|
Post by Sorin Opran on Jun 4, 2004 15:22:45 GMT 2
numai sa descopar cum sa upload si-l skimb rapid gasesti asta la tine in "profile", pe bara de sus. welcome to craiovenii forum...
|
|
|
Post by Cãtãlin Bugean on Jun 4, 2004 15:23:14 GMT 2
bashka.....daca esti moderator lol......no worries......si none taken......numai sa descopar cum sa upload si-l skimb rapid trebuie sa il ai undeva pe alt server si sa faci link catre adresa respectiva daca ai nevoie de asistenta mail la PM ;D
|
|
|
Post by The_DON_xxUK aka Punky on Jun 4, 2004 15:28:19 GMT 2
trebuie sa il ai undeva pe alt server si sa faci link catre adresa respectiva daca ai nevoie de asistenta mail la PM ;D am incercat....si 80/80.....nu mi-l ia......il fac yo pina la urma.....tx anyway
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jun 4, 2004 15:33:04 GMT 2
Apai, daca tot iti place sa scriezi si sa te folosesti de charisma olteneasca pe Forum, poate te premiaza dl. Catalin zis si Shapka cu niste stele. Trebuie supus la vot! Eu as fi de acord..., da' nu fac io training-ul
|
|
|
Post by The_DON_xxUK aka Punky on Jun 4, 2004 15:41:30 GMT 2
hahha.....lasa ca nici incognito nu ma deranjeaza....man...stati sa-i zic la pilipina mea sami faca o kafa.....si apropo de kestia cu airline tickets si vacante......pey dupa cit se pare numai daca este plekare din State se pot lua bilete.....ma gindeam sa va bag niste links pe aici......mai ales pt craiovenii uk-eisti.....asa neste info utile ie cheap calls Ro, bilete ieftine, etc........problema?
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jun 4, 2004 15:48:00 GMT 2
Nu cred. Poate ca sunt probleme numai la cei care au rau de inaltime... Asa-i spui, pilipina...uite aseara am cunoscut un brasovean casatorit cu o americanca mulatra ( stabilita la Paris)..., si stii cum ii zicea? Mitza! Aaaa, ce zici? Da' era pe bune...
|
|
|
Post by The_DON_xxUK aka Punky on Jun 4, 2004 15:57:32 GMT 2
|
|
|
Post by The_DON_xxUK aka Punky on Jun 4, 2004 15:59:53 GMT 2
hhhhhhhhhm....inka odata: www.call18866.co.uk/P.S. to The_DON_xxUK : linkul se pune intre "{url] [/url}" nu dupa ele...;D
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jun 4, 2004 16:10:53 GMT 2
Apai, multzamim frumos! Asta pe'ca esti constructiv si pozitiv. Stii ca era si un capitol in filozofia de-a douash'pea ..."pozitivismul englez"
Stii ce ne-ar mai interesa? Poti intra la Vesti (tot in cadrul diasporei) si deschide un topic si despre Londra. Sau UK. Acolo sa ne zici si noua despre evenimente, concerte si alte parade...Hai! Apropos, ce mai face prietena noastra Regina? hehehe Mercic!
|
|
|
Post by The_DON_xxUK aka Punky on Jun 4, 2004 16:17:47 GMT 2
hahahha......ce sa fac......ma tot invita la ceai baba si yo tot ai spun ca nu beau tea ffs, doar espresso si ala triplu ......in rest pot sa spun ca ai vad cocioaba zilnik( in drum spre job).....cit despre vesti, poate o sa fac si asta cind am mai mult timp....deocamdata deskark niste filme si ma uit dupa neste bilete......nu promit, dar sar putea......keep it real & b cool , vere :-)
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jun 4, 2004 18:50:04 GMT 2
Uite, m-am mai gandit oleaca la ce ai zis tu de Sergiu. Pai, vere nu-si trage un nickname undercover si o adresa de mail pe masura. Mare lucru? Mai ne zice si el una-alta, ce parca trebuie neaparat sa semneze? In orice caz intreaba-l de adresele lui Arhip si Ciprian Pribeagu. Si era sa uit de Bocanila. Hai, poate se reface gasca repede. Merci! Lu' Barza i-am trimis un sms, da' vad ca pana acum nu s-a bagat. Poate vorbesc cu el in seara asta.
Si cine il stie pe Cretinu sa-i dea o sarma. Statea prin Calea Bucuresti si e casatorit cu o britanica. 0781.3532406 - Vali Boiangiu
|
|
|
Post by pufica on Jun 7, 2004 9:32:06 GMT 2
bine venishi baby de cand te e-mailesc sa scrii pe forum iti place nu?
pupici, ne vedem in iulie
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jul 20, 2004 11:05:33 GMT 2
SMIRNOFF TOPESTE 100.000 LIRE STERLINE INTR-O CAMPANIE DE DOUA ZILE. Diageo este pregatit sufleteste sa “arunce pe fereastra” 100.000 de lire sterline pe o cascadorie publicitara care se va desfasura exclusiv in Centrul Financiar al Londrei. Este vorba de relansarea Smirnoff Black Ice Vodka. Compania va “ingheta” 100 de mii de lire sterline in cel mai mare cub de gheata din lume care va fi expus intr-o zona securizata la Broadgate Arena din Londra pentru 48 de ore incepand de Miercuri 21 Iulie, de la 10 dimineata. Cubul, inalt de 2,5 metri, contine 100 de sticle de Smirnoff Black Ice, fiecare sticla “ascunzand cate 500 de lire sterline. Publicul va avea la dispozitie un minut sa recupereze din cubul de gheata cele 100 de sticle folosindu-se de nimic altceva decat de propriile maini. Norocosul care se va afla in interiorul spatiului protejat in momentul in care gheata s-a topit si va da alarma pentru batalia premiilor va fi recompensat cu o suma de 50.000 de lire sterline. Membrii publicului vor putea incerca in repetate randuri sa recupereze pretioasele sticle pana tarziu in noapte cand blocul de gheata se va fi topit complet si toate premiile au fost castigate. O divizie de puscasi marini va supraveghea tot timpul participantii la eveniment. Diageo va distribui mostre gratuite de Smirnoff Black Ice. Evenimentul va putea fi urmarit in direct pe internet prin intermediul unui webcam la adresa www.vicinitee.com
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jul 27, 2004 15:23:52 GMT 2
Salut Punky. Te vad ol si ziceam sa te intreb o chestie, care nu ma framanta, dar ar clarifica intrebarea. Mai exista sau nu, Ministry Of Sounds? Ca p-acilea pe la noi inca mai apar tot felul de compilatii si mixuri. aaaa?
|
|
|
Post by RAMBO on Jul 27, 2004 15:40:21 GMT 2
|
|