|
Post by Florian Ciobanu on May 17, 2004 15:13:12 GMT 2
Locuia in Brazda lui Novac, vecin de scara cu Adi Ochea . Prieten foarte bun cu Barza (Craiova), Bocanila (Belgia), Arhip (Norvegia), Sergiu (Londra). Venea foarte des prin Discoteca Teatrului National si a fost unuyl din promotorii new-dandy-ului craiovean. Ii placea foarte mult Frankie Goes to Holywood si dupa revolutie a locuit o perioada pe la Londra, apoi cativa ani in Australia. Defapt, acum este si cetatean australian ..., ca si Bocanila. S-a-ntors prin 1996, dar a stat foarte putin in Craiova. S-a mutat la Piatra Neamt unde este casatorit si are, parca doi copii. Nasul lui e Barza CIPRIAN PRIBEAGU te asteptam sa reintregesti comunitatea craioveana!
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Feb 18, 2005 11:14:48 GMT 2
Intre timp am facut rost si de numarul lui de telefon. Sa vedem, poate reusim sa-l contactam..
|
|
|
Post by ciombe68 on Oct 5, 2007 16:40:26 GMT 2
Locuia in Brazda lui Novac, vecin de scara cu Adi Ochea . Prieten foarte bun cu Barza (Craiova), Bocanila (Belgia), Arhip (Norvegia), Sergiu (Londra). Venea foarte des prin Discoteca Teatrului National si a fost unuyl din promotorii new-dandy-ului craiovean. Ii placea foarte mult Frankie Goes to Holywood si dupa revolutie a locuit o perioada pe la Londra, apoi cativa ani in Australia. Defapt, acum este si cetatean australian ..., ca si Bocanila. S-a-ntors prin 1996, dar a stat foarte putin in Craiova. S-a mutat la Piatra Neamt unde este casatorit si are, parca doi copii. Nasul lui e Barza CIPRIAN PRIBEAGU te asteptam sa reintregesti comunitatea craioveana!
|
|
|
Post by ciombe68 on Oct 5, 2007 17:41:14 GMT 2
Salut FLORIAN,nu stiu ce vrei sa afli?Am cautat pe ,google,si am dat de acest site.Daca vrei sa afli ceva intreaba si te ajut cu ce stiu.De unde esti tu??De unde ai auzit de aceste nume??Daca esti o persoana cunoscuta in orasul Craiova,trebuie sa fi auzit de mine.Sincer eu nu te cunosc dupa numele tau,poate ai vreo porecla??
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Oct 8, 2007 9:46:44 GMT 2
Salut Ciombe, Pai, eu eram amic bun cu Adi Ochea, si chiar si cu Ciprian Pribeagu (care era vecin de palier cu Adi). Florin Ciobanu - veneam si eu acum 20 ani prin Teatru si stateam de multe ori chiar langa Nicu Raducanu. O perioada, in 1987 am pus muzica si in Casa Stiintei din Calea Severinului. Din Brazda mai eram amic cu Itzu si mai era unul Aripa (statea la blocul turn si care, evident, avea video si concerte cu Depeche Mode). Ma rog, ma salutam (ca si astazi) si cu Barza. Spre finalul anilor "80 functionam intr-o gasca de baieti: Sharak - sa-i fie amintirea frumoasa! Marius Droasca/Marius Berceanu/ Gugila Dan/Razvan Dutulescu/ Catalin Udrescu. Revolutia m-a prins angajat la Mercur, apoi din 1992 am lucrat la Panasonic fil. Craiova. Ma stie si Jerry si Volvoreanu... Cu tine cred ca nu m-am vazut de 17 ani, asa ca s-ar putea sa nu mai stii cum arat. Sa-nteleg ca esti in Londra, in continuare... Cu Foamea m-am intalnit acum vreo doi pe acasa... aaa, ma stie si Mushe cu care ma vad destul de des cand ajung prin Craiova. De aproape 10 ani m-am mutat in Bucuresti. Baga si tu o vizita prin fotografiile de la Serile craiovenilor (Arhiva)si s-ar putea sa vezi mai muti cunoscuti. Si, sincer. ma bucur ca ai devenit membru la noi in Forum! Care o sa devina in curand site - www.craiovenii.ro : )
|
|
|
Post by nicolausp on Jul 2, 2009 21:22:30 GMT 2
salut ciombe....as vrea eu sa aflu cate ceva...care mai e scoru' prin brazda...doar ce am vazut ca o murit bocanila...da un semn...nicolausprimus@yahoo.com
|
|
|
Post by nicolausp on Jul 2, 2009 21:23:28 GMT 2
salut ciombe....as vrea eu sa aflu cate ceva...care mai e scoru' prin brazda...doar ce am vazut ca o murit bocanila...da un semn...nicolausprimus@yahoo.com
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jul 3, 2009 12:27:01 GMT 2
Ciombe traieste de foarte multi ani in Anglia.
|
|