|
Post by Florian Ciobanu on May 14, 2004 8:46:53 GMT 2
Eeeeh, pe aici din ce stiu eu, o avem pe 1. LAURA ROSULESCU (cart. 1 Mai Craiova) de ceva vreme pe la Oslo. O invitam pe aceasta cale sa se bage si ea cu noi in vorba, cand vrea si are timp, Florin Ciobanu
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on May 17, 2004 15:31:11 GMT 2
2. ARHIP (locuia pe langa Fac. Agronomie) si a plecat de prin tara prin 1991. Un veritabil new dandy ce era nelipsit de la toate activitatile mondene craiovene ale acelor vremuri. Cine are adresa lui de e-mail sa faca un pustiu de bine si s-o dea acilea...ca sa-i scriem acestui cetatean norvegian cu radacina in Craiova.
|
|
|
Post by Laura on Jun 7, 2004 18:47:16 GMT 2
Hei,Romania! Asta da surpriza...sa ma gasesc *cap de afis* pe site-ul vostru!!!Ieri am aflat...si azi va salut cu drag de aici,de la nordici!!! Nu-i Oslo...e Drammen,adica vreo 45 de minuti mai departe...o *nimica* toata pentru Norway! Nu prea am idee ce sa va spun,dar va voi raspunde cu placere la orice intrebari veti pune! OK...va las acum,dar nu inainte de a spune ca tare as fi vrut sa ma *kefuiesc* oleaca ieri in Salsa...deh,asta este!!! Ha det bra!La revedere!Laura
|
|
|
Post by Laura on Jun 7, 2004 19:24:50 GMT 2
Hei,Romania! Asta da surpriza...sa ma gasesc *cap de afis* pe site-ul vostru!!!Ieri am aflat...si azi va salut cu drag de aici,de la nordici!!! Nu-i Oslo...e Drammen,adica vreo 45 de minuti mai departe...o *nimica* toata pentru Norway! Nu prea am idee ce sa va spun,dar va voi raspunde cu placere la orice intrebari veti pune! OK...va las acum,dar nu inainte de a spune ca tare as fi vrut sa ma *kefuiesc* oleaca ieri in Salsa...deh,asta este!!! Ha det bra!La revedere!Laura rlv75@yahoo.com
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jun 7, 2004 20:56:11 GMT 2
Bine ai venit Laura pe Forum! E ceva distanta de la Drammen la Bucuresti, asa ca nu o sa te obligam sa ne vizitezi in fiecare zi... Cu Adi, fratele tau m-am vazut aseara in Salsa, unde am tras cu totii o portie de craiovenisme. Te asteptam si pe tine, cred peste doua luni in tara! Si te rugam sa te si inregistrezi..., cu click pe register...hehehehe
|
|
|
Post by Cãtãlin Bugean on Jun 8, 2004 9:00:41 GMT 2
aaa...si daca tot suntem in Norway, vreau sa intreb si eu ce inseamna: " Jeg elsker deg " ;D
|
|
|
Post by Florin on Jun 8, 2004 11:47:11 GMT 2
...salut,Florin! Ok...m-am conformat,adica am apasat click-ul necesar pt. a ma inregistra...dar am facut-o-n viteza,asa ca voi reveni altadata. Am primit ceva informatii de la Adi despre petrecerea voastra si poate la urmatoarea voi fi *in direct*!Will see... Acum sa-i raspund lui Catalin...salut si incantata de cunostinta...virtuala!!!Suna tare dragut intrebarea ta...sunt 100% sigura ca stii ce-nseamna,dar hai sa stie si ceilalti:*Jeg elsker deg!* inseamna *Te iubesc!*...in sensul de iubire pasionala.Asadar,grija mare cand il utilizezi...ok?ha ha...In alte situatii in care doresti sa-ti arati sentimentele e de preferat *Jeg er glad i deg!*...e mai lesne si nu te implici prea tare!!ha ha... Pe curand...
|
|
|
Post by Florin on Jun 8, 2004 11:58:53 GMT 2
...salut,Florin! Ok...m-am conformat,adica am apasat click-ul necesar pt. a ma inregistra...dar am facut-o-n viteza,asa ca voi reveni altadata. Am primit ceva informatii de la Adi despre petrecerea voastra si poate la urmatoarea voi fi *in direct*!Will see... Acum sa-i raspund lui Catalin...salut si incantata de cunostinta...virtuala!!!Suna tare dragut intrebarea ta...sunt 100% sigura ca stii ce-nseamna,dar hai sa stie si ceilalti:*Jeg elsker deg!* inseamna *Te iubesc!*...in sensul de iubire pasionala.Asadar,grija mare cand il utilizezi...ok?ha ha...In alte situatii in care doresti sa-ti arati sentimentele e de preferat *Jeg er glad i deg!*...e mai lesne si nu te implici prea tare!!ha ha... Pe curand... PS...pana ce voi pricepe cum merg treburile prin *Forumul* asta,scuzati greselile...ok?...k de exemplu mai sus unde apare alt nume...deh,io scriu una,apare alta!Dar perseverez,nici o grija!!!ha ha...Laura
|
|
|
Post by Cãtãlin Bugean on Jun 8, 2004 12:04:44 GMT 2
ne-am prins, stai linisitita, suntem olteni isteti nu? Cat despre "Jeg elsker deg!", l-am intrebat pe un prieten norvegian si nu eram sigur daca l-am scris bine.
PS: Pana acum nu l-am folosit niciodata. Poate pe viitor...cine stie.... ;D
|
|
|
Post by Laura on Jun 8, 2004 12:37:41 GMT 2
Catalin...hmm...am *feeling-ul* ca ne stim... Acu m-am prins cine-i *superba de ea*...PUFICA...Alinutza!!!!Salutare si rushinika,da?!!!auzi,sa nu scrie si ea doi cuvintei acolo...Las' ca ne vedem noi face-to-face...hi hi...te pupa Laura!!! Revin la tine...e ok,ai scris ff bine pt. un neavenit in ale norvegienei...Haios,zici ca nu ai folosit *expresia* asta niciodata???Te referi poate la *jeg elsker deg*(adica pur" på norsk"...)...si atunci e normal,pt. ca mai greu gasesti o norvegianca acolo careia sa-i faci declaratiuni d-astea...Insa,daca n-ai folosit traducerea niciodata...atunci insista!!!Hai,ca doar suntem olteni isteti!!!hi hi hi... Ma *piseaza* ideea ca ne stim...umblai cu *Ghimpii*???De gresesc,scuze... Hai ca te salut!!!
|
|
|
Post by Cãtãlin Bugean on Jun 8, 2004 12:40:23 GMT 2
da, dar foarte rar. Faceam intr-un timp la 3tv Linia 3 cu Lucian Barbu (Barbone)
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jun 8, 2004 19:52:03 GMT 2
Laura...? Am vazut ca esti on line. Hai, vorbim?
|
|
|
Post by pufica on Aug 24, 2004 9:57:40 GMT 2
laurica nici nu credeam ca te gasesc aici te pupicesc mult...mi-e dor de cretzulii tai si de comentariile tale :-))))) te pupici si abia astept sa te revad... semnez io care din pacate sunt superba :-))))
|
|
|
Post by pufica on Aug 27, 2004 9:15:26 GMT 2
laurica ...te pupic pe unde-mi umbli?!
|
|