|
Post by Florian Ciobanu on May 14, 2004 8:42:05 GMT 2
CRAIOVENI IN UK:
1. RAZVAN "FOAMEA" COANDA - foamea@aol.com , foameamondialu@yahoo.co.uk 2. Vali Boiangiu 3. Gabi Boiangiu 4. Coco 5. Sergiu Slataru 6. Claudiu Covrig "Punky" the_don_xxuk@yahoo.co.uk 7. Dimitri aka SITA (statea in Valea Rosie) ____________________________________________
Pe aceasta cale comunicativa, il rugam insistent pe dl. (1.) Razvan Coanda, sa intre la o explicatiune englezeasca despre ce se-ntampla pe acolo. Bineinteles, dupa ce isi bea ceaiul de la ora 5. Vorbesc aici despre FOAMEA, asa cum il stie toata Romania anilor 80 si inceputurilor de 90. Vino sa te hranesti cu Forumul asta, daca cumva ti-e foame de craioveni. (2.) Coco (Bar Art - Str. Lipscani vizavi de covrigarie) am inteles ca e cu tine. Transmite-i salutari si roaga-l si pe el sa faca aceeasi schema! Si nu uita in ultimul rand de (3.) Cretinu (Vali Boiangiu din Calea Bucuresti) parca. Daca am gresit, scuze. Si chiar si (4.)Gabi Boiangiu ar face bine sa ne viziteze. Hai sa ne scriem p-aci reciproc. F
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on May 17, 2004 15:25:29 GMT 2
4. Sergiu (cel care locuia in Craiovita Noua si era in gasca cu Ciprian, Barza si Arhip), stabilit la Londra din 1990. Cine are adresa lui de e-mail?
|
|
|
Post by pufica on May 18, 2004 11:33:33 GMT 2
claudiu covrig, stabilit la londra punky pe porecla
|
|
Punky aka TheDONxxUK
Guest
|
Post by Punky aka TheDONxxUK on Jun 4, 2004 13:58:45 GMT 2
4. Sergiu (cel care locuia in Craiovita Noua si era in gasca cu Ciprian, Barza si Arhip), stabilit la Londra din 1990. Cine are adresa lui de e-mail? e-mail n-am de la el dar ne-am drinkuit odata....am mobilul.....ai bag un semnal si ai spun ca e cautat...daca are kef sa contacteze, da el de stire
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jun 4, 2004 14:47:12 GMT 2
Pai, Bine ai venit! Nu-i problema, numai ca nici Foamea nu aflat inca de noi. Ia, vezi poate ne ajuti la promovare. Dam o cazare gratuita in Bucuresti cand aterizezi p-acilea. De Cretinu stii ceva?
|
|
|
Post by The_DON_xxUK aka Punky on Jun 4, 2004 14:56:38 GMT 2
MAN.....4 real multe din nickurile care le aveau nici nu le mai stiu......am vorbit acum cu Sergiu la tel. si i-am zis de site-ul asta......o sa intre si el sa vada ce si cum...dar cum am zis, daca are kef, se lasa contactat, daca nu asta este :-)).....in afara de Sergiu, singurul craiovean care-l stiu ca este aici si cu care ma intilnesc e Sita...statea prin Valea Rosie dar a degajat demult in Grecia(unde este si acum de fapt in vacantza)...revine in UK la sfirsitul sezonului......ai dau si lui info despre site cind il vad in iulie ,ai bag o vizita la plaja la grecotei......in rest, daca mai aflu ceva despre altii, o sa post aici
|
|
|
Post by Cãtãlin Bugean on Jun 4, 2004 15:01:28 GMT 2
domnul The_DON_xxUK, schimbati va rog avatar-ul, nu exista decat un singur dracusor p'acilea... ;D
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jun 4, 2004 15:05:26 GMT 2
Nici nu vrem sa intram pe fereastra omului in casa. Noi am sunat frumos la usa.., daca se deschide bine, daca nu..., nu-i suparare. Ma bucur ca totusi te-ai bagat si tu. Desi nu ne stim, nu-i problem'. Noi suntem la inceput cu chestia sta. Nu avem decat trei saptamani de la infiintare, iar in curand am vrea sa ne luam un domeniu mai acatarii si sa dezvoltam cat s-o putea de bine povestea asta a noastra. A craiovenilor. Ne vom face un site. Sa nu-mi spui ca e ceata la Londra...hehehe
|
|
|
Post by The_DON_xxUK aka Punky on Jun 4, 2004 15:05:36 GMT 2
hahahaha......2late....au f**kut pui, ca cica nu era monopol....so......pina vad cum imi upload ceva propriu si personal ;D e clonat ......b cool
|
|
|
Post by Sorin Opran on Jun 4, 2004 15:08:14 GMT 2
hahahahaha, ce rau e acum..."dracusoru' " ;D
P.S. No offence man!
|
|
|
Post by Cãtãlin Bugean on Jun 4, 2004 15:09:11 GMT 2
pai normal, daca sunt dracusor... mercic man
|
|
|
Post by The_DON_xxUK aka Punky on Jun 4, 2004 15:13:27 GMT 2
Sa nu-mi spui ca e ceata la Londra...hehehe
[/quote] man ceatza nu .....dar nici de salamandre nu e vremea....si orikum se umple de lobsteri cind da soarele:-).......cit despre site, e cool...o sa fie pup..at cind aflaa virtualii de el......yo dau de stire .....umblu mult pe net asa ca o sa fac publicitate
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jun 4, 2004 15:16:27 GMT 2
Aaaaa, esti de-al nostru tata...Dragutz din partea ta ca ne ajuti. Te vom numi Communication Manager pe zona...Si vom da si bere cand vii, caci eu in curand nu cre'ca o sa apar pe la voi. Da', chiar cum ai auzit de noi?
|
|
|
Post by The_DON_xxUK aka Punky on Jun 4, 2004 15:16:49 GMT 2
pai normal, daca sunt dracusor... mercic man bashka.....daca esti moderator lol......no worries......si none taken......numai sa descopar cum sa upload si-l skimb rapid
|
|
|
Post by The_DON_xxUK aka Punky on Jun 4, 2004 15:21:30 GMT 2
:-)lasa managementul ca sint satul.....de la Pufica asta a voastra ca-mi umple mailurile zi de zi :-)....am pus deja pe paltalk in roomul meu adresa voastra.....so cine e craiovean o sa va dea un hit pe site.....
|
|