|
Post by Florian Ciobanu on May 19, 2004 8:50:39 GMT 2
1. Besnik RAMADANI - kojcici@dhzb.de 2. Adi OCHEA 3. Serban IORDACHE 4. RaLuca IORDACHE
|
|
|
Post by pufica on May 19, 2004 10:04:29 GMT 2
Laurentiu nu mai situ cum statea pe unirii a terminat buzeshti in 1990 cred
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on May 26, 2004 4:56:52 GMT 2
|
|
|
Post by RAMBO on Jun 16, 2004 15:56:32 GMT 2
mai sunt Serban si Raluca Iordache care sunt si finii mei totodata dar zau daca am vazut neam de plocon de la ei
|
|
|
Post by JensGermany on Jul 19, 2004 8:44:21 GMT 2
Hello Florian My Name is Jens and i come from Germany. I wan`t Camp this Year in the Area Moldova Noua and Craiova. I need a listing of Camp Site (with Address). If you can help me please send me a Mail. Thank you Jens
"Jens Franke" <jens-1995@t-online.de>
|
|
|
Post by Jens Franke on Aug 23, 2004 11:27:08 GMT 2
Hello Florian Thank you for your Mail but those is written in Romanian and cannot read and speak Romanian. I am yesterday coming back from my holidays in Romania. It was very Nice but sometimes a little bit difficult. I have not found a Camp Site in the area Craiova, one Place was closed. I was in a Motel near Bradesti for one night and for two nights in a Motel near Bals. If you want you can write me . Something about me. My Name is Jens. I am 37 Years old and i live in Marienberg a little Town southern Chemnitz in east Germany. Jens
|
|
|
Post by MiCHaelA on Aug 25, 2004 12:29:54 GMT 2
hello Jens,
can i help with translation ?
Send me a private message if i can help you !
Kannst mir auch auf Deutsch schreiben !
Michaela
|
|
|
Post by Florian Ciobanu on Aug 25, 2004 15:46:39 GMT 2
Hi Michaela,
Actually, I sent to Jens two months ago an e-mail regarding this site, so, he wrote me about it.
Anyway, welcome aboard! F
|
|
|
Post by Simona on Sept 23, 2004 13:24:27 GMT 2
Hit-ul verii 2004 ocupã locul întîi în topul 100 al celor mai enervante melodii
„Dacã ai trece printr-o sitã subþire toatã pleava muzicii uºoare, la urmã ar rãmîne cu siguranþã: Dragostea din tei”. N-o înþeleg pe fiicã-mea, toatã ziua fredoneazã ceva pe româneºte”, comenta Jurgen Drews, sâmbãtã seara la postul TV Pro Sieben. Comentariul lui la adresa formaþiei O-zone ºi a hit-ului Dragostea din tei -care ne-a fãcut, pe noi românii de peste hotare, sã tresãrim de emoþie, iar pe nemþi sã murmure ºi ei cîteva cuvinte româneºti- a fost „cel mai blînd”.
Simona Anomis Alte comentarii mi s-au pãrut plasate mult sub centura bunului simþ: „ Plecaþi acasã, românilor, cu enervantul vostru: „mai ahooo, mai ahaaa, mai ahiii!”. Bine c-am scãpat de stewardesele românce!” Cred cã aceasta este rãzbunarea târzie a Ceauºescu!” Nu trebuia, dealtfel, sã mã mire astfel de comentarii, dacã înainte Hans Werner Olm îi cînta lui Rudi Carell ceva de genul: „ Când o sa cadã Rudi în comã/ O comã de mãcar o sutã de ani” ºi jignirile nu mai conteneau. Trupa de STAR-uri ale comediei germane ºi-a pasat, cu o eleganþã sinistrã, mingea cinismelor de la unul la altul: una dintre moderatoarele Viva -nu-i ºtiu numele, cã fetele se schimbã la Viva, ca ºi hit-urile locurile fruntaºe- îºi arunca sãgeþile otrãvite asupra formaþiei Las Ketchup ºi a melodiei acestora: „ Asere-je- aha”, care ocupat locul doi în clasamentul cântecelor enervante: „ Cine ne-a pus sã cumpãrãm aceastã melodie ºi s-o ascultãm sus, jos, ziua întreagã la Viva?” se întreba comentatoarea.
|
|
|
Post by Dani on Sept 23, 2004 13:26:52 GMT 2
O-Zone luaþi în balon
În seara unei zile de iulie, am auzit la VIVA ceva fenomenal: anunþînd locurile 1 si 2 din TOP -„Dragostea din tei” BIS, cîntatã de O–Zone, respectiv Haiducii- prezentatoarea ºi-a cerut scuze ”în numele bunului gust”. Nu e clar dacã acesta era punctul ei de vedere personal, sau al postului TV pe care îl reprezintã. Afrontul a fost însã dublu, ºi la adresa hit-ului românesc al verii 2004, ºi la cea a publicului internaþional care voteazã întruna refrenul românesc. ªi, ºtie el de ce: „mai ahuuu, mai ahaaaa“ nu ridicã mari probleme comunicaþionale, nu-i nevoie de dicþionar nici cît pentru zglobiul ex-hit „Ich bin so toll/ Ich bin der Anton aus Tirol“. Acum vreo doi ani, tot leatul din Germania -nu numai cel nemþesc- facea „trenuleþ“ pe cînticelul austriac. De ce sã nu se zburde anul acesta la Mallorca ºi Ibiza pe ºlagãrul românesc al anului? De ce, dacã televotingul e clar, handy-urile sunã intr-o veselie „Mai ahuuu, mai ahaaa!“ ºi însuºi Îngeraºul Mare si Blond al Naþiunii Germane Televizoriste, Thomas Gottschalk, ºi-a încheiat „Wetten das“-ul de sîmbãtã cu trilul sus-numit, susurat timid pe buze germane? Cîþi nemþi au disponibilitatea de a cuvînta vreodatã româneºte? Ei, iatã cã, pînã cînd textul va fi tradus, li s-a ivit ocazia sã ia cu ei în bagaj un refren românesc, care sã le învioreze clipele de concediu.
Un tril ºi trei cuvinte „dragostea din tei“ care, prin impactul lor larg, ºterg tristele cliºee europene de ceauºeºti, cîini vagabonzi prin Bucureºti, aurolaci, leproºi, hoþi de buzunare ºi de carduri bancare. Europa de azi e ocupatã, superficialã, adesea insuficient sau tendenþios informatã. Cine are timp, chef ºi interes sã se ocupe de realitatea unei þãri est-europene care, pînã nu demult, era blocatã de Cortina de Fier, din dosul cãreia nu rãzbãteau decît vaierele unei naþiuni flãmînzite ºi falsele osanale ale politrucilor de ocazie? Cine, în afara de instituþiile europene specializate, investitorii c-un ochi la fãinã ºi altul la slaninã sau turiºtii ademeniþi de „all-inclusive-ul“ (chiar ºi sexual) românesc…cine din Vest ºi-a deschis cu adevarat sufletul ºi mintea pentru þara haiducilor ºi a ozonului intact -cel puþin în locaþia sa supra-terestrã? Bãieþii de la O-Zone se iau de umeri ºi danseazã hora pe o aripã de avion plutind peste mizeriile lumii acesteia. E un mesaj de comuniune, de survolare a graniþelor, de extaz al zborului paºnic, neaducãtor de bombe, distrugere ºi moarte. De ce, atunci, sã se cearã scuze „în numele bunului gust“…decît doar dacã acest „bun gust“ al unei emisii TV -care nu arbitreazã la nivel Bach sau Prokofiev- înseamnã altceva decît cerul albastru, nepoluat si un refren plãcut la îndemîna oricui?
Dani Rockhoff
|
|
|
Post by Anonim on Sept 23, 2004 13:36:03 GMT 2
Kiel-Holtenau, OLTHENNA Gaststätte "OLTHENNA" Eckener Platz 4 24159 Kiel Tel./Fax : 0431 - 364 53 93 www.Olthenna.de.vuemail: Olthenna@web.de Norbert si Mariana Heßke ********************************************* Frankfurt am Main, D-60329, Restaurant: Acapulco 60329 Frankfurt am Main, Kaiserstrasse 66 Telefon: (069) 23 16 10 Specialitati italienesti si romanesti
|
|
|
Post by Anonim on Sept 23, 2004 13:39:17 GMT 2
Muenchen, D-81371, Restaurant: Klein Bukarest Restaurant romanesc in München "Klein Bukarest" Thalkirchenerstr. 186, tel 089-775515 Münchens ältestes ausländisches Spezialitäten-Restaurant. Die rumänischen und internationalen Gerichte werden nach Originalrezepten auf dem Holzkohlegrill zubereitet ********************************************* Mannheim, D-68167, Discoteca: Bumbastic DISCOTECA ROMANEASCA "BUMBASTIC" MANNHEIM AM EXERZIERPLATZ4 ,68167MANNHEIM TEL: 0621 /30 94 50 Prezenta WEB: www.bumbastic.beep.de/
|
|