplasata langa Piata Amzei - Clubul THE OFFICEnext step: - intalnire cu managerul de acolo (am vorbit deja) - saptamana viitoare FeedbacKAm nevoie de la voi de niste raspunsuri pentru cele doua propuneri. Evident, ca, daca mai aveti si alte variante, nu se supara nimeni... Noi am dat cateva idei...
|
|
|
Post by Cãtãlin Bugean on Feb 19, 2005 14:09:53 GMT 2
eu votez pt. OFFICE...
|
|
|
Post by pufica on Feb 22, 2005 9:18:16 GMT 2
eu sustin orice locatie..numai sa fie. promit sa-mi iau concediu ca sa particip la marea intrunire...si eu cred ca pe 9 ar fi foarte bine, sau pe 8 seara astfel o jumatate de seara ciocnim pt domnisoare si in cealalta pentru domnii cavaleri :-))
|
|
|
Post by antares on Feb 23, 2005 11:34:33 GMT 2
Ciprian, te iubesc pt ca ai propus meeting no 5 iar pe tine Florine te iubesc pt ca you make it happen. Hai ca n-ati mai vazut asemenea declaratii facute fix in miezul zilei si picate ca din cer. Dar sigur ca numai o olteanca putea sa faca asa o chestie... Votez si eu pt Office, dar acum depinde de rezultatul intilnirilor; 9 Martie e super; oricum sa nu o facem dupa 20 martie ca plec din tara intr-o delegatie (saraca de mine...) si cind vin eu ... e-hei deja va ginditi la mambo no 6, pardon , meeting no 6.
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Mar 1, 2005 15:25:12 GMT 2
Eu as zice sa bagati si voi un feedback pentru: 1. locul intalnirii 2. data intalnirii, caci eu nu pot lua de la mine insumi ("din burta")hotararea de face aceasta intalnire la o data anume, intr-un loc anume. Sincer, singur nu pot lua o decizie pentru cei peste (de ex.) 100 de persoane care au fost prezente la ultima Seara a Craiovenilor..., asa ca, ruga mare pentru cei care tranzitati p-acilea, ziceti o vorba... altfel, nu stiu cand o sa ne vedem si unde... ca de ce stim
|
|
ugly
Junior
|
Post by ugly on Mar 3, 2005 14:36:12 GMT 2
office Sincer, pe 22 martie s-ar implini 3 luni de la ultima petrecere..., asa ca, si eu zic (si nu numai), ca ar fi bine sa ne vedem. De aceea, propunerea ta Ciprian, vine la fix. Nu stiu cum se face, dar la aceste date ma gandisem si eu. Adica, mai exact pe 9 martie, caci e ZIUA BARBATILOR (si trebuie sa se bea 44 pahare)... )..., nu ca as fi misogin..., dar cei care ne dau locatia se gandesc numai la consumatie... Pai, sa vedem: 7 martie - luni8 martie - marti9 martie - miercuriJ, V, S - ies din discutie, pentru ca nu am nici o garantie ca ne va inchiria numai noua locatia. Eu as propune 9 MARTIE, pentru ca marti, oricum (in principiu) toate companiile organizeaza mese si alte catering-uri...la femei, iar luni..., vorba unui taximetrist..."nici iarba nu creste..." PROPUNEREA 1Vineri, eu am primit un telefon de la un alt Florin care lucreaza la Murfatlar, (cred ca este HoReCa Manager) si mi-a propus ca urmatoarea intalnire sa o facem in REGIE. Clubul Onixnext step: intalnire cu managerul de acolo - sapt. viitoare PROPUNEREA 2Datorita faptului ca aceasta comunitate a noastra e in continua dezvoltare, si ca majoritatea membrilor sunt persoane extrem de active in zona bussines-ului, ma gandeam, ca avem nevoie si de o pozitionare. Asa ca, ar fi bine ca de anul acesta sa ne ridicam putin stacheta.... de aceea, eu propun, o locatie amplasata langa Piata Amzei - Clubul THE OFFICEnext step: - intalnire cu managerul de acolo (am vorbit deja) - saptamana viitoare FeedbacKAm nevoie de la voi de niste raspunsuri pentru cele doua propuneri. Evident, ca, daca mai aveti si alte variante, nu se supara nimeni... Noi am dat cateva idei...
|
|
|
Post by Florin Ciobanu on Mar 4, 2005 13:21:32 GMT 2
Who cares, who cares..., da', in trei saptamani, topicul asta a fost vizitat de vreo 105 ori pana acum... Asta, oare ce-o insemna?
|
|
|
Post by antares on Mar 4, 2005 16:21:49 GMT 2
Asta inseamna ca trebuie sa nu mai astepti feed back de la cei 105 vizitatori Cind am organizat editia a 3-a am rugat sa posteze pe site confirmarile de participare (pt ca era weekend nr de participanti a fost argumentul de baza pt neperceperea nici unei taxe de inchiriere). Au fost vreo 15 confirmari pe site (de mi-a venit rau cind am vazut) dar la petrecere au venit vreo 80! Asa ca daca meetingurile de care ziceai au fost fructuoase, atunci decide tu (si ma sacrific, decid si eu, ;D ) data - cred ca 9 este pierduta. 15 sau 16 e just fine.
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Mar 7, 2005 15:46:54 GMT 2
aahhaaaa deci, asa... Singura mea problema e, ca am fost cam 'alergat" saptamana trecuta, si nici asta nu se arata prea libera. Dar, eu sper sa ma vad cat de curand cu managerul Nelu de la Office Unde sa vedem preturi, date libere si alte lucruri lumesti si clubesti. Ca sa-nteleg io bine, sunt un fel de Event Coordinator... Eeeh, acum la-nceput..., ca dupa, o sa devin Manager si angajez pe cineva... ...pentru implementare
|
|
|
Post by antares on Mar 8, 2005 14:36:32 GMT 2
Pai esti, ca tu cunosti pe toata lumea ;D Si la mine-i plina agenda (din motive medicale) ca m-as intilni eu cu Mr. de la Office; cu o recomandare prealabila din partea ta, desigur. Ne mai scriem si vedem care cum e pe unde e si daca mai traieste...
|
|
|
Post by pufica on Apr 13, 2005 13:55:53 GMT 2
pe 13 mai e ziua de 1 anisor a forumului. ar trebui sa ne suim pe mese si sa ne turnam peste coafuri nishte chestii si potrivirea in zi de vineri e tot semn :-)
florineluuu io tin cu tine!!!
|
|
|
Post by the office on Apr 25, 2005 7:20:42 GMT 2
the office! categoric!
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jun 30, 2005 10:24:28 GMT 2
Office-ul, dupa atata amar-de-vreme s-a si inchis. Am vorbit cu Nelu managerul de acolo saptamana trecuta, care imi zicea ca daca vrem in Mamaia, nu-i problema... Din pacate, am cam fost eu alergat lunile astea si m-am trezit cam tarziu. In orice caz, indiferent ce s-a-ntamplat, eu zic sa ne vedem la Cafe Picasso, la editia numarul 5, tocmai pentru a nu lasa sa moara ideea si spiritul craiovenilor din Capitala. NE VEDEM LA CAFE PICASSO, VINERI 8 IULIE, ORA 20.30
|
|
|
Post by pufica on Jun 30, 2005 15:11:34 GMT 2
eu vin. confirm pozitiv si albastru participarea la aceasta prima intalnire din acest an ;-))
|
|