|
Post by Florian Ciobanu on May 14, 2004 8:56:27 GMT 2
1. PAUL CRIVEANU - paulcriveanu@yahoo.com 2. BALACI "PASCU" ALEXANDRU/SANDOR - balaci@ludens.elte.hu , balaci@isis.elte.hu , saemb@elender.hu ; cellphone: +36203780458 ; office: +3612663521 3. ADRIAN TOMA
_____________________________________________ Salut Paul,
Domne' avem si noi acilea o dilema...oare de ce au astia in toate restaurantele din Budapesta portiile de mancare asa imense? Si intrebarea 2: de ce toate unguroaicele sunt blonde? Bine ai venit p-aci (cand o sa intri) domnule Paul Criveanu! Te saluteaza, un fost coleg de-al tau cu care ai fost la Concertul Depeche Mode...hehehehe F
|
|
|
UNGARIA
May 14, 2004 18:25:33 GMT 2
Post by Paul Criveanu on May 14, 2004 18:25:33 GMT 2
Servus Florine,
Traiesc cu impresia asta cum ca ne creste o ditamai comunitate... Ce ti-e si cu craiovenii, dom'le, lucru de isprava, nu glumitza... Poate ca data viitoare ii chemam pe DM sa mai zica o ultima oara, numai pentru noi, la Salsa! Mi-a trimis si Mirciul fratele un thread de taclale, se strange lumea, foarte frumos. Cred ca n-o sa scapi si o sa trebuiasca sa ii organizezi. Intre timp, io stau la cotitura, mai studiez problema portiilor de la Budapesta un pic, si data aviatoare parca vad ca mareped special pentru eveniment. Asta ca sa simt si io cum tresare Craiova din mine, nu numai voi.
Te-am pupat mare pe basca, Io
|
|
|
UNGARIA
May 14, 2004 23:45:05 GMT 2
Post by Florian Ciobanu on May 14, 2004 23:45:05 GMT 2
wow, ce piacere... Dragutz pentru un ungur mic ca tine (3 ani) sa ne scrieze si noua p-acilea. Pai, ce facusi...?
Paul, da nu-l iei pe domnu Mirch sa afle secretul portiilor de la Budapesta, si sa le importe direct in Romanika? hehehe
te-ntalnisi cu multi olteni prin Buda asta? Apropos, trimite-i si lui Claudiu (Canada) Forumul acesta, iar nenea MihaiPR a terminat cumva liceul in Craiova, ca sa-l putem aborda,sau...?
Cum a fost la Concertul Placebo? Ca sa nu te mai intreb de Peter Gabriel. Vine si la noi in curand Jehtro Tull, iar dupa, e Cesaria Evora, de care ti-am spus. Poate va si inregistrati cu forme legale in forum...
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on May 25, 2004 8:09:53 GMT 2
|
|
|
Post by Paul on May 27, 2004 8:01:55 GMT 2
buna dimineata Florin, cum ma trezii, incercai o data in plus sa impartasesc din sarmul perfectului simplu catre neamul lui Attila, dar, ca de obicei, fara prea mare succes. Personal, cred ca e din cauza portiilor de la Budapesta, dar asta ramine inca de stabilit. In fine, sa nu mai lungesc povestea, frustrat un pic ma intorsei aici, ca poate se mai leaga vreo doua fraze. Mai ales ca m-am facut membru plin, cu coronita.
Mi-am adus aminte de o poveste. Anul trecut am fost in Croatia la balacit si m-am simtit ca acasa.. intr-un magazin tip legume-fructe se vindeau si pepeni verzi, pre numele croat "lubenica".. lucrusor care mi-a adus aminte de o istorioara cu (re)numitul Alin Stanculescu care s-a dus in piata Amzei si a cerut o lubenita.. vanzatoarea si ceilalti clienti s-au uitat la el ca la o alta dihanie!
Fapt care ma duce cu gandul la o idee-propunere, desi s-ar putea sa existe deja pe site-ul asta: hai sa luam la studiat cuvintele si expresiile de acasa, la care ori am renuntat ori suntem pe cale sa renuntam, din cauza ca le scapa interlocutorilor nostri non-craioveni.. Mie unuia mi-a placut spre exemplu verbul "a se ºucãri", pe care nu l-am mai auzit de te miri cand, basca sa-l fi folosit.. Te bagi?
Te-am pupat pe basca, io
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on May 27, 2004 8:14:46 GMT 2
Adica, tu crezi ca eu m-as sucari ca vorbesc asa..., fara perfectul simplu... Un cuvant misto care, cand l-am folosit prin Bucuresti, a fost PITULUSUL, a siderat toata audienta.... In curand vei deveni moderator pe, in primul rand tara ta, apoi pe restul pe unde te vei baga
|
|
|
Post by Sorin Opran on May 27, 2004 8:48:53 GMT 2
Florin si eu m-am lovit de aceeasi chestie cu "pitulusul" si pana nu le-am spus "de-a-vati-ascunselea" se uitau la mine ca la un nebun, ciudat, etc....si asta se intampla tot in Bucureti.
|
|
|
Post by Paul on May 27, 2004 9:15:36 GMT 2
copii,
am uitat sa raspund, bag seama, la povestea cu unguroaicele blonde... e teribil, dar sa stiti ca multe dintre ele sunt brunete, as zice chiar ca majoritatea.. pe de alta parte, cum exista vopseluri de tot felul, s-a nascut o specie numita "plaza cica" sau "plaza bimbo" - daca este sa risc o adaptare in engleza.. aceste specimene se intilnesc in mall-uri, sunt de regula foarte blonde, sunt voluptoase desi nu neparat nurlii, foarte duse pe la solarium si pline de machiaj. barbatii le dispretuiesc in mod firesc, desi...
banuiala mea este ca prejudecata cu femeile blonde din ungaria poate avea doua surse: ori se vopsesc cind pleaca spre romanica... ori specia plaza bimbo sunt atrase in mod special de plaiul mioritic..
gata, am rezolvat si problema asta dureroasa. numei de bine, p.
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on May 27, 2004 9:30:16 GMT 2
Si uite asa, m-apuca uneori cate un dor, de Restaurantul Sir Lancelot, parca. Ala din Mall-ul care e vizavi de Leo Burnett Budapesta. Am ramas cu gustul ala de atunci nemaintalnit. Si nemaiimplinit. Nu mai stiu cum era, da' parca, io cand ma plimbezeam pe strazi numai blonde am vazut. Da' poate sunt io subiectiv. In orice caz sunt unele arata foarte bine si ar putea reprezenta cu bine interesele Ungariei in lume. Stii, ce ai mai putea sa ne zici matale din cand in cand? Sa ne up-datezi cu diverse nume de artisti si trupe cunoscute care vor concerta prin orasul tau. Stii, cine m-a0ntrebat de tine prin Craiova de 1 Mai? Dl. Ciobancan de la Wave. Si i-am explicat io ca esti pe maini bune... Un alt cuvant de siderat bucurestenii este sfoiag.
|
|
|
Post by Paul on May 27, 2004 9:35:02 GMT 2
o sa venim cu update de concerte, nici o grija.. cit despre cuvinte, mai avem la dosar goanga cu foarte frumosul plural gongi... libarca nu e rau, din aceeasi zona, dar parca l-am mai auzit si pe la altii, nu stiu. wave... mie unuia imi place locul ala rau de tot si nu am vreun echivalent pentru el. hai sa mai zic: pentru mine Craiova asta a ramas: Wave, pufica plus - neaparat - Atomel... Restul imi e cam strainel.
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on May 27, 2004 9:42:23 GMT 2
Ee, uite, ca ai primit si Ordinul de Cetatean de Onoare al Craiovei. Un fel de Cavaler Templier. Rugamintea noastra e sa-nveti sa zica in olteneste niste prostioare unguroaicele
Atomel, si-a inchiriat casa cu pricina unui grec (Harris)care are deja o pizzerie El Greco (la Casa Alba) si caruia ii merge foarte bine. Cica, pe cinci ani. El si-a mutat business-ul in fostul..., imi scapa acum..., oricum undeva pe langa wc-urile publice de pe Lipscani. Era super aglomerat si m-a rugat sa beau o tequilla data de el. E neschimbat si parea hoatarat sa faca bani. Casatorit in continuare si la fel de haios cum il stim.
|
|
|
UNGARIA
May 27, 2004 11:31:40 GMT 2
Post by Paul on May 27, 2004 11:31:40 GMT 2
acum am vazut ce de stelute am primit si toate colorate mov! vai, aceasta situatie ma doare!
|
|
|
UNGARIA
May 27, 2004 11:37:07 GMT 2
Post by Cãtãlin Bugean on May 27, 2004 11:37:07 GMT 2
acum am vazut ce de stelute am primit si toate colorate mov! vai, aceasta situatie ma doare! ar fi bine sa schimbati avatar-ul... se pare ca semanam!!! NUMAI UN SINGUR DRACUSOR EXISTA!
|
|
|
UNGARIA
May 27, 2004 11:38:51 GMT 2
Post by Cãtãlin Bugean on May 27, 2004 11:38:51 GMT 2
ASTA ITI PLACE? ;D
|
|
|
UNGARIA
May 27, 2004 11:44:29 GMT 2
Post by Paul on May 27, 2004 11:44:29 GMT 2
sunt o fire umila, l-am ales pe Bart... nu am o mare pasiune pentru el, asa ca pot ceda in caz ca exista vreun (alt) entuziast al unicitatii..
|
|