|
Post by pufica on May 14, 2004 8:40:54 GMT 2
oana draga te ashtept sa-mi scrii ce se mai intampla acolo. saptamana viitoare
|
|
|
Post by pufica on May 14, 2004 10:45:52 GMT 2
pupici baby abia ashtept sa intri...saptamana viitoare vin la tine sa ne dansam...daca ash avea jumatate din starea pe care o am acum, mi-ash depashi propriul record de dansuri... :-))))
oana haide intra, uite cum te ashtept
|
|
|
Post by pufica on May 17, 2004 11:30:59 GMT 2
neatza oanutza haide nu mai merge netul ala sa te loghezi? si sa-mi scrii depsre sibiu...cred ca e o vreme groaznica acum acolo pupici
|
|
|
Post by OanaI on Jun 1, 2004 16:41:46 GMT 2
Puficoooo,se aude la tine?De-abia acum am reusit sa vad si eu site-ul,de la un internet cafe.La serviciu tot nu-mi merge(deci nu pot trage chiulul,nu? ;D ).De m-ai vede cum stau in fata unui ecran caruia ii tremura imaginea(jur ca n-am baut nimic pana la ora asta )inconjurata de picimea din cartier...generatia pro.Nu-ti mai scriu,mai bine te sun. Bye!
|
|
|
Post by oana on Jun 1, 2004 17:46:22 GMT 2
Am uitat sa-ti zic ca a inceput festivalul de teatru si,cu ocazia asta,s-a deschis sala Thalia(fostul teatru de acum "n" ani -nu stiu istoria orasului)
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jun 2, 2004 6:27:29 GMT 2
Buna dimineata Oana. Din cauze estetice si de curtoazie, s-a hotarat ca si tu sa moderezi, sa remoderezi si sa mondenizezi orasul Sibiu. Avand in vedere ca esti o craioveanca de radacina, te rugam frumos sa ne explichezi aici, de ce ai ales Sibiu si nu Targu Mures?
|
|
|
Post by pufica on Jun 2, 2004 7:29:25 GMT 2
heeeeeeeeelooooooooooo ce bine ca ai intrat, in sfarsit sa-mi spui daca iti place site-ul...sa-mi spui cum vrei sa moderezi sectiunea sibiu baby si ai fost la teatru? stiam ca incepe festivalul, profesorul de tv e implicat in actiunile de promovare si organizare asha ca stiam de el..si imi pare foarte rau ca nu pot sa-l vad...de anul viitor insa nu mai pierd nimic..:-)) am trimis lucrarea la corectat si daca modific ceva substantial in ea o sa +vin la sibiu...de vineri intru in concediu...sa invatz ppppuuuupppiiiccciiii si bine ai intrat pe site
|
|
|
Post by pufica on Jun 4, 2004 7:52:39 GMT 2
neatza vorbii cu tine...dar uitai sa te intreb dc ploua....de parca mai trebuie sa te intreb :-))
|
|
|
Post by laurica on Sept 1, 2004 16:49:08 GMT 2
Pufico, "profesorul de TV" e cumva by any chance Radu Nechit? Ca io asa banuiesc, dupa scrisurile tale... Asistent de TV si cand, in vremuri imemoriale, faceam si io scoala de jurnalism acolo + fost coleg la fostul Radio Contact. Nice...sa-mi aduc aminte de anii aia. Ti-a placut Festivalul de Teatru? Trebuie sa-ti fi placut, nu se poate! Eu sunt deja addicted...merg de 7 ani = organizare, protocol, ghid, in ultima vreme doar ca invitat...dar intotdeauna fascinata de tot ce se intampla! Poate mai vorbim...mai mult de Sibiu, viatza de acolo si de ce am fost eu atat de cretina sa vin in Bucuresti cand aveam acolo asa comoara de oras!
|
|
|
Post by pufica on Sept 2, 2004 7:39:28 GMT 2
Radu este super ...mi-e dor de el...apropo...am unele poze sa i le trimit cu clasa noastra...laurica...sibiul e frumos, festivalul este deasemenea senzational daca iti plac asemenea evenimente...si se anuntza ca va deveni capitala culturala europeana a tzariii...se petrec acolo unele chestiuni pe de-asupra noastra...este, cum spune cantecul, ceva in aer :-))
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Feb 18, 2005 11:17:41 GMT 2
Oana, nu mai vrei sa vorbesti cu noi? zi-ne unde putem sa bem o cana cu vin fiert daca trecem p-acolo...?
|
|
|
Post by Oana on Feb 21, 2005 11:33:29 GMT 2
Oana, nu mai vrei sa vorbesti cu noi? zi-ne unde putem sa bem o cana cu vin fiert daca trecem p-acolo...? Salutare! Ei,nu mai vreau sa vorbesc...Ce-ti veni?Ai vazut tu oltean/olteanca sa taca? ;D Daca veniti incoace si vreti musai vin fiert(daca nu e o metafora pt.toate alcoalele ;D )o sa ma interesez.Eu sunt fan bere,dar voi face un efort pt.craioveni si voi bea si o stacana de vin fiert cu scortisoara. Mi-amintii acum ca exista o crama superbaaaa,unde se serveste numai si numai vin,de toate felurile si natiile,a fost club exclusivist pana acum 3 luni,pentru sasi.So,veniti voi incoace,si gasesc eu ceva.
|
|
|
Post by pufica on Feb 22, 2005 9:49:28 GMT 2
cam peste tot se serveshte vin fiert in aceasta perioada. asa ca....sa ne mutam la sibiu pe timp de iarna :-)
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Mar 11, 2005 11:20:06 GMT 2
scuze ca n-am putut raspunde invitatiei, dar nu ne-au lasat trebile... aseara, mergea clar o cana cu vin fiert...si nitica scortisoara...unde mai pui ca se asorta si cu ninsoarea de afara...
|
|