|
Post by pufica on May 18, 2004 7:43:54 GMT 2
sa ne bage in seama domnule, sa ne bage in seama si craiovenii din craiova ps: propunerea doinei
|
|
|
Post by pufica on May 18, 2004 11:31:17 GMT 2
pashnici sa fitzi :-)
|
|
|
Post by pufica on Jun 2, 2004 8:06:43 GMT 2
in craiova azi canta stefan banica junior...este un spectacol organizat de unul din partide...nu-l numesc pentru ca nu se face politica aici :-))
|
|
|
Post by GDS on Jul 13, 2004 15:00:04 GMT 2
Primaria Craiova, in expansiune Antonie Solomon vrea sa extinda cladirea cu 3.000 de metri patrati si sa construiasca o parcare subterana
Primarul Craiovei, Antonie Solomon, are in plan pentru urmatorii doi ani de mandat extinderea suprafetei cladirii institutiei cu aproximativ 3.000 de metri patrati. Solomon a argumentat ca functionarii din primarie nu pot sa fie eficienti in conditiile in care birourile institutiei sint supraaglomerate.
„O sa extindem cladirea in spate, unde vom construi si o parcare subterana, de care se vor folosi si locatarii blocurilor din zona. Deocamdata nu stim cit va costa. Eu astept o finantare externa, pe un grant de 300.000 de dolari pentru reparatiile actualei cladiri. A inceput sa cada tencuiala“, a spus primarul. Gasirea unor noi spatii pentru birourile functionarilor a fost o problema permanenta a vechii administratii, care nu a gasit o solutie in cele din urma. Ultima dintre tentative includea contributia cu fonduri locale la finalizarea unei constructii din centrul orasului, care ar fi urmat sa apartina Inspectoratului Scolar Judetean Dolj. In schimb, municipalitatea urma sa ocupe o parte din spatii. Proiectul a fost abandonat in cele din urma din lipsa de fonduri si a unei intelegeri cu Ministerul Educatiei.
|
|
|
Post by ES on Jul 13, 2004 15:16:40 GMT 2
Iulia Pãtru, proaspãt iesitã de pe bãncile liceului, poate fi consideratã <br>Frumoasã, desteaptã si plinã de bani Aparut in ziua de Marti 13 Iulie 2004/Editie Speciala • Iulia Pãtru este singurul reprezentant al Colegiului National "Carol I" Craiova care a promovat examenul de bacalaureat cu nota 10 Frumoasã, inteligentã si cu bani. Asa ar putea fi descrisã proaspãta absolventã a Colegiului National "Carol I" din Craiova, Iulia Pãtru, care a reusit sã se numere printre cei sapte elevi doljeni care au promovat examenul de bacalaureat cu nota 10. În felul acesta, adolescenta, fiica medicului ginecolog Camelia Pãtru, a spulberat prejudecãtile colegilor, care o vedeau doar ca pe o fatã de bani gata. "Colegii m-au invidiat din cauzã cã vin la scoalã cu propria mea masinã, în timp ce altii nu-si permit sã cumpere nici mãcar o pereche de blugi. Nu stiu ce îsi imagineazã ei, dar dacã am avut norocul sã mã nasc într-o familie înstãritã, acest lucru nu înseamnã cã nu pot fi bunã la nimic", mãrturiseste Iulia.
Secretul unei reusite: studiul de zi cu zi
Ca sã obtinã aceastã performantã, adolescenta a învãtat intens, fãcând inclusiv lectii în particular. "M-am pregãtit încã de la începutul anului la toate disciplinele, nu numai la scoalã, ci si în particular. Am fãcut eforturi, dar asta nu înseamnã cã nu am iesit în oras cu prietenii. Dimpotrivã, preferam sã învãt ziua, când nu era nimeni acasã, si seara sã ies la un suc sau sã fac o plimbare cu masina", a adãugat tânãra. Dupã cum mãrturiseste Iulia, secretul reusitei sale constã în studiul de zi cu zi, "nu în îngrãsarea porcului în ajun". La bazã a stat si motivaþia de a dovedi celor din jur cã nu este o rãsfãtatã a familiei, ci o liceanã care stie ce vrea. "Întotdeauna am fost o elevã constiincioasã si am avut rezultate bune la învãtãturã. Nu am fost nici prima, dar nici ultima. Este drept cã am accentuat ritmul studiului cu câteva sãptãmâni înainte de examen, dar, spre deosebire de alti elevi, nu m-am lãsat pe ultima sutã de metri. Mi-am pus ambitia si am vrut sã le dovedesc tuturor cã sunt în stare de o asemenea performantã", a mai spus Iulia Pãtru. Rezultatul obtinut a adus bucurie si uimire atât în sânul familiei, cât si în cercul de prieteni. "Tata mi-a promis cã îmi va face cadou o excursie în strãinãtate, unde vreau eu, iar mama nu mai are ce sã-mi dea, pentru cã deja mi-a oferit destule", precizeazã tânãra.
|
|
|
Post by RAMBO on Jul 13, 2004 15:27:09 GMT 2
celibatarii, pregatiti dumele si hainele din odaia de la drum si treceti la actiune:)
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Jul 14, 2004 16:01:29 GMT 2
Primãria Craiova, în noua formulã executivã, încearcã sã facã ordine în oraº, raºchetând chioºcurile fãrã acte în regulã. Dacã tot e sã facem ceva, mãcar sã desfiinþãm focarele de gunoi. Modelul Bãsescu este în fond gratuit, o modalitate la îndemâna cui doreºte sã punã ordine într-un sistem comercial dezvoltat împotriva normelor de igienã ºi a regulilor administrative. Oricine se poate inspira din el.
Ieri, într-o acþiune plinã de tact, organele de demolare au luat pulsul chioºcãrimii craiovene, doborând la pãmânt, cu delicateþe, primele douã gherete din Craioviþa Nouã - zona Big-ul Nou. În afarã de câteva murmure dezaprobatoare scãpate printre cojile de seminþe de niºte pirande zbârcite, breasla papucarilor de cauciuc ºi a blugilor contrafãcuþi n-a schiþat vreun gest de contraatac. În zadar ochiul aparatului de fotografiat a aºteptat sã imortalizeze vreun patronaº legat cu lãnþiºoarele de aur de gratiile "magazinului" ori vreo pãdurice de sãbii ºi bâte croitã sã apere cutiile de tablã de braþul legii. Micii buticari au asistat pasiv, socotind cã poate demolatorii îi vor face scãpaþi de pe lista neagrã. Sã vedem muºchii edililor la lucru o datã ce acþiunea va lua amploare. Strategia raºchetãrii chioºcarilor ilegali a fost minuþios întocmitã ºi, dacã ea va fi realizatã, vom avea un altfel de peisaj urban. Viceprimarul Nedelescu era asearã teribil de încântat de cele douã victorii mãrunte obþinute pe frontul de la Big. Ia sã-l vedem de mâine încolo, când efectivele de intervenþie vor trece la executãri în masã. Unul dintre posesorii de tarabe de lângã Imprimeria Oltenia l-a anunþat deja pe viceprimar cã este gata sã se cinsteascã cu o canistrã de benzinã ºi un chibrit scãpãrat pe lama buldozerului. Cum s-ar amuza Bãsescu, scãpând niºte "he-he-uri" în cascadã, prin pãstrungã: "Bãieþi, cãscaþi ochii bine, cã staþi pe un chioºc de pulbere!"
|
|
|
Post by pufica on Aug 17, 2004 12:18:27 GMT 2
craiovenii din craiova fug la mare, la munte...se retrag in alte tzari :-))
|
|
Foxy
Junior
|
Post by Foxy on Sept 13, 2004 13:54:34 GMT 2
Am fost si eu acum un an din Craiova , cu sufletul voi fi mereu craiovean , acum am fugit spre alte meleaguri mai indepartate, nu alearga ciinii cu covrigi in coada pe-aci dar oricum lumea e mult mai civilizata.Aseara m-am uitat la Recursul etapei, singura emisiune de acest fel pe care o pot prinde pe internet, si am vazut tigania facuta in direct de doi contemporani in viata, Gigi Netoiu, zis si Omul Negru, si proaspatul "om de afaceri" prosperul om de 36 de ani Mititelu.MI-era dor de o tiganie din asta , nu mai vazusem de mult, si statui fo doua ceasuri de risai mai ca la un film de comedie, cum se balacareau si se faceau ca pe dracu'. Si mi-am zis vezi citeodata iti vine dor sa mai vezi si cite o emisiune inteligenta, cum numai Ioanitoaia stie sa faca. Nu vreau sa cad in extrema in care vad totul negru in Romania, caci sa fim sincer si aci ce vazui, ma luai cu miinile de par, dar macar aci se face totul elegant, iti dau astia vestea cea proasta cu zimbetul pe buze si vorbesc cu tine de parca ... in sfirsit asta e nicaieri nu e raiul pe pamint, sau peste tot e raiul pe pamint daca ai buzunarele doldora de leusteni. Hai ca mai continui cu alte impresii dar acu va las ca am ceva de lucru si sa nu ma vada astia ca stau asa mult la computer ca ma dau afara cu zimbetul pe buze. Sa va mearga de la foarte bine in sus tuturor. Foxy
|
|
|
Post by mili on Feb 5, 2005 11:10:32 GMT 2
sa ne bage in seama domnule, sa ne bage in seama si craiovenii din craiova :Dcaut pe colega mea de liceu tatiana balan ps: propunerea doinei TEXTTEXT
|
|