|
Post by oana on Jun 3, 2004 16:42:45 GMT 2
Multam' de curtoazia aratata(apropo de moderator)dar,fratilor,n-am timp!As mai gasi pe ici pe colo timp la serviciu dar,din pacate,avem un provider de kk si nu pot sa vad site-urile terminate in go.ro-nu stiu sa explic mai bine.Daca e cineva interesat de puterea data de statutul de moderator ;D,i-o cedez cu placere.Pufica?Te bagi?
|
|
|
Post by oana on Jun 3, 2004 17:25:26 GMT 2
Acum vazui ca am avatar!!!!!!!Nu mi l-am ales eu dar,oricum se potriveste la fix.Iubesc la nebunie pisicile si,in general,felinele.Multumesc.
|
|
|
Post by pufica on Jun 4, 2004 7:49:20 GMT 2
lasa ca poate se schimbeshte situatziunea cat despre moderare te las sa te responsabiliceshti pe forum...cand ai timp si placere draga mea... o sa fie bine stai linishtita, nu trebuie sa intri toata ziua buna ziua dar trebuie sa-ti ingrijesti sectiunea :-)) te pupici baby si te sun acum....sa vad dc iti bausi cafeaua
|
|
|
Post by Cãtãlin Bugean on Jul 27, 2004 15:31:09 GMT 2
Acum vazui ca am avatar!!!!!!!Nu mi l-am ales eu dar,oricum se potriveste la fix.Iubesc la nebunie pisicile si,in general,felinele.Multumesc. de avatar s-a ocupat je, am ales ce mi-a placut si mie. Ma bucur ca am ghicit. Dar vezi ca iti poti pune ce fotografie vrei, numai sa ai unde sa o tii (server).
|
|
|
Post by pufica on Aug 24, 2004 9:23:11 GMT 2
oana ne-a facut o vizita la craiova in acest uichend...vineri am ienuts la un cico...din pacate sambata nu am ienuts dar ea a facut ca sa zic asha turul orashului :-) imi pare bine ca ne-am revazut pupici oana
|
|